Kajsa Barkholt Nord

Mötet med människor i kombination med ren försäljningsglädje är det som driver mig i mitt arbete. Jag värdesätter känslan av delaktighet, personlighet, trygghet – och humor – och med det vill jag ge dig en behaglig resa genom försäljningsprocessen.

Att bli fastighetsmäklare var för mig ett givet val. Mitt första år vann jag utmärkelsen som årets ”Rookie” på riksnivå och jag känner mig ödmjuk inför uppgiften att fortsätta prestera på topp, varje dag.   

Nu har jag sex fantastiska år som fastighetsmäklare i bagaget och har under dessa år haft förmånen att arbeta med både bostadsrätter, villor och gårdar runt om i Hälsingland, med fina referenser och långvariga kundrelationer som följd. Med ett öga för detaljer och med en förkärlek för byggnadsvård och den fina palett av olika fastigheter vi har i Hälsingland hjälper jag dig att ta fram ”det lilla extra” i just ditt hem.

För mig är det viktigt att du som säljare känner dig delaktig i försäljningsprocessen och det är en självklarhet att dina önskemål får stå i centrum. Jag lägger stor vikt vid att förmedla din känsla av ditt hem i ett förstklassigt annonsmaterial och bildspråk.

Med Hoome Mäkleri tar vi ett stort steg in i framtiden och presenterar en tjänst som kombinerar kraften av känslostyrda beslut med ny digital teknik. Det ska vara enkelt – både att sälja och köpa ett hem – och det är med stor stolthet jag och mina kollegor kan presentera receptet på ett vinnande koncept för att du ska få bäst betalt för ditt hem!

Kajsa Barkholt Nord

Reg. Fastighetsmäklare

Referensförsäljningar

Inga funna