Hussjö 618

Söråker / Timrå

TYP Fritidshus
UPPLÅTELSEFORM Friköpt
Boarea 47 m2
TOMTAREA 1 065 m2
BYGGNADSÅR 1977
Driftkostnad ca 500 kr/mån
Utgångspris 795 000 kr eller bud

Unikt tillfälle att förvärva denna Idyll med egen strandtomt

Varmt välkommen till Hussjö 618 och dessa fina och mysiga fritidshus som ligger endast 25 min från Sundsvalls centrum. Här bor du med flera bekvämligheter såsom stor fin inglasad altan med utsikt över sjön, sjötomt, lummig trädgård. Fastigheten erbjuder tre stugor, huvudstugan är ett kvadratsmart fritidshus som är utrustad med allt som kan tänkas behövas för att koppla av i ett lugnt fritidsområde. De två andra gäststugorna är erbjuder gott som sovplatser samt att den ena gäststugan är utrustad med dusch, handfat, tvättmaskin. Hemmet har tillhört familjen i många år, men nu är det dags att någon ny får ta över. Här har både barn och barnbarn haft sommarnöjen med både lekar, bad och fiske. Med närheten till E4:an så kan man med enkelhet pendla om man har jobbet i Sundsvall eller Härnösand. Vill du ha en sommarstuga i ett naturnära och lugnt sommarstugeområde med sjötomt, då har du hittat rätt! Där du trivs. Där är ditt hem. Välkommen på visning!

Budgivning pågår
Hur budgivningen visas på vår webb bestäms av säljaren i överenskommelse med mäklaren. Läs mer om budgivning här.

Högsta bud

815 000 kr

Utgångspris: 795 000 kr
Bud Inkom Budgivare
815 000 kr 25/9 09:48 1
800 000 kr 25/9 09:40 3
795 000 kr 24/9 21:13 2
710 000 kr 19/9 13:18 1

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?


Fastighetskarta

Beskrivning

STORSTUGA
Hall Entrén leder dig in i mindre hall med direkt anslutning till vardagsrum.
Vardagsrum Ett härligt trägolv och träpanel på väggar, här finns plats för matbord och diverse möblemang, vardagsrummet tar dig vidare in till köket.
Kök Köket har ett fint golv och panel på väggarna. Här hittar du bra arbetsyta, spis, ugn och kyl/frys. Köksinredningen går självklart i natur för att matcha övriga inredningen.
Uterum Stor inglasad altan som erbjuder god plats för större matbord. Från denna altan har du en vacker utsikt över storsjön
GÄSTSTUGA 1
Allrum Allrummet erbjuder goda sovmöjligheter i de platsbyggda våningsängen. Från allrummet tar du dig vidare till badrummet som är utrustad med dusch, tvättmaskin och handfat med förvaringsmöjligheter för diverse hygienprodukter.
GÄSTSTUGA 2 Rymligt allrum som erbjuder gott om plats för sängar eller annan inredning.

Byggnad

Byggnadstyp Fritidshus
Upplåtelseform Friköpt
Boarea 47 m2
Areakälla Information från säljaren. På fastigheten finns 3st stugor, storstugan är 47kvm, gäststugorna är 17 & 16kvm
Byggnadsår 1977

Byggnadssätt

Grundläggning Plintar
Stomme Trä
Bjälklag Trä
Fasad Trä
Tak Papp
Fönster 2-glas
Uppvärmning Direktverkande el, kamin
Ventilation Självdrag

Tomt

Tomtarea 1 065 m2

Fastighet

Fastighetsbeteckning Hussjö 1:57
Upplåtelseform Friköpt
Adress Hussjö 618, 86195 Söråker
Område Söråker
Kommun Timrå
Vatten/Avlopp Sommarvatten från sjön. tvåkammarbrunn för BDT-vatten
Servitut m.m. Gemensamhetsanläggning: Timrå Hussjö GA:1 ändamål: Vägar, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Bad- och/eller båtanläggning

Ekonomi

Utgångspris 795 000 kr eller bud

Pantbrev 1 st, totalt 12 200 kr

Driftkostnad 6 000 kr/år fördelat enligt:
Elkostnad 4 500 kr/år
Väg/Samfällighet 1 500 kr/år

Söråker

Ett området i Timrå kommun, 15 minuters bilfärd från Sundsvall. Här bor man i ett mindre samhälle utan att ge avkall på storstaden. Närhet till naturen med fina fiskevatten och underbara vyer i havsbandet.

Kommunikation Bussresan tar ca 20 minuter till Vivsta centrum och ytterligare 15 minuter till Sundsvall. Till Härnösand tar det med buss ca 30 minuter. Med bil tar det ca 5 minuter till Midlanda flygplats, 15 minuter till Sundsvall och på den tiden hinner du även till Härnösand.
Närservice BUTIKER OCH NÄRSERVICE I Söråker finns postservice,vårdcentral, apotek, tandvård, pastorsexpedition, livsmedel och pizzeria. BARNOMSORG OCH SKOLOR Kommunen garanterar barnomsorg från 12 månaders ålder. Daghem, fritidshem och förskola. Låg- mellan och högstadieskola. Gymnasium finns i Timrå (buss) FRITID Fritidsgård, Folkets hus, Söråkers idrottsplats, bollplan och bandybana. Motionsspår, småbåtshamn och härliga naturmarker inpå knuten. Närhet till Tynderö med havsbad och deltat med fiske.

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?