Radhusgatan 21

Sörberge / Timrå

TYP Radhus
UPPLÅTELSEFORM Friköpt
Antal rum 5 varav 4 sovrum
Boarea 108 m2
TOMTAREA 157 m2
BYGGNADSÅR 1978
Driftkostnad ca 3 590 kr/mån
Utgångspris 1 795 000 kr eller bud

Hemtrevligt radhus på eftertraktad och barnvänlig adress

Äntligen saluförs ett fantastiskt radhus på Radhusgatan! Välkommen till en synnerligen trevlig bostad som under åren har genomgått generellt underhåll .Här välkomnas du av ett entréplan som genomsyras av en öppen planlösning med kök och vardagsrum i direkt anslutning samt utgång mot stor uteplats med trevlig vegetation. Här finns även en kombinerad WC/ tvättstuga med tvättpelare och god förvaring i garderobslösningar och förråd under trappen till övre plan. På övre plan erbjuds du tre rymliga sovrum, ett kontor som även går att disponera som ett ytterligare sovrum och med våtrumstapet och plastmatta, utrustad med WC, badkar, handfat samt spegel. En av radhusets stora fördelar är läget som, trots närheten till grannar, har mycket begränsad insyn och en fantastisk eftermiddags- och kvällssol från den skyddade altanen på baksidan. I anslutning till bostaden finns också flera lekplatser med gungor och sandlådor. Tomten sträcker sig även nedför slänten utanför den stora altanen och där finns möjlighet att t.ex. anlägga odlingsbänkar för den som uppskattar det. Här bor ni i ett barnvänligt område med närhet till förskola, skola, lekplats, välsorterad matbutik, närservice, havet och naturen. Efter endast 15 minuters bilfärd når du även shoppingområdet Birsta City. Kommunikationerna är mycket bra i området då du endast ett par hundra meter från ytterdörren finner busslinje 120 som tar dig vidare mot Timrå centrum, Birsta, Sundsvalls stadskärna och vidare mot Njurundabommen. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen på visning.

Utgångspris

1 795 000 kr

Kommande visningar

Ansvarig mäklare

Felix Krantz

Reg. Fastighetsmäklare
070-360 04 09 felix.krantz@hoomemakleri.se

Köp och säljtankar
Fastighetskarta
Fastighetskarta

Beskrivning

ENTRÉPLAN
Hall Inbjudande och rymlig hall med bra möjligheter till förvaring i den stora garderobslösningen och med direkt anslutning till bostadens gästtoalett utrustad med tvättpelare. Härifrån har du även direkt anslutning till hemmets kök och vardagsrum.
Kök Köket är renoverat 2016 och erbjuder ljusgråa snickerier i kombination med en mörkgrå bänkskiva. Funktionell maskinpark som underlättar vardagen samt bra arbetsytor som skapar goda förutsättningar för trivsam matlagning.
Vardagsrum Ljust och trevligt vardagsrum med ett stort fönsterparti för fint ljusinsläpp och med ljusa ytskikt. Vardagsrummet har en öppen och social planlösning vilket gör det extra trevligt då du bjuder hem gäster på besök. Från vardagsrummet nås även hemmets stora, skyddade och soliga uteplats.
Uteplats/ altan Hemmet erbjuder två stycken uteplatser, en vid bostadens entré och en andra som nås från bostadens vardagsrum. Altanen intill vardagsrummet är inglasat med skjutdörrsparti som tar dig ut till den grönskande baksidan. Härlig miljö med odlingsmöjligheter och generöst utrymme för diverse utemöblemang.
Gästtoalett/ tvättstuga På entréplan finner du hemmets gästtoalett som är utrustad med WC, handfat, tvättmaskin och torktumlare.
ÖVRE PLAN
Badrum Badrum med plastmatta och våtrumstapet. Badrummet är utrustad med WC, handfat med förvaring i kommod, duschhörna, spegel och handdukshängare.
Sovrum 1 och 2 Två tilltagna sovrum med generöst utrymme för större säng och diverse möblemang, här finns generöst med förvaring i garderob.
Sovrum 3 och 4 Två mindre sovrum/ barnrum med utrymme för större säng, skrivbord och förvaring. Dessa två rum går att slå samman om man önskar få ett tilltaget maser bedroom.
Uteplats Dubbla uteplatser, en intill entrén och en på bostadens baksida med inglasat uterum.
Parkering Bilplats på uppfart med utrymme för en bil.

Byggnad

Byggnadstyp Radhus
Upplåtelseform Friköpt
Boarea 108 m2
Areakälla taxeringsinformation
Antal rum 5 varav 4 sovrum
Byggnadsår 1978

Byggnadssätt

Grundläggning Betongplatta
Stomme Betong
Bjälklag Betong
Fasad Trä
Tak Papp
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Renoveringar Löpande renovering har skett i hela huset. 2016 - Nytt kök, nya fönster, nya golv i hall och kök samt nya vitvaror. 2015 - Ny altan.
Övriga byggnader Förrådsbyggnad intill hemmets entré.

Tomt

Tomttyp Trädgårdstomt
Tomtarea 157 m2
Övrigt Trädgårdstomt

Fastighet

Fastighetsbeteckning Böle 1:249
Upplåtelseform Friköpt
Adress Radhusgatan 21, 86143 Sörberge
Område Sörberge
Kommun Timrå
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Servitut m.m. Gemensamhetsanläggning: Timrå Böle GA:1 ändamål: Vägar, Avloppsanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering Last: Ledningsrätt Fjärrvärme, 2262-81/25.1 Last: Ledningsrätt Svagström, 2262-81/25.2 Last: Ledningsrätt Vatten Och Avlopp, 2262-81/25.3
Planbestämmelser Stadsplan

Energideklaration

Energideklaration Beställd

Ekonomi

Utgångspris 1 795 000 kr eller bud

Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 2021 1 241 000 kr, varav byggnad 1 008 000 kr
Värdeår 1978

Pantbrev 9 st, totalt 947 000 kr

Driftkostnad 43 074 kr/år fördelat enligt:
Elkostnad 18 000 kr/år
Vatten & avlopp 6 000 kr/år
Väg/Samfällighet 2 500 kr/år
Renhållning 1 704 kr/år
Försäkring 7 682 kr/år
Övrigt 7 188 kr/år
Kommentar driftkostnad Övrigt avser ADSL 599kr/mån.

Nätbolag E.ON
Elleverantör Adven
Försäkring Folksam

Fastighetsavgift/skatt 8 524 kr/år

Dokument


Sörberge

Sörberge är en del av tätorten Timrå i Timrå kommun, Medelpad och ligger strax norr om centrala Timrå. Före 1970 var Sörberge en egen tätort.

Kommunikation Bussresan tar ca 10 minuter till Timrå centrum och ytterligare 15 minuter till Sundsvall. Med bil är du i Sundsvall på ca 15 minuter, Midlanda flygplats 5 minuter och till Härnösand tar det ca 20 minuter.
Närservice Sörberge har tre skolor: låg- och mellanstadieskolan Böle skola, Arenaskolan samt Timrå gymnasieskola. Här finns postservice, livsmedel, grill/kiosk, bensin, bank samt inredningsbutik.
Övrigt Bollplan och isbana, motionsspår. Närhet till den centrala idrottsplatsen. Till vår 18-håls golfbana tar det 5 minuter med bil och till stadion 10 minuter. Fiske är en vanlig fritidssysselsättning bland Sörbergebor.
Ansvarig mäklare

Felix Krantz

Reg. Fastighetsmäklare
070-360 04 09 felix.krantz@hoomemakleri.se