Viktjärnsgatan 11

Bergeforsen / Timrå

Typ Tomt
Utgångspris 375 000 kr eller bud
Tomtarea 1193 m2
Upplåtelseform Friköpt
Fastighetsbeteckning Ri 2:297

Bygg ett helt nytt hem.

Tomt på gatan med "Bullerbykänsla" Nybyggda hus i närområdet, och närhet till Viktjärnen. Kommunalt vatten och avlopp finns vid tomtgräns, anslutningsavgift tillkommer med 100.000kr. Fiber och el finns också vid tomtgräns. Anslutningsavgifter tillkommer. Fastighetsägaren blir medlem i Viktjärnsgatans vägförening som förvaltar Viktjärnsgatan. Utdrag från detaljplan: Byggrätterna för befintliga och nya fastigheter föreslås ökas respektive begränsas till 160m2 med en tillkommande uthusdel 40m2. Rättigheterna att enligt 9 kap 4 § PBL, att uppföra mindre komplementbyggnader, skärmtak, plank påverkas ej av detaljplanen. Byggnaderna förslås utföras i en våning med möjlighet att inreda vinden. Vi kan hjälpa till med bra banksamarbeten, som har vettiga byggnadskreditiv. Välkommen hem till Viktjärnsgatan 11

Utgångspris

375 000 kr

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?


Viktjärn
Fastighetskarta
Tomt uppifrån
Tomt framifrån

Byggnad

Upplåtelseform Friköpt
Areakälla taxeringsinformation

Tomt

Tomtarea 1193 m2
Areakälla taxeringsinformation

Fastighet

Fastighetsbeteckning Ri 2:297
Upplåtelseform Friköpt
Adress Viktjärnsgatan 11, 86138 Bergeforsen
Område Bergeforsen
Kommun Timrå
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Planbestämmelser Detaljplan

Ekonomi

Utgångspris 375 000 kr eller bud

Taxeringskod 210, Småhusenhet, tomtmark

Pantbrev 1 st, totalt 280 000 kr

Fastighetsavgift/skatt 1 530 kr/år

Bergeforsen

Bergeforsen är en tätort i Timrå kommun belägen strax norr om Timrå. Orten är invånarmässigt Sveriges 540:e och Medelpads 12:e största tätort, med 1 563 invånare (2010). Genom Bergeforsbron över Indalsälven är orten förbunden med Sörberge i tätorten Timrå. Vid Indalsälven finner man också Bergeforsdammen, färdigställd 1959[3] som med sitt kraftverk har 23 meters fallhöjd. Intill, nedströms, ligger en av Sveriges största laxodlingar.

Kommunikation Goda bussförbindelser till Timrå och Sundsvall. Med buss tar det ca 25 minuter till Timrå centrum och ytterligare 15 minuter till Sundsvall. Med bil är du i Timråpå 10 minuter och i Sundsvall på 15 minuter.
Närservice Skola, förskola, närbutik, pizzeria och grill.
Övrigt Här finns ett av Sveriges bästa fiskevatten för både sportfiskare, nybörjare eller fritidsfiskare. Du kan fiska lax, öring, sik och harr m.m. Fisket är världskänt och lockar turister från när och fjärran. Det finns möjlighet att fiska både med och utan fiskekort beroende på vilken fiskezon du befinner dig i. Bergeforsens idrottsplats med fotbolls-plan, ishockeyplan, skidstadion och motionsspår. Cykelavstånd till ridstadion och badplatser.

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?