Fyrväpplingsvägen 3

Sundsbruk / Sundsvall

Typ Lägenhet
UPPLÅTELSEFORM Bostadsrätt
Antal rum 1 rok
Boarea 42 m2
Våning 3 av 3
Balkong Ja
Månadsavgift 2 912 kr
Utgångspris 345 000 kr eller bud

Första egna hemmet

Välkommen till detta fina hem om ett rum med kök på ett högt och insynsskyddat läge. Detta är det perfekta hemmet till dig som söker ditt första boende. Här får ni ett välhållet och har en tilltalande planlösning där ni får ett ordentligt kök, duschrum med kakel och klinkers och ett rymligt allrum med utgång till en stor inglasad balkong. Bostaden ligger härligt belägen i närhet till trevliga grönområden och flerbostadshus. Bekvämt för barnfamiljen finns förskola i närområdet, skola inom promenadavstånd och busshållplats. Endast ca 3,5 km från bostaden når du Birsta City med klädbutiker, inredningsbutiker, restauranger, bank, apotek, livsmedelsbutiker, pizzerior m.fl. Området är lugnt och har en välskött förening med god ekonomi. Välkommen hem till Fyrväpplingsvägen 3.

Utgångspris

345 000 kr

Kommande visningarBeskrivning

Hall Välkomnade rymlig hall med fint golv och ljusa väggar. Bra förvaringsutrymmen i inbyggda garderober.
Kök Samma fina golv som i övriga hemmet och ljusa väggar. Spis diskmaskin samt kyl/frys.
Vardagsrum Stort rum med gott om plats för soffa och möjlighet att avgränsa sovavdelning. Fint golv och ljust grå väggar med fondvägg.
Duschrum Grönt klinker och fint kaklade väggar. Kommod med handfat, spegelskåp, dusch handdukstork samt wc. Förberett för tvättmaskin.

Lägenhet

Boarea 42 m2
Antal rum 1 rok
Våning 3 av 3
Hiss Nej

Adress Fyrväpplingsvägen 3, 86331 SUNDSBRUK
Område Sundsbruk
Kommun Sundsvall

Andel i föreningen 2,4841 %

Förening

BRF Bruket är en äkta bostadsrättsförening i Sundsbruk, Sundsvall som äger 1 fastighet med 29 bostadsrättslägenheter på adresserna Fyrväpplingsvägen 1, Fyrväpplingsvägen 3, och Fyrväpplingsvägen 5.

Namn BRF Bruket
ORG.NUMMER 789200-1301
FÖRENINGSFORM Äkta Bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER 29 st
Renoveringar 2021 Börjar inglasning balkonger 2018 Asfalteringsarbeten. 2016 Byte entrédörrar och garageportar. 2015 Relining avloppsstammar. 2015 Lagning fasadsprickor. 2012 Byte lägenhetsdörrar. 2009 Installation av bredband. 2005 Utbyte elledningar. 2005 Stambyte och badrumsrenovering. 2004 Omläggning tak. 2003 Installation av fjärrvärme. 1992 Renovering fasad samt balkonger. 1990 Byte fönster.

JURIDISK PERSON Föreningen tillåter inte juridisk person som köpare

BYGGNAD

Byggnadstyp Flerbostadshus
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Ekonomi

Utgångspris 345 000 kr eller bud

MÅNADSAVGIFT 2 912 kr Värme, VA. samt obligatorisk bredband/tv avgift (259:-/mån.)

Pansättningsavgift 476 kr
Överlåtelseavgift 1 190 kr

Driftkostnad ca 568 kr/mån med 1 person i hushållet, fördelat enligt:
Elkostnad ca 150 kr/mån
Övrigt ca 418 kr/mån
Kommentar driftkostnad Övrigt avser balkongtillägg (418:-/mån.)

Sundsbruk

Området är beläget ca 10 km från centrala Sundsvall I direkt anslutning till området ligger Römsta förskola och i Ljustadalens centrum ligger Ljustadalens skola med klasserna F-6. I anslutning till skolan finns bibliotek, Ljustadalens Hälsocentral Premicare samt Ljusta Aktivitet Centrum. I området finns ett flertal apotek. Bland annat vid ICA Maxi, Coop Forum och två i Birsta City. Goda rekreationsmöjligheter i området med gångavstånd till skog och mark samt välpreparerade elljusspår såväl sommar som vinter. Närhet också till Sundsvalls Fältrittklubb och till Malands tempererade utomhusbad. Vill man avnjuta ett havsbad är det inte långt till Alnö där långa härliga sandstränder finns. För den som är båtintresserad finns det även ett antal småbåtshamnar på Alnö.

Kommunikation Avstånd till centrum är cirka 7-10 km och restiden cirka 20-10 min. Busslinje går Johannedalsvägen förbi Birsta mot centrum alt Timrå. Att åka in till Sundsvall tar ca 10 minuter med bil, föredrar man att åka kommunalt är det Sundsvalls lokalbuss nr 2 och 5 med täta avgångar som gäller.
Närservice Norrlands största köpcenter Birsta City, IKEA och stormarknaden Ica Maxi Coop med flera.
Övrigt I närområdet finns friluftsbadet Malandsbadet, isbanor, fotbollsplaner, skidskyttestation med rullskridskobana sommartid, Skönviksbacken, skid- och motionsspår med mera.