Skonaregatan 4

Norra Kajen / SUNDSVALL

Typ Lägenhet
UPPLÅTELSEFORM Bostadsrätt
Antal rum 3 rok
Boarea 83,5 m2
Våning 1 av 4
Hiss Ja
Balkong Ja
PARKERING Finns
Månadsavgift 4 871 kr
Utgångspris 2 995 000 kr eller bud

Ett fint hem med närhet till havet

Just nu pågår en fantastisk förvandling av ett av Sundsvalls gamla industriområden. Tänk att vi får möjligheten att med egna ögon se en ny stadsdel växa fram. På Norra Kajen lämnas ingenting åt slumpen, här kommer modern arkitektur vävas samman med en allé som huvudgata, kantad av grönskande parker, torg, lekplatser och gångstråk. Ett av Norra Kajens första byggen var just detta hus som vi idag förmedlar ett av hemmen i. Detta hem har en öppen planlösning och stora sällskapsytor med påkostade fina materialval. Två uteplatser varav en med morgonsol och en stor inglasad balkong där ni kan njuta av den fina utsikten samt sköna solen. Den här delen kan fungera som ett extra vardagsrum. Två fina sovrum varav ena har en bra walk in closet. Norra Kajen har utan tvekan ett av Sundsvalls bästa lägen med ett bra solläge och bara fem minuters promenad till Sundsvalls stadskärna. Här får ni gångavstånd till shopping, restauranger, matbutiker, kollektivtrafik och mycket mer. Från ditt nya hem kan du blicka ut mot båtarna i hamnen och ta en promenad längs den soliga kajpromenaden. Välkommen hem till Skonaregatan 4.

Utgångspris

2 995 000 kr

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?Beskrivning

Hall Mörkt golv och ljusa väggar. Stor garderob ger bra avhängingsmöjligheter. Öppen planlösning mot matrum och vardagsrum.
Matrum Fint golv och ljusa väggar. Utgång till stor inglasad altan.
Kök Stilren inredning i vitt med mörkare bänkskiva. Ovan arbetsytorna finns fint vitt kakel. Spishäll, inbyggd ugn och micro. Diskmaskin samt kyl och frys. Öppen planlösning mot matrum och vardagsrum.
Vardagsrum Samma fina golv som i övriga hemmet. Ljusa väggar. Stort fönster och utgång till inglasad balkong ger extra rymd och ljus till rummet.
Sovrum 1 Fint golv och ljusa väggar. Stor walk in closet. Gott om plats för dubbelsäng.
Sovrum 2 Ljust golv och ljusa väggar. Inbyggd garderob. Plats för säng och skrivbord.
Duschrum Mörkt klinker och vitt kakel. Kommod med handfat, vägghängd wc, glasad duschhörna samt tvättmaskin och torktumlare.

Lägenhet

Boarea 83,5 m2
Antal rum 3 rok
Våning 1 av 4
Hiss Ja

Adress Skonaregatan 4, 85635 SUNDSVALL
Område Norra Kajen
Kommun Sundsvall

Andel i föreningen 1,9661 %
Andel av årsavgift 1,97 %

Förening

Fastighetsbeteckning: Sylphide 1. Tomtareal 2987 kvm. Adresserna Skonaregatan 2 och 4 samt Ångaregatan 1 och 3. Två bostadshus om fem respektive sex våningar innehållande 48 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Samtliga lägenheter har balkong, uteplats eller takterass. De flesta har två. Föreningen har även gemensam uteplats samt utrymmen för cykel, barnvagn och rullatorer. Fyra hissar ger smidig tillgång till garage och förråd. Soprum med källsortering. Cykelförråd finns i husets källarplan. Cykelparkering längs fasad. Barnvagns- och rullstolsförråd finns i anslutning till varje trapphus. Förråd: Golv av betong. Mellanväggar och förrådsdörrar av nätväggar. Förråden är belägna i källarplan.

Namn BRF Haga strand
ORG.NUMMER 769631-6137
FÖRENINGSFORM Äkta Bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER 48 st
TV & INTERNET TV, data och telefon i multimediauttag Bostaden är utrustad med fiberanslutning. Ett färdigt tripple play paket levereras som ligger utanför avgiften. Kostnaden för detta är 299:-/mån.

JURIDISK PERSON Föreningen tillåter inte juridisk person som köpare

Övrigt Varje lägenhet har individuell mätning av elförbrukningen. Lägenhetscentral med automatsäkringar och jordfelsbrytare finns i respektive lägenhet. Multimediacentral för TV, data och telefoni. Utvändig belysningsarmatur och eluttag med strömbrytare vid varje balkong, uteplats och takterrass. Gemensamma belysningsarmaturer vid entré, trapphus, sophus, källarplan samt på gård.

BYGGNAD

Byggnadstyp Flerbostadshus
Fönster 3-glas

Ekonomi

Utgångspris 2 995 000 kr eller bud

MÅNADSAVGIFT 4 871 kr Inkl. värme, vatten

Pansättningsavgift 476 kr
Överlåtelseavgift 1 190 kr

Driftkostnad ca 1 200 kr/mån med 2 personer i hushållet, fördelat enligt:
Övrigt ca 1 200 kr/mån
Kommentar driftkostnad Övrigt avser SAPPA internet/tv paket, samt varmgarage

Norra Kajen

Vid Norra kajen finns den unika möjligheten att ge staden kontakt med vattnet och samtidigt förstärka stadskärnan. På Norra Kajen omvandlas just nu det gamla industriområdet till att bli en attraktiv stadsdel. Här byggs havsnära boenden med bästa söderläge. Under 2016 – 2018 bygger stadsbyggnadskontoret lokalgator som kopplas samman med övriga gator i området. Längs vattnet byggs kajen om och det nya kajstråket förlängs. Dessutom planeras och byggs nya grönytor i området.

Övrigt Längs vattnet byggs kajen om och det nya kajstråket förlängs. Dessutom planeras och byggs nya grönytor i området.

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?