Klackvägen 11 D

Bydalen / Sundsvall

Populärt radhus på Klackvägen i Bydalen!

Typ: Villa
Rum: 5, varav 3 sovrum
Boarea: 112 kvm
Tomtarea: 271 kvm
Byggnadsår: 1967
Nu finns det äntligen möjlighet att få köpa ett hem på mysiga Klackvägen 11 D. Radhuset ligger i souterräng och är uppdelat på 4 plan med härliga grönytor och altan på husets baksida.

Huset har genomgående ljusa färgval och renoverade ytskikt. Det stora vardagsrummet högst upp i bostaden får ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna och utgången till balkongen. Här är det verkligen bara att flytta in och trivas.

Idag är hemmet inrett med 3 sovrum och två generösa umgängesytor men för den större familjen finns här alla möjligheter att ändra planlösningen. Nedersta plan går utmärkt att inreda med ett sovrum till men det går även att dela av det generösa vardagsrummet högst upp i huset om behovet av ännu fler sovrum skulle finnas.

På tomten finns garage med plats för en bil, stenlagd uppfart med uteplats och baksidan har ett förråd med goda förvaringsmöjligheter. Fastigheten ingår i områdets samfällighet där vatten, renhållning, snöröjning samt Internet och grundutbud av Kabel-Tv via Com Hem ingår i samfällighetsavgiften.

Området är otroligt populärt med ett lugnt läge med närhet till såväl Sundsvalls stadskärnan som Birsta köpcentrum. Ni bor med gångavstånd till förskola/skola, lekpark, restaurang och mataffär och med närhet till busshållplatsen med bra förbindelser är inte heller bilen en nödvändighet.

Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Fakta

Hemmet

Upplåtelseform
Småhus
Typ
Radhus
Antal rum
5, varav 3 sovrum
Boarea
112 kvm (uppgift enligt lantmäteriet)
Biarea
40 kvm
Tomtarea
271 kvm
TV/Internet
Internet och TV-grundutbud via Com Hem ingår i samfällighetsavgiften.
Entréplan

Hall/Entré

Välkommen in! Generös hall med gott om plats för ytterkläder. Goda förvaringsmöjligheter tack vare de inbyggda garderoberna. Skjutdörrar i spegelglas bidrar till en ännu rymligare känsla. Ljusa väggar samt laminatgolv som sträcker sig vidare in i köket. Tapetserade väggar.

Kök med matplats

Ljust och välplanerat kök med gott om arbetsytor och skåp. Här finns det utrymme för ett matbord för upp till sex personer. Häll, fläkt, hel kyl och frys (2017), diskmaskin, inbyggd micro samt ugn. Blå mönstrad Sandbergtapet samt laminatgolv.

Sovrum 1

Sovrum på entréplan med plats för enkelsäng och skrivbord. Förvaringsmöjligheter i garderob med skjutdörrar. Tapetserade väggar och parkettgolv.

Duschrum

Helkaklat duschrum med klinkergolv. Dusch med duschväggar i glas,WC, handfat, handdukstork samt två vägghängda skåp för förvaring.

Ovanvåning

Vardagsrum/Matrum

Underbara sällskapsutrymmen med härlig takhöjd och ljusinsläpp från det stora fönsterpartiet. Här finns plats för både familj och vänner och rummet har plats för både matplats och soffgrupp. Om behovet av fler sovrum finns går detta rum att dela av och skapa ett eller två sovrum till. Härifrån tar ni er också vidare ut på balkongen. Parkettgolv samt tapetserade väggar.

Souterrängplan

Sovrum 2

Sovrum med plats för dubbelsäng. Goda förvaringsmöjligheter i garderobsvägg. Parkettgolv och tapetserade väggar.

Sovrum 3

Sovrum med plats för enkelsäng och skrivbord. Förvaring i platsbyggd garderob. Skeppargolv, tapetserade väggar samt en fondvägg med fototapet .

Nedre hall

Nedre hall med utgång till altanen och baksidan. Här går det att möblera upp med ett skrivbord eller skapa en läshörna. Laminatgolv samt ljusa väggar.

Bottenvåning

Vardagsrum/Allrum

Generöst rum med med många möjligheter. Ytterligare ett sällskapsrum eller inred som sovrum om det behovet är större. Härifrån har vi också tillgång till ett förrådsutrymme med gott om förvaringsutrymme. Heltäckningsmatta samt målade väggar.

Badrum/Tvättstuga

Generöst duschrum med tvättstuga. Spabad/dusch med jacuzzi och ångbastu, kommod med handfat. WC, handdukstork, tvättmaskin (2018) samt torktumlare. Våtrumsmatta.

Parkering
Garage med plats för en bil. Goda parkeringsmöjligheter på uppfarten bredvid garaget.

Ekonomi

Driftskostnad
Totalt: 54 922 kr/år
Försäkring: 7 232 kr
El: 17 091 kr
Uppvärmning: 13 799 kr
Samfällighet: 16 800 kr
Hushållet har idag en el-bil som laddas och påverkar förbrukningen.
Pantbrev
Summa: 1 700 000 kr
Antal sökta inteckningar: 11 st
Taxeringsvärde
Totalt värde: 2 153 000 kr
Fastställt avseende år 2018
Byggnadsvärde: 1 492 000 kr
Markvärde: 661 000 kr
Värdeår: 1967

Byggnad

Byggår
1967
Energideklaration
Utfärdad den 28 augusti 2012
Energiprestanda: 111 kWh/m2 (Atemp) och år

Område: Bydalen

Beskrivning
Här bor i dag många barnfamiljer. Bydalen ligger norr om Sundsvalls centrum och söder om Birsta, mitt emellan Norrlands två shoppingparadis.

Antal invånare:
Cirka 4 800.

Kollektivtrafik:
Avstånd till centrum cirka 4-5 km. Bussförbindelserna från Bydalen till Sundsvalls centrum är goda, även nattetid. Restid ungefär 15 min. Se turlista på Din Tur

Skolor i närområdet :
Bosvedjeskolan. Hagaskolan

Förskolor i närområdet :
Bosvedjan-, Fädbodgränd-, Lillskogen- och Skogsbacken förskolor samt Solens Montessori förskola. Alla är kommunala förskolor.

Vårdcentral och tandläkare i närområdet:
Gilleberget vårdcentral, Sundsvalls vårdcentral, filial Bosvedjan och Folktandvården Centrum Sundsvall. Kontaktuppgifter finns på Landstinget Västernorrland.

Äldreomsorg:
Äldreboendena Lingården och Solhaga samt servicehuset Tomtegränd på Haga.

Service:
Bydalen centrum finns livsmedelsbutik, cafe och hamburgerrestaurang under samma tak.

Kultur, idrott och fritid:
Här finns bibliotek, och nära Bydalen finns Baldershallen vid Baldershovs IP, med tennishall som drivs av Sundsvalls Tennisklubb. Här finns också Balderhovs friidrottsanläggning samt fotbollsplaner för gräs- och grusspel och vintertid även ishockeyrink. Nära till Skönsbergs fritidsgård och idrotts- och fritidsanläggningar.

Dokument

Utgångspris
2 950 000 kr
Visningar
mars
19
tisdag
16:30
Anmälan krävs
mars
20
onsdag
12:00
Anmälan krävs
Fastighetsmäklare

Hoome View

3D

Det här hemmet är visualiserat i 3D

Med vår interaktiva 3D-modell kan du i lugn och ro vandra runt i detta hem i din egen soffa. Extra fördelaktigt om du inte har tid att besöka en visning eller bor i en annan stad.

Film

Bilder

Planskiss

Kontakta mäklaren

Anmäl ditt intresse för visning, budgivning eller ställ en fråga till mäklaren.

1. Vilken visning vill du gå på?

mars
19
tisdag
16:30-17:15
Anmälan krävs
mars
20
onsdag
12:00-12:45
Anmälan krävs
Jag är intresserad
men vill bli kontaktad

2. Hur kontaktar vi dig?

Skickar...

Tack för din anmälan

Har du några frågor, kontakta Anna 060-741 41 04 eller e-post.

Skickar...

Något gick fel

Det är möjligt att du redan finns anmäld till den här visningen. Om du vet att så inte är fallet, ta kontakt med oss.

Har du några frågor, kontakta Anna 060-741 41 04 eller e-post.

Vi använder cookies för att du lättare ska kunna använda webbplatsen. Du kan själv stänga av funktionen via din webbläsares säkerhetsinställningar.

Mer information