Nybrogatan 52C

Södermalm / SUNDSVALL

Typ Lägenhet
UPPLÅTELSEFORM Bostadsrätt
Antal rum 1 rok
Boarea 43,1 m2
Våning 1 av 3
Balkong Ja
PARKERING Finns
Månadsavgift 2 574 kr
Utgångspris 895 000 kr eller bud

Optimalt planerad etta med närhet till allt

Nu saluförs detta kvadratsmarta hem på en av Södermalms trevligaste adresser! Inbjudande och etta praktiskt belägen en halvtrappa upp med närhet till stadskärnan, kommunikationer, uteliv och härlig natur. Samtliga kvadratmetrar utnyttjas optimalt med vardagsrum som erbjuder flera goda inredningsmöjligheter samt sovalkov, ett kök som erbjuder allt du behöver för riktigt god matlagning. Helkaklat badrum med duschhörna, WC, kommod och förberett för tvättmaskin. Utmärkt förvaring i stor garderobslösning som rymmer samtliga årets plagg. Ett perfekt boende för dig som pendlar i jobbet eller dig som söker ett bra första boende. Här bor du med endast några hundra meter till allt du kan tänkas behöva. Du når centrum i Sundsvall på endast 10 minuter promenad, där finner du diverse shopping, matbutiker, apotek, gym och restauranger. Perfekt belägen på Södermalm och roten av södra berget har du närhet till grönområde, motionsspår, skidbacke samt nöjeshallen Strike club. Närmaste kommunikation finner du på Kaptensgatan endast 300m från bostaden, här går busslinje 3 som tar dig mot Sundsvall centrum på bara ett par minuter eller vidare mot Granloholm och Sidjön. Välkommen på visning!

Budgivning pågår
Hur budgivningen visas på vår webb bestäms av säljaren i överenskommelse med mäklaren. Läs mer om budgivning här.

Utgångspris

895 000 kr

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?

Ansvarig mäklare

Felix Krantz

Reg. Fastighetsmäklare
070-3600409 felix.krantz@hoomemakleri.se

Köp och säljtankar

Beskrivning

Hall I hallen välkomnas du direkt in i bostadens hjärta med direkt anslutning till kök och vardagsrum.
Kök Välkomnande kök med ljusa ytskikt och materialval. Bra med förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. God plats för matbord om 4-6 stolar.
Vardagsrum Rymligt vardagsrum medhärligt ljusinsläpp från rummets stora fönster. Gott om plats för större soffgrupp och diverse möblemang. Här erbjuds en rymlig sovalkov samt god förvaring, här nås även bostadens balkong.
Badrum Fräscht och ljust badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Här finns WC, handfat, dusch, handukstork, och ett spegelskåp med praktisk förvaring av hygienprodukter. Badrummet är förberett för tvättmaskin. Stambytt 2010.
Balkong Trevlig balkong i västerläge med eftermiddagssol som vetter mot föreningens lummiga innergård.

Lägenhet

Boarea 43,1 m2
Antal rum 1 rok
Våning 1 av 3
Hiss Nej

Adress Nybrogatan 52C, 85243 SUNDSVALL
Område Södermalm
Kommun Sundsvall

Andel i föreningen 4,87435 %
Andel av årsavgift 4,87435 %

Förening

BRF Nybrogården är en äkta bostadsrättsförening med 16 lägenheter i Sundsvall. Föreningen bildades år 1944 och har fått betyget A för år 2018 Förråd i källare.Gemensam tvättstuga, cykelförråd och hobbyrum

Namn BRF Nybrogården
ORG.NUMMER 789200-0444
FÖRENINGSFORM Äkta Bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER 16 st
ANTAL LOKALER 1 st

Renoveringar Föreningen följer en underhållsplan som upprättades 2017 och sträcker sig fram till 2025 2018 - Byte lägenhetsdörrar. 2017 - Renovering av avloppsstam i källare. 2015 - Målning av källare 2014 - Målning av trapphus 2013 - Renovering av tvättstuga 2013 - Ny belysning i källare 2009 - Stambyte 2009 - Dränering 2005 - Renovering av balkong

Parkering P plats med motorvärmare - man betalar endast för elförbrukningen som man använder, mätning sker en gång per år. Ingen kö.

TV & INTERNET Tele2

JURIDISK PERSON Föreningen tillåter inte juridisk person som köpare

BYGGNAD

Byggnadstyp Flerbostadshus
VENTILATION Självdrag
Övriga faciliteter Till bostaden hör det till ett källarförråd om 3-4 kvm samt ett matkällarförråd.

Ekonomi

Utgångspris 895 000 kr eller bud

MÅNADSAVGIFT 2 574 kr Inkl. Värme, VA. Obligatoriskt tillägg för tv tillkommer om 71 kr/ mån.

PANTSÄTTNING Bostadsrätten är pantsatt

Pansättningsavgift 476 kr
Överlåtelseavgift 1 190 kr

Södermalm

Varje stad med självaktning har ett Södermalm, så också Sundsvall. Det ligger söder om järnvägen och Stenstan (centrum), mellan Sidsjövägen och Grevebäcksparken[1]. Söder om Södermalm ligger Södra Stadsberget och österut, Östermalm, som är del av Skönsmon. Sallyhill ligger västerut och i sydvästlig riktning gränsar Sidsjön. I stadsdelen finns ett fåtal trähus kvar från tiden innan Sundsvallsbranden 1888. Södermalm gränsar mot skogen och erbjuder de boende många spår och stigar till följd av närheten till Sidsjöns och Södra bergets friluftsområden. Här finns också ett antal parker och grönområden såsom Östra parken, Södermalmsparken och Hantverkarparken.

Kommunikation Avstånd till centrum är cirka 1-3 km och restiden ungefär 5 minuter.
Närservice Här finns bland annat pizzeria, ICA nära, Statoil och ICA express.
Övrigt Vårdcentral och tandläkare Boende på Södermalm kan höra till olika vårdcentraler beroende på var på Södermalm du bor, till exempel Nacksta, Sidsjö, Centrum och Sundsvalls vårdcentraler. Du kan även själv göra ett aktivt val av vårdcentral. Om du som nyinflyttad till länet inte gör ett aktivt vårdval, listas du på den geografiskt närmaste vårdcentralen. Södermalmsborna tillhör Folktandvården Centrum Sundsvall. På Södermalm finns även ett flertal privattandläkare. Kontaktuppgifter finns på Hitta vård i Västernorrland. Äldreomsorg Servicehuset Allégården med pensionärsrestaurang. För träffpunkt se bostadsområdena Skönsmon eller Nacksta. Kultur, idrott och fritid Här är det nära till Sundsvalls centrums utbud och friluftsmöjligheter som exempelvis Himlabadet samt till friluftscentrum Södra Berget och Sidsjön med mera.

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?

Ansvarig mäklare

Felix Krantz

Reg. Fastighetsmäklare
070-3600409 felix.krantz@hoomemakleri.se