Triangelvägen 38

Bergeforsen / Timrå

TYP 1½-plansvilla med källare
UPPLÅTELSEFORM Friköpt
Antal rum 7 varav 4 sovrum
Boarea 151 m2
Biarea 83 m2
TOMTAREA 655 m2
BYGGNADSÅR 1975
Driftkostnad ca 4 100 kr/mån
Utgångspris 1 895 000 kr eller bud

Ett välhållet hem med många sovrum.

Här hittar ni ett stort fint hem med gott om potential för nästa familj. Det finns stora ytor och gott om plats för den stora familjen. Utbyggt med takkupa, och större vardagsrum. På utsidan har man även byggt ut garaget med tillhörande carport. Poolen är renoverad med en ny poolduk, samt värmepump från 2018. Hemmet har kanske inte 2019 års standard, MEN det finns så många detaljer som jag personligen aldrig skulle byta ut. Vi kan till exempel ta taket i baren och gillestugan, tapeterna och golvet. Det är så mkt känsla i dessa material och färgval, jag lovar er att ni inte kommer vilja göra om dessa rum. När familjen byggde detta hem, så valde dom med omsorg tomt, då dom vill maximera soltimmarna. Detta har visat sig varit ett väldigt smart drag, då man har sol hela dagen lång. Gillar ni området och ser fördelarna med att bo just här? Tveka inte, anmäl er till visning och se möjligheterna med detta hem. Här finns närheten till flygplats, laxfiske, skola, dagis, bad med sandstränder, ridhus och skidstadion. Adressen är en helhetsleverantör av det mesta helt enkelt. Välkommen hem till Triangelvägen 38.

array(0) {
}

Utgångspris

1 895 000 kr

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?

Ansvarig mäklare

Emma Nordin

Reg. Fastighetsmäklare
072-0922670 emma.nordin@hoomemakleri.se

Kök
Matrum
Vardagsrum
Sovrum 1
Badrum
Allrum
Balkong 1
Sovrum 2
Sovrum 3
Balkong 2
Utsikt från balkong
Inglasat uterum
Sovrum 4
Tvättstuga
Relax källare
Fasad framsida
Pool
Fasad baksida
Pergola
Växthus
Entréplan
Övre plan
Källarvåning

Beskrivning

Genuint hem med många originaldetaljer bevarade. Blandade golv och ytskikt.

Hall, Entréplan I hallen möts man av ett ljust golv och tapetserade väggar. Hallen är navet för samtliga våningar i hemmet. Härifrån nås både sovrum, övre plan, källarvåning, kök, vardagsrum, samt badrum.
Sovrum 1, Entréplan Första sovrummet direkt till höger i hallen. Här får man plats både med säng och ett skrivbord. Gott om förvaring i garderober med spegeldörrar.
Badum, Entréplan Renoverad och utbyggt -97 med kakel och klinkers samt golvvärme. Här finns ett hörnbubbelbadkar, wc samt en stor kommod med bra förvaring. Ytskikt i ljusa färger.
Kök, Entréplan Renoverat och ombyggt -97. Köket är byggt i vinkel och bra med förvarings och tillredningsytor i lådor och skåp. En öppen planlösning mot matplats och vardagsrum. All maskinell utrustning, såsom häll, inbyggd ugn och micro, samt diskmaskin.
Vardagsrum, Entréplan Stort vardagsrum som är utbyggt -90. Gott om plats för soffgrupp och tv-möbel. Delvis trägolv och tapetserade väggar. Utbyggnadsdelen rymmer även där en sittgrupp eller varför inte ett matbord, med utsikt över poolen. Parkettgolv och en kamin.
Allrum, Övre plan På övervåningen möts man av ett stort allrum som idag fungerar som ett sovrum. Utbyggt med kupa -2000. Detta rum kan användas till det mesta och bara fantasin kommer sätta gränserna. Ett ljust golv och tapetserade väggar. Utgång till en av de två balkongerna.
Badrum, Övre plan På övre plan finns även ett renoverat duschrum, med wc och dusch. Våtrumsmatta och tapet på vägg.
Sovrum 2, Övre plan Sovrum med plats för säng och skrivbord. Ett ljust golv och ljusa tapeter. Här finns även en utgång till den ena av två balkonger. En garderob till er klädförvaring.
Sovrum 3, Övre plan Sovrum med plats för säng och skrivbord. En mörk matta ligger på golvet, samt tapetserade väggar. En garderob till er klädförvaring.
Sovrum 4, Källare Direkt till vänster i källaren så hittar vi "fiskrummet" Här når man det inbyggda akvariet som vi kan se i från gillestugan. Detta rum är tänkt som sovrum, kontor, hobbyrum eller förråd. Tapetserade väggar och ett ljust golv.
Tvättstuga, Källare Detta är en väl tilltagen tvättstuga med delvis kaklade väggar och klinkers på golv. Den är helt renoverad 2005 och här finns bra med förvaring i lådor och skåp.
Badrum, Källare Här har vi en mini relax med våtrumsmatta. Den är renoverat 2005 och här finns både dusch och bastu, samt plats för sittmöbel.
Allrum, Källare I den inre delen av källaren har vi två helt magiska rum. I allrummet/gillestugan så har man tidsepok enligt tak och en heltäckningsmatta på golvet. Att man dessutom har ett inbyggt akvarium i väggen är verkligen pricken över i:et Här ryms en stor soffgrupp och ett bord, samtidigt som man kan lyssna på elden i kaminen.
Bar, Källare Detta är rummet som jag personligen verkligen blev "kär" i. Att slå sig ner i en av fåtöljerna, beundra de klassiska medaljongtapeterna och samtidigt drömma mig bort till 1975. En helt magisk atmosfär i detta rum, måste upplevas på plats.
Uteplats Inglasad uteplats
Parkering Garage, samt carport

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla med källare
Upplåtelseform Friköpt
Boarea 151 m2
Biarea 83 m2
Areakälla taxeringsinformation
Antal rum 7 varav 4 sovrum
Byggnadsår 1975

Byggnadssätt

Grundläggning Betongplatta
Grundmur Betong
Stomme Trä
Fasad Trä
Tak Betongpannor
Utv. plåtarbete Plåt
Fönster 2-glas och 3-glas
Uppvärmning Direktverkande el, luftvärmepump, 2-kaminer
Ventilation Mekanisk (endast frånluft)
Renoveringar Ny Poolduk 2018, samt ny luftvärmepump till pool 2018

Tomt

Tomtarea 655 m2

Fastighet

Fastighetsbeteckning Bergeforsen 2:124
Upplåtelseform Friköpt
Adress Triangelvägen 38, 86139 Bergeforsen
Område Bergeforsen
Kommun Timrå
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Servitut m.m. 22-tim-2066, Bergeforsen-Perssonska Hemmet, Stadsplan (Beslutsdatum: 19720609)
Planbestämmelser Stadsplan

Energideklaration

Energideklaration Energideklaration är utförd 2019-05-25.
Energiprestanda 137 kWh per m2 och år

Ekonomi

Utgångspris 1 895 000 kr eller bud

Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 2018 1 047 000 kr, varav byggnad 892 000 kr
Värdeår 1975

Pantbrev 7 st, totalt 1 000 000 kr

Driftkostnad 49 224 kr/år fördelat enligt:
Uppvärmning 17 500 kr/år
Elkostnad 21 000 kr/år
Vatten & avlopp 3 550 kr/år
Renhållning 1 388 kr/år
Försäkring 5 786 kr/år

Elförbrukning 31 753 kWh/år

Fastighetsavgift/skatt 7 852 kr/år

Bergeforsen

Bergeforsen Area 200 hektar Folkmängd 1 563 (2010) Befolkningstäthet 7,7 invånare/hektar Bergeforsen är en tätort i Timrå kommun. Genom Bergeforsen går Indalsälven, och här finner man också Bergeforsdammen som med sitt kraftverk har 23 meters fallhöjd. Intill ligger en av Sveriges största laxodlingar. Vid Indalsälven ligger Forsmon. Bergeforsen har fått en bergart uppkallad efter sig, beforsit, besläktad med alnöiten. "Mittnorden cup" i fotboll spelas i Timrå, bland annat på Bergeforsens IP. Orten är även känd för sin framgångsrika skidklubb Bergeforsens SK. Här finns innebandylaget IBC Bergeforsen och ridskolan Timrå Hästsportförening. Den tidigare skidskytten Magdalena Forsberg bor i Bergeforsen. Kroppsbyggaren Anders Graneheim, Timrå IK-spelarna Anton Lander och Eric Moe har vuxit upp i Bergeforsen. Bergeforsens förskola Vår förskola byggdes 1977. Under många år bestod verksamheten av två avdelningar, med 34 barn. Från 1990 har vår verksamhet utökats så vi har sex avdelningar och vi har nu ca 110 barn. Förskola: Bergeforsens förskola Grundskola årskurs F-6: Bergeforsens skola Grundskola årskurs 7-9 Sörberge ca 3 km

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?

Ansvarig mäklare

Emma Nordin

Reg. Fastighetsmäklare
072-0922670 emma.nordin@hoomemakleri.se