Kommande hem

Kullagergatan 4A

Sallyhill / SUNDSVALL

Typ Lägenhet
UPPLÅTELSEFORM Bostadsrätt
Antal rum 3 rok
Boarea 72 m2
Våning 3 av 3
Balkong Ja
Månadsavgift 5 341 kr
Utgångspris 1 495 000 kr eller bud

Generös 3:a med bra känsla

Hemmet känns väldigt hemtrevligt och ombonat och här finns gott om utrymme för hela familjen. Nu finns det möjlighet att förvärva detta trivsamma hem om 3 rum och kök. Ett av sovrummen har en egen ingång, samt eget badrum. Detta rum kan hyras ut till en student, eller som övernattningslägenhet. För er som har tonårsbarn eller en egen verksamhet, kan också dra nytta av just den här lösningen med egen ingång. Vardagsrummet har bra med plats för en soffa. Härifrån har vi också utgång till balkongen som också bidrar till en större, luftig, känsla i rummet. Köket är renoverat med fina golv, ytskikt samt bra färg och materialval. Två badrum med duschmöjligheter. Genomgående ljusa och fräscha ytskikt gör att det här bara är att flytta in och börja bo! Området är lugnt och ni bor ett stenkast ifrån Fagerdalsparken och Sidsjöns friluftsområde med sina vackra promenadstråk livsmedelsbutiker. Här får ni även gång och cykelavstånd till både centrum och universitetet. Välkommen hem till Kullagergatan 4A.

Utgångspris

1 495 000 krBeskrivning

Renoverat kök 2013, renoverat duschrum 2016, badrum 2, 2021

Hall/Entré Välkommen in! Hall med bra avhängningsmöjligheter. Ljusa väggar samt mörkt golv. Öppnar upp fint mot vardagsrum och kök.
Vardagsrum med alkov Stort vardagsrum med gott om plats för soffa och härifrån tar vi oss också vidare ut på balkongen. Ljusa väggar samt ljust golv.
Sovrum 1 Ljust golv och ljust tapetserade väggar. Gott om plats för dubbelsäng. Stora garderober ger bra förvaringsutrymme.
Kök med matplats Generöst kök med goda arbetsytor. Plats för matbord. Kyl/frys, diskmaskin, spis med ugn och häll. Ljusa väggar och mörkt golv.
Duschrum Duschrum med mörkt golv och ljusa väggar. WC, dusch, kommod med handfat och spegel.
Sovrum 2 Mindre sovrum med plats för säng och skrivbord. Grå tapetserade väggar och fint ljust golv.
Badrum Mörkt golv och ljusa väggar, kommod med handfat, wc och badkar.

Lägenhet

Boarea 72 m2
Antal rum 3 rok
Våning 3 av 3
Hiss Nej

Balkong/uteplats Balkong mot föreningens baksida där det också finns gräsytor att nytta.

Adress Kullagergatan 4A, 85356 SUNDSVALL
Område Sallyhill
Kommun Sundsvall

Andel i föreningen 8,30263 %
Andel av årsavgift 8,30263 %

Förening

BRF Fagerdal i Sundsvall är en äkta bostadsrättsförening med 16 lägenheter i Sundsvall. Föreningen bildades år 1960 och har fått betyget A+ för år 2017 Till lägenheten finns ett tillhörande stort vindsförråd. Tvättstuga finns i fastigheten. Cykelrum.

Namn BRF Fagerdal
ORG.NUMMER 789200-1038
FÖRENINGSFORM Äkta Bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER 16 st
ANTAL LOKALER 1 st

Renoveringar 2012 Byte av tak 2012 Ombyggnad av broar 2014 Byte av ventiler i källarutrymmen 2015 Ommålning av trapphus 2015 Byte av lägenhetsdörrar och låssystem 2015 Ny, detektorstyrd, belysning i trapphus och källare installerades 2016 Parkeringsplatserna breddades och parkeringsstolparna byttes ut. 2018 Relining av stammar i källaren 2018 Uppfräschning av hyreslokalen 2019 Balkongunderhåll, byte av balkongräcke, 2019 Målat fasad Kommande renoveringar: 2024 Byte av fönster Stambyte diskuteras i föreningen

Parkering I föreningen finns 15 bilplatser med motorvärmarstolpe. Separat kö. Goda möjligheter till parkeringsplats på en gång. .5 garage. Separat kö.

TV & INTERNET Bredband och TV via Tele2.

JURIDISK PERSON Föreningen tillåter inte juridisk person som köpare

BYGGNAD

Byggnadstyp Flerbostadshus

Ekonomi

Utgångspris 1 495 000 kr eller bud

MÅNADSAVGIFT 5 341 kr I avgiften ingår värme, vatten och basutbud TV.

Pansättningsavgift 483 kr
Överlåtelseavgift 1 208 kr

REPARATIONSFOND 404 kr

Sallyhill

Sallyhill är en stadsdel i Sundsvall i Medelpad, Västernorrlands län. Strax väster om Sidsjöbäcken låg förr en villa som hette Sallyhill. Där bodde på 1860-talet en engelsk bjälkhandlare, som troligen gav egendomen namnet. Runt omkring var det mest åkrar och ängar.

Kommunikation Strax väster om centrum, ca 3-5 minuter med buss
Närservice I närområdet finner man både matbutiker, bensinstationer och andra företag-
Övrigt Skolor sjukvård tandläkare mm finns i närområdena