Triangelvägen 38

Timrå / Bergeforsen

Ett välhållet hem med många sovrum.

Typ: Villa
Rum: 7, varav 4 sovrum
Boarea: 151 kvm
Biarea: 123 kvm
Tomtarea: 655 kvm
Byggnadsår: 1975
Här hittar ni ett stort fint hem med gott om potential för nästa familj. Det finns stora ytor och gott om plats för den stora familjen. Utbyggt med takkupa, och större vardagsrum. På utsidan har man även byggt ut garaget med tillhörande carport. Poolen är renoverad med en ny poolduk, samt värmepump från 2018.

Hemmet har kanske inte 2019 års standard, MEN det finns så många detaljer som jag personligen aldrig skulle byta ut. Vi kan till exempel ta taket i baren och gillestugan, tapeterna och golvet. Det är så mkt känsla i dessa material och färgval, jag lovar er att ni inte kommer vilja göra om dessa rum.

När familjen byggde detta hem, så valde dom med omsorg tomt, då dom vill maximera soltimmarna. Detta har visat sig varit ett väldigt smart drag, då man har sol hela dagen lång.
Gillar ni området och ser fördelarna med att bo just här? Tveka inte, anmäl er till visning och se möjligheterna med detta hem. Här finns närheten till flygplats, laxfiske, skola, dagis, bad med sandstränder, ridhus och skidstadion. Adressen är en helhetsleverantör av det mesta helt enkelt.
Välkommen hem till Triangelvägen 38.

Fakta

Hemmet

Upplåtelseform
Småhus
Typ
Villa
Antal rum
7, varav 4 sovrum
Boarea
151 kvm (uppgift enligt mätning)
Biarea
123 kvm
Tomtarea
655 kvm
TV/Internet
Fiber från comhem
Beskrivning
Genuint hem med många originaldetaljer bevarade. Blandade golv och ytskikt.
Entréplan

Hall

I hallen möts man av ett ljust golv och tapetserade väggar. Hallen är navet för samtliga våningar i hemmet. Härifrån nås både sovrum, övre plan, källarvåning, kök, vardagsrum, samt badrum.

Badrum

Renoverad och utbyggt -97 med kakel och klinkers samt golvvärme. Här finns ett hörnbubbelbadkar, wc samt en stor kommod med bra förvaring. Ytskikt i ljusa färger.

Kök

Renoverat och ombyggt -97. Köket är byggt i vinkel och bra med förvarings och tillredningsytor i lådor och skåp. En öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. All maskinell utrustning, såsom häll, inbyggd ugn och micro, samt diskmaskin.

Vardagsrum

Stort vardagsrum som är utbyggt -90. Gott om plats för soffgrupp och tv-möbel. Delvis trägolv och tapetserade väggar. Utbyggnadsdelen rymmer även där en sittgrupp eller varför inte ett matbord, med utsikt över poolen. Parkettgolv och en kamin.

Sovrum 1

Första sovrummet direkt till höger i hallen. Här får man plats både med säng och ett skrivbord. Gott om förvaring i garderober med spegeldörrar.

Ovanvåning

Badrum övre plan

På övre plan finns även ett renoverat duschrum, med wc och dusch. Våtrumsmatta och tapet på vägg.

Allrum

På övervåningen möts man av ett stort allrum som idag fungerar som ett sovrum. Utbyggt med kupa -2000. Detta rum kan användas till det mesta och bara fantasin kommer sätta gränserna. Ett ljust golv och tapetserade väggar. Utgång till en av de två balkongerna.

Sovrum 2

Sovrum med plats för säng och skrivbord. Ett ljust golv och ljusa tapeter. Här finns även en utgång till den ena av två balkonger. En garderob till er klädförvaring.

Sovrum 3

Sovrum med plats för säng och skrivbord. En mörk matta ligger på golvet, samt tapetserade väggar. En garderob till er klädförvaring.

Källare

Allrum källare

I den inre delen av källaren har vi två helt magiska rum. I allrummet/gillestugan så har man tidsepok enligt tak och en heltäckningsmatta på golvet. Att man dessutom har ett inbyggt akvarium i väggen är verkligen pricken över i:et Här ryms en stor soffgrupp och ett bord, samtidigt som man kan lyssna på elden i kaminen.

Bar källare

Detta är rummet som jag personligen verkligen blev "kär" i. Att slå sig ner i en av fåtöljerna, beundra de klassiska medaljongtapeterna och samtidigt drömma mig bort till 1975. En helt magisk atmosfär i detta rum, måste upplevas på plats.

Tvättstuga

Detta är en väl tilltagen tvättstuga med delvis kaklade väggar och klinkers på golv. Den är helt renoverad 2005 och här finns bra med förvaring i lådor och skåp.

Badrum nedre plan

Här har vi en mini relax med våtrumsmatta. Den är renoverat 2005 och här finns både dusch och bastu, samt plats för sittmöbel.

Sovrum 4

Direkt till vänster i källaren så hittar vi "fiskrummet" Här når man det inbyggda akvariet som vi kan se i från gillestugan. Detta rum är tänkt som sovrum, kontor, hobbyrum eller förråd. Tapetserade väggar och ett ljust golv.

Parkering
Garage, samt carport

Ekonomi

Driftskostnad
Totalt: 49 224 kr/år
Försäkring: 5 786 kr
El: 21 000 kr
Uppvärmning: 17 500 kr
Vatten/avlopp: 3 550 kr
Renhållning: 1 388 kr

Personer i hushållet: 2

Fastighetsskatt: 7 853 kr/år
Pantbrev
Summa: 1 000 000 kr
Antal sökta inteckningar: 7 st
Taxeringsvärde
Totalt värde: 1 047 000 kr
Fastställt avseende år 2018
Byggnadsvärde: 892 000 kr
Markvärde: 155 000 kr
Värdeår: 1975

Byggnad

Byggår
1975

Byggnadssätt

Typ
1,5-plans villa med källare
Vatten
Kommunalt vatten året om
Avlopp
Kommunalt avlopp
Grund
Platta på mark
Stomme
Trä
Fasad
Träfasad
Fönster
2-glasfönster och 3-glas
Takbeklädnad
Betongpannor
Ventilation
Mekanisk frånluft
Skorsten
Skorsten av plåt
Uppvärmning
Direktverkande el, luftvärmepump, 2 kaminer

Område: Timrå

Beskrivning
Bergeforsen

Area 200 hektar

Folkmängd 1 563 (2010)
Befolkningstäthet 7,7 invånare/hektar

Bergeforsen är en tätort i Timrå kommun.

Genom Bergeforsen går Indalsälven, och här finner man också Bergeforsdammen som med sitt kraftverk har 23 meters fallhöjd. Intill ligger en av Sveriges största laxodlingar. Vid Indalsälven ligger Forsmon.

Bergeforsen har fått en bergart uppkallad efter sig, beforsit, besläktad med alnöiten.

”Mittnorden cup” i fotboll spelas i Timrå, bland annat på Bergeforsens IP. Orten är även känd för sin framgångsrika skidklubb Bergeforsens SK. Här finns innebandylaget IBC Bergeforsen och ridskolan Timrå Hästsportförening.

Den tidigare skidskytten Magdalena Forsberg bor i Bergeforsen. Kroppsbyggaren Anders Graneheim, Timrå IK-spelarna Anton Lander och Eric Moe har vuxit upp i Bergeforsen.

Bergeforsens förskola
Vår förskola byggdes 1977. Under många år bestod verksamheten av två avdelningar, med 34 barn. Från 1990 har vår verksamhet utökats så vi har sex avdelningar och vi har nu ca 110 barn.

Förskola: Bergeforsens förskola
Grundskola årskurs F-6: Bergeforsens skola
Grundskola årskurs 7-9 Sörberge ca 3 km

Dokument

Utgångspris
1 895 000 kr
Fastighetsmäklare
Assisterande

Bilder

Fasad framsida
Kök i vinkel
Kök
Matrum
Vardagsrum
Sovrum 1
Badrum
Allrum
Allrum
Balkong 1
Sovrum 2
Sovrum 3
Balkong 2
Utsikt från balkong
Inglasat uterum
Sovrum 4
Tvättstuga
Relax källare
Gillestuga/sovrum/tv-rum
Gillestuga/sovrum/tv-rum
Baren
Pool
Pool
Pergola
Växthus
Fasad baksida

Planskiss

Planlösning entréplan 2D
Planlösning övre plan 2D
Planlösning källare 2D

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse för visning, budgivning eller ställ en fråga till mäklaren.

Just nu finns inga visningar inbokade, men skriv gärna in dina kontaktuppgifter här så hör vi av oss när det är dags.

Hur kontaktar vi dig?

Skickar...

Tack för din anmälan

Har du några frågor, kontakta Emma 072-092 26 70 eller e-post.

Skickar...

Något gick fel

Ta gärna kontakt med oss via mail eller telefon istället

Har du några frågor, kontakta Emma 072-092 26 70 eller e-post.

Vi använder cookies för att du lättare ska kunna använda webbplatsen. Du kan själv stänga av funktionen via din webbläsares säkerhetsinställningar.

Mer information