Maya Sundlöf

Jag heter Maya Sundlöf och jag tog min mäklarexamen 2014. Jag är född och uppvuxen i Hudiksvall och älskar vår alldeles lagom stora stad som är fullproppad med många fina hem och områden, skolor och en helt fantastisk kustlinje. Jag värdesätter högt att kunna följa mina kunder mellan olika typer av hem och mellan kommungränser. Allt ifrån att köpa sin första lägenhet eller första hästgård, till att sälja sin sista villa. Livet händer, och då finns jag för er.

För mig är det viktigt att ni kunder, säljare som köpare, upplever vårt samarbete tryggt, seriöst och med löpande uppdatering hur affären fortskrider. Ni ska kunna vara på jobbet och göra det ni är bra på – så gör jag det jag är bra på!

Jag är den mest rekommenderade och anlitade fastighetsmäklaren i hela Nordanstigs kommun, och uppskattar verkligen att jag har fått det fina förtroendet av så många säljare. Jag jobbar hårt för att nå min höga kundnöjdhet genom att leverera kvalitet hela vägen från start till mål. Kommunikationen är A och O och något jag som mäklare värdesätter högt, och det vet jag är något som uppskattas av mina säljare.

Jag är stolt franchisetagare av Hoome Mäkleri i Hälsingland och därför vågar jag påstå att du har gjort rätt som har valt att träffa oss. Tillsammans så kommer vi att se till att du får maximalt betalt för just ditt hem!

Maya Sundlöf

Reg. Fastighetsmäklare

Referensförsäljningar

Inga funna