Östra radiogatan 2D

Skönsmon / SUNDSVALL

Snabbfakta

Utgångspris: 695 000 kr
Boarea: 38 kvm
Antal rum: 1 rok
Våning: 1 av 4
Hiss: Nej
Balkong: Ja

Renoverad 1a med riktigt kök och balkong!

Välkommen till en trivsam etta endast 1 trapp upp på populära Skönsmon. Kök med högblanka luckor och diskmaskin, plats för matgrupp. Badrum med kakel/klinker. Här är det bara att flytta in!

utgångspris:

695 000 kr

Fakta om hemmet

Adress Östra radiogatan 2D

Postnummer 85461

Ort SUNDSVALL

Område Skönsmon

Pris 695 000 kr, utgångspris

Välkommen till en trivsam etta endast 1 trapp upp på populära Skönsmon. Kök med högblanka luckor och diskmaskin, plats för matgrupp. Badrum med kakel/klinker. Här är det bara att flytta in!

Allmänt

Månadsavgift 2 673 kr Inkl. Värme, vatten, kabel-tv, bredband, bostadsrättstillägg

Andel i förening 1.1603 %

Andel av årsavgift 1.1603 %

Våningsplan 1 av 4

Hiss Nej

Balkong Ja

Uteplats Nej
Balkong i söderläge mot innergården

Bilplats Nej

Pansättningsavgift Föreningen tar ut en pansättningsavgift om 473 kr som betalas av köparen

Överlåstelseavgift Föreningen tar ut en överlåstelseavgift om 1 183 kr som betalas av köparen

Förening

Namn BRF Linjalen

Adress Östra Radiogatan 2D, 85461 Sundsvall

Hemsida Besök förenings hemsida

Föreningsform Äkta bostadsrättsförening

Allmänt om föreningen Fastigheten Linjalen 9 bebyggdes 1952 med fem bostadshus innehållande 70 lägenheter, åtta lokaler och 4 garage. Föreningen registrerades . Total bostadsyta 3 518 kvm, lokalyta 364 kvm. Föreningen har tilläggsförsäkring för bostadsrättsinnehavaren. Tvättstuga, källarförråd. Lägenhetsfördelning: 1 rum och kök 14 st 2 rum och kök 47 st 3 rum och kök 6 st 4 rum och kök 3 st.

Antal lägenheter 70 st lägenheter

Antal lokaler 8 st

Tv och bredband Internet Föreningen har gruppanslutning för internet via Arkaden bredband. Hastigheten är 100/100 till en avgift av 100 kr som ligger i månadsavgiften. Router står du själv för så får du den modell som passar dig. Har du frågor om detta så tveka inte att höra av dig till arkaden bredband. Via Arkaden kan du även uppgradera ditt internet till en snabbare anslutning mot en extra kostnad. Uttaget sitter i hallen. TV I månadsavgiften ingår basutbud från Com Hem. Uttaget sitter i vardagsrummet. Anslutningen är digital, dvs du skall göra en digital kanalsökning för att hitta dem. Nätverks-id för Sundsvall är 41013.

Parkering Parkering Vi har ett antal parkeringar med motorvärmare som man får hyra för 200 kr/ mån. Kön till motorvärmarplatserna brukar vara kort. Det finns även ett fåtal garageplatser med kö. Vill du hyra plats, skicka e-post till linjalen.kajsa@gmail.com Uppsägningstid 3 månader eller i samband med flytt. Man ansvarar själv för snöskottning på sin plats. Vid kraftigare snöfall skottar traktor parkeringsplatser där det finns minst tre tomma platser bredvid varandra. Ett fåtal gästparkeringar finns utanför B och D huset.

Renovering Föreningen har en underhållsplan som visar fastighetens planerade underhållsbehov de kommande fem åren. Underhållsplanen uppdateras varje år i samband med att fastigheten besiktas och planen baseras på fastighetens skick och återstående livslängd men även på styrelsens och medlemmarnas önskemål. 2018 Bredband Arkaden 2016 Ombyggnad av nya entréer 2016 Relining av stående kök- och wc-avloppsstammar 2014 Genomgång och injustering av värmesystemet 2013-2014 Relining av liggande kök- och wc-avloppsstammar 2013 Stamspolning 2013 Byte av radiatorventiler 2013 Byte av belysning i entréer och källargångar 2012-2013 Dränering 2011 Byte av el i källaren 2011 Renovering av tvättstugor 2011 Åtgärder i utemiljö med bl a ny lekutrustning 2004 Bredband 2001 3-glasfönster 1997 Nytt yttertak 1997 Nydragning av el i alla lägenheter 1997 Nya säkerhetsdörrar till lägenheterna

Ingår i månadsavgift Inkl. Värme, vatten, kabel-tv, bredband, bostadsrättstillägg

Juridisk person tillåts Ej angiven

Allmänt om fastigheten

Upplåtelseform Bostadsrätt till lägenhet nr 04048

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus

Byggnadsår 1952

Fönster 3-glas

Uppvärmning Fjärrvärme

Interiör

Boarea 38 kvm

Areakälla föreningens information

Allmänt HALL Klinkergolv. Garderobsvägg. KÖK Vita högblanka luckor. Kyl/frys, integrerad diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll med fläkt. Klinkergolv. BADRUM Renoverat 2019. Kakel/klinker. Dusch, toalett och handfat. RUM Rum med plats för soffa/säng och utgång till balkong.

Driftkostnader

Ägarens nuvarande kostnader med 1 personer i hushållet.

Elförbrukning

1 200 kr/år

Försäkring

924 kr/år

Summa

2 124 kr/år

Skönsmon

Allmänt Skönsmon ligger mellan Södra Stadsberget och Sundsvallsfjärden. I öster gränsar stadsdelen till Kubikenborg, i väster till Östermalm. Enstaka hus från äldre tider finns kvar i stadsdelen, men den dominerande bebyggelsen är flerfamiljshus (låghus) och mindre villor från 1950-talet och framåt. Visuellt domineras stadsbilden av stadsdelens enda 12-våningshus. Ett omtyckt bostadsområde med närhet till slalombackar och längdskidspår, elljusspår och utsikt över bron och Sundsvallsfjärden.

Kommunikation Här finns bland annat ICA Nära Kubiken, Postombud, restaurang, konditori med café, kiosk. brandstation. Vårdcentralen Skönsmon, Äldreboendet Almedalen och Mitthems plusboende Skönsmohuset med café och Träffpunkt samt aktiviteter för äldre.

Närservice Avstånd till centrum är cirka 1,5-3 km och restiden ungefär 10 min.

Övrigt Här finns Skönsmon fritidsgård, bibliotek, Kubikenborgs idrottsplats och Kubenbadet, restauranger och pizzerior, Skönsmohuset med hobbylokaler, snickeri, vävstuga, biljard, uthyrningslokaler, Södra bergets friluftscentrum, Sundsvalls slalombacke, skid- och motionsspår med mera.