Mällby 1:87

Söråker/ Tynderö / Tynderö

Typ Tomt
Utgångspris 395 000 kr eller bud
Tomtarea 2970 m2
Upplåtelseform Friköpt
Fastighetsbeteckning Mällby 1:87

Generösa tomter på Tynderö

Tröttnat på att leta efter det perfekta hemmet? Nu finns det möjlighet att förvärva denna trevliga tomt om 2970 kvm och skapa er egen dröm. Tomten ligger i populära Mällby, Tynderö, och oavsett om tanken är att bosätta sig permanent eller skapa sig ett härligt sommarboende är det en fantastik plats. Det är sällan tomter i det här området blir till salu utan här går ofta fastigheterna i arv. Området är populärt och ni bor med närhet till mysiga restauranger så som Holmö brygga, Porter Café och Färjas brygga. Ni har gång och cykelavstånd till Oxviken som har en underbar sandstrand sommartid. Vidare bor ni med naturen som granne samtidigt som ni enkelt tar er in till Söråker på ca 15 min eller vidare mot Sundsvall, Birsta och Midlanda på ca 30 min. Tomterna ligger inom en ny, egen, detaljplan som tillåter en byggnadsarea upp till hela 225 m2 med en högsta nockhöjd om 8 m. Den föreslagna byggrätten är en pott vilket innebär att ni kan fördela kvadratmetrarna på huvudbyggnad och komplementbyggnader. Ta en tur och titta på tomten, Hoomes skyltar finns på plats!

Utgångspris

395 000 kr

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?


Fastighetskarta

Byggnad

Upplåtelseform Friköpt
Areakälla taxeringsinformation

Tomt

Tomtarea 2970 m2
Areakälla taxeringsinformation

Fastighet

Fastighetsbeteckning Mällby 1:87
Upplåtelseform Friköpt
Adress Mällby 1:87, Tynderö
Område Söråker/ Tynderö
Kommun Timrå
Vatten/Avlopp Vatten och avlopp saknas idag till tomterna och anläggs av köpare. Hydrogeologisk utredning för enskilda avlopp finns att ta del av under bilagor.
Planbestämmelser Detaljplan

Ekonomi

Utgångspris 395 000 kr eller bud

Driftkostnad 400 kr/år fördelat enligt:
Väg/Samfällighet 400 kr/år
Kommentar driftkostnad Vidare tillkommer en engångsavgift till vägföreningen på 10 000 kr så kallad "Byggavgift". Därefter är kostanden 400 kr per år.

Söråker/ Tynderö

Tynderö är en skärgårdsbygd som utgörs av en halvö och en större bebodd ö, Åstön. Bygden präglas av fiskenäring och småjordbruk. På senare tid har även fritidsboendet ökat när stadsbefolkningen från framför allt Sundsvall har byggt sina sommarhus här ute vid havet. Detta innebär att befolkningen ökar till ca: 2000 personer under sommarhalvåret. Närmaste tätort är Söråker, ett området i Timrå kommun, 15 minuters bilfärd från Sundsvall. Här bor man i ett mindre samhälle utan att ge avkall på storstaden. Närhet till naturen med fina fiskevatten och underbara vyer i havsbandet.

Kommunikation Bussresan tar ca 20 minuter till Vivsta centrum och ytterligare 15 minuter till Sundsvall. Till Härnösand tar det med buss ca 30 minuter. Med bil tar det ca 5 minuter till Midlanda flygplats, 15 minuter till Sundsvall och på den tiden hinner du även till Härnösand.
Närservice BUTIKER OCH NÄRSERVICE I Söråker finns postservice,vårdcentral, apotek, tandvård, pastorsexpedition, livsmedel och pizzeria. BARNOMSORG OCH SKOLOR Kommunen garanterar barnomsorg från 12 månaders ålder. Daghem, fritidshem och förskola. Låg- mellan och högstadieskola. Gymnasium finns i Timrå (buss) FRITID Fritidsgård, Folkets hus, Söråkers idrottsplats, bollplan och bandybana. Motionsspår, småbåtshamn och härliga naturmarker inpå knuten. Närhet till Tynderö med havsbad och deltat med fiske.

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?