Fyrväpplingsvägen 17

Sundsbruk / Sundsvall

Typ Lägenhet
UPPLÅTELSEFORM Bostadsrätt
Antal rum 2 rok
Boarea 56,5 m2
Våning 2 av 3
Balkong Ja
BYGGNADSÅR 1958
Månadsavgift 3 231 kr
Utgångspris 595 000 kr eller bud

2:a på andra våningen med inglasad balkong!

Välkommen till Fyrväpplingsvägen 17! Den här lägenheten är totalt renoverad 2011 och präglas av glamorösa materialval på både väggar och golv. Lägenheten är noggrant inredd med stilfulla extra detaljer som tillexempel sänkta spotlights i taket i vardagsrummet vilket ger en modern känsla, samt golvvärme i hall och kök. Vidare från vardagsrummet finner man den inglasade nybyggda (2017) balkongen vilket ger en extra rymd på vardagsrummet. Här finns det plats för möblemang och kanske även ett bord vilket gör att man kan avnjuta middagarna med utsikt mot den härliga naturen! I lägenheten finns det även extra eluttag installerat. Sundsbruk erbjuder en trevlig och naturnära utemiljö, i anslutning till husen finns grönområden och skogspartier. Området är lugnt och trivsamt, närhet till skola och dagis men också till ett av Sveriges största köpcentrum. I föreningen finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd och skyddsrum. Vi lever i en tid då vi tvingas distansera oss mot vår vilja. Detta ställer även krav på oss som mäklare. På så sätt kan vi erbjuda de som just nu kanske inte vågar eller har möjligheten att gå på visning att ändå få en känsla för de hem vi förmedlar – digitalt, tryggt och säkert när de själv önskar, vart de än befinner sig. Kika gärna in lägenheten via våran digitala scanningtjänst Hoome view, där du kan gå runt i lägenheten via din smartphone eller dator. Mer info kommer! Den här lägenheten är kommande försäljning, kontakta mig för mer information eller lämna en intresseanmälan! Välkommen hem till Fyrväpplingsvägen 17!

Utgångspris

595 000 kr

Kommande visningarBeskrivning

Badrum Badrum med WC, Tvättmaskin, dusch, handfat samt badrumsskåp. Badrummet är stambytt 2001.
Balkong Stor, inglasad, rymlig balkong med heltäckningsmatta byggd 2017. Plats för stolar, bord, kanske till och med en soffa om man vill.
Kök Modernt kök med diskmaskin, induktionshäll, köksfläkt, ugn samt micro. Härligt ljusinsläpp från stort fönster. Plats för matbord. Diskmaskin kyl och frys från 2020.
Hall Inbjudande hall med plats för avhängning, platsbyggda garderober.
Sovrum Ljust och fräscht sovrum med plats för garderboer samt sängbord om det önskas.
Vardagsrum Vardagsrum med plats för soffa samt bord och tv-bänk. Används idag även som kontor för 2 personer. Sänkt tak med spotlights som ger en härlig modern känsla.

Lägenhet

Boarea 56,5 m2
Antal rum 2 rok
Våning 2 av 3
Hiss Nej

Adress Fyrväpplingsvägen 17, 86331 SUNDSBRUK
Område Sundsbruk
Kommun Sundsvall

Andel i föreningen 1,8443 %
Andel av årsavgift 1,8443 %

Förening

Välkommen till Brf Finstaberg! Vi finns i Sundsbruk (Finsta - Gångviken) utanför Sundsvall, föreningen består av femtiofyra lägenheter fördelade på två hus om tre våningar. Vi har en trevlig och naturnära utemiljö, i anslutning till husen finns grönområden och skogspartier. Området är lugnt och trivsamt, vi har närhet till skola och dagis men också till ett av Sveriges största köpcentrum (Birsta). I föreningen finns totalt 54 bostadslägenheter fördelat enligt följande: 1 rum och kök 9 st 2 rum och kök 33 st 3 rum och kök 9 st 4 rum och kök 3 st. Övriga utrymmen I föreningen finns tvättstuga, torkrum, cykelförråd och skyddsrum. På gården finns sopbod och källsorteringsbod.

Namn Brf Finstaberg
ORG.NUMMER 789200-1293
FÖRENINGSFORM Bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER 54 st
Renoveringar 2019 - Byte av ventiler och termostater på element, samtliga lägenheter 2019 - Radonmätning 2018 - Energideklaration 2018 - OVK-besiktning; Rengöring och sotning av ventilation, kök/badrum 2018 - Byte av garageportar, samtliga garage 2018 - Asfaltering av gångväg och parkeringsytor 2018 - Byte av armatur för utebelysning 2018 - Uppgradering bredband, Servanet ??2017 - Iordningsställt för fler parkeringar (övre plan) 2017 - Återställande av gångväg 2017 - Borttagande av trapp och anordnat räcke (mot nedre parkeringen/garage) 2017 - Återställande av gräsmatta ?2016-2017 - Byggnation av balkonger med inglasning 2016 - Installation av Bauer kemifri vattenbehandling 2015 - Spolning av avlopp och rör, kök? och badrum 2014 - Uppdatering av el, byte av kablar och kopplingsdosor/eluttag samt säkringsskåp i samtliga lägenheter. 2014 - Ny belysning vid garageportar 2014 - Fasadtvätt 2013 - Byte av armatur i källare 2013 - Målning av hussocklar 2013 - Lagning av gröna ytor 2013 - Rengöring av köksfläktar 2013 - Målning av sopbodar 2012 - Byte av garageport 2012 - Byte av motorvärmare 2012 - Ny belysning i trapphusen 2012 - Översyn av dagvattenledning 2012 - Byte av trösklar till garagen 2012 - Målning av hussockel 2011 - Målning av källarfönster ?2011 - Byte av låssystem till lägenheter, entrédörrar och källardörr 2001 - Stambyte

Parkering Motorvärmare Föreningen har 22 motorvärmarplatser för uthyrning. Vi har ett kösystem där du tilldelas plats i turordning, kontakta styrelsen om du vill ställa dig i kö. 150 kr/månaden Just nu finns inga motorvärmare lediga! Garage Föreningen har 19 garage där 18 finns tillgängliga för uthyrning. Ett av dem används för bland annat förvaring av vår maskinpark och som verkstad för vår vaktmästare. Vi har ett kösystem även för garagen, kontakta styrelsen om du vill ställa dig i kö. 267-321 kr/månaden Just nu finns inga garage lediga!

TV & INTERNET TV-anslutning Kabel-TV, kanalpaket via Boxer Internetanslutning Fiber (Servanet)

JURIDISK PERSON Föreningen tillåter inte juridisk person som köpare

BYGGNAD

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1958
VENTILATION Självdrag
Uppvärmning Fjärrvärme

Energideklaration

Energideklaration Energideklaration är utförd 2018-10-20.
Energiprestanda 115 kWh per m2 och år

Ekonomi

Utgångspris 595 000 kr eller bud

MÅNADSAVGIFT 3 231 kr Obligatoriska tillägg 500 :- Balkongtillägg 300:- Kabel-TV 200:- El ca 150 kr/månaden TV-anslutning Kabel-TV, kanalpaket via Boxer Internetanslutning Fiber (Servanet)

Driftkostnad ca 580 kr/mån fördelat enligt:
Elkostnad ca 580 kr/mån

Sundsbruk

Området är beläget ca 10 km från centrala Sundsvall I direkt anslutning till området ligger Römsta förskola och i Ljustadalens centrum ligger Ljustadalens skola med klasserna F-6. I anslutning till skolan finns bibliotek, Ljustadalens Hälsocentral Premicare samt Ljusta Aktivitet Centrum. I området finns ett flertal apotek. Bland annat vid ICA Maxi, Coop Forum och två i Birsta City. Goda rekreationsmöjligheter i området med gångavstånd till skog och mark samt välpreparerade elljusspår såväl sommar som vinter. Närhet också till Sundsvalls Fältrittklubb och till Malands tempererade utomhusbad. Vill man avnjuta ett havsbad är det inte långt till Alnö där långa härliga sandstränder finns. För den som är båtintresserad finns det även ett antal småbåtshamnar på Alnö.

Kommunikation Avstånd till centrum är cirka 7-10 km och restiden cirka 20-10 min. Busslinje går Johannedalsvägen förbi Birsta mot centrum alt Timrå. Att åka in till Sundsvall tar ca 10 minuter med bil, föredrar man att åka kommunalt är det Sundsvalls lokalbuss nr 2 och 5 med täta avgångar som gäller.
Närservice Norrlands största köpcenter Birsta City, IKEA och stormarknaden Ica Maxi Coop med flera.
Parkering Motorvärmare Föreningen har 22 motorvärmarplatser för uthyrning. Vi har ett kösystem där du tilldelas plats i turordning, kontakta styrelsen om du vill ställa dig i kö. 150 kr/månaden Just nu finns inga motorvärmare lediga! Garage Föreningen har 19 garage där 18 finns tillgängliga för uthyrning. Ett av dem används för bland annat förvaring av vår maskinpark och som verkstad för vår vaktmästare. Vi har ett kösystem även för garagen, kontakta styrelsen om du vill ställa dig i kö. 267-321 kr/månaden Just nu finns inga garage lediga!
Övrigt I närområdet finns friluftsbadet Malandsbadet, isbanor, fotbollsplaner, skidskyttestation med rullskridskobana sommartid, Skönviksbacken, skid- och motionsspår med mera.