Jaktgatan 7

Norra Kajen / SUNDSVALL

Typ Lägenhet
UPPLÅTELSEFORM Bostadsrätt
Antal rum 3 rok
Boarea 73 m2
Hiss Ja
PARKERING Garanterad parkering
Månadsavgift 3 656 kr
Utgångspris 2 195 000 kr eller bud

Med havet som närmaste granne.

Just nu pågår en fantastisk förvandling av ett av Sundsvalls gamla industriområden. Tänk att vi får möjligheten att med egna ögon se en ny stadsdel växa fram. På Norra Kajen lämnas ingenting åt slumpen, här kommer modern arkitektur vävas samman med en allé som huvudgata, kantad av grönskande parker, torg, lekplatser och gångstråk. Här bor ni bekvämt på markplan i ett lugnt och tryggt område. I huset finns varmgarage varav en plats finns tillgängligt direkt för den som flyttar in. Lägenheten är påkostad med fina materialval och används idag som en 3:a men går samtidigt att göra till en lyxig 2:a med relativt enkla medel. Stort badrum med egen tvättstuga, förråd både i hemmet, samt utanför ytterdörren. I föreningen finns en gemensam takterrass som samtliga boenden får utnyttja. Här får man en fin utsikt. Norra Kajen har utan tvekan ett av Sundsvalls bästa lägen med ett bra solläge, och bara fem minuters promenad till Sundsvalls stadskärna. Här får ni gångavstånd till shopping, restauranger, matbutiker, kollektivtrafik och mycket mer. Från ditt nya hem kan du blicka ut mot båtarna i hamnen och ta en promenad längs den soliga kajpromenaden. Välkommen hem till Jaktgatan 7.

Utgångspris

2 195 000 kr

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?Beskrivning

Hall En hall med ljust golv och ljusa väggar. Bra förvaringsutrymmen i smakfull hallmöbel. Här finns även en klädkammare till er förvaring.
Duschrum Fint mörkt klinkers tillsammans med ljust kakel. Här hittar du en stilren glasad duschhörna, vägghängd wc, kommod med tvättfat och spegelskåp. Dessutom finner du tvättmaskin och torktumlare samt en bra arbetsyta och förvaringsskåp.
Sovrum 1 Ett härligt sovrum där det ljusa golvet och ljusa väggarena tillsammans med stort fönster och altandörr ger ett fint ljus i hela rummet. Förvaring har du i en rymlig walk-in closet.
Matrum - Vardagsrum I en öppen planlösning mot köket finner du ett rymligt vardagsrum med plats både för matgrupp och vardagsrumsmöbel. Utgång till stor härlig inglasad altan.
Sovrum 2 Ljust golv och ljusa väggar. Stora garderober ger fina förvaringutrymmen.
Kök Ett stilrent kök i vinkel med ljusa golv och ljusa väggar. Ljusa skåp med en mörk bänkskiva. Spishäll, inbyggnadsugn, micro, fullstor kyl och frys.

Lägenhet

Boarea 73 m2
Antal rum 3 rok
Hiss Ja

Parkering Bilplats i varmgarage följer med lägenheten. Kostnad 1125 kr/mån. Uppsägningstid 3 mån.

Adress Jaktgatan 7, 85635 SUNDSVALL
Område Norra Kajen
Kommun Sundsvall

Andel i föreningen 2,8746 %

Förening

Namn Brf Concordia 2
FÖRENINGSFORM Bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER 30 st
Parkering Du som köper lägenhet är garanterad en parkeringsplats belägen i parkeringshus i samma byggnad.

TV & INTERNET Varje lägenhet är fiberansluten (inkl. IP-telefoni) och har ett grundutbud på cirka 20 TV-kanaler. Lägenhetsinnehavaren kan själv beställa utökat abonnemang.

JURIDISK PERSON Föreningen tillåter inte juridisk person som köpare

Övrigt Föreningen tecknar elabonnemang med undermätare för fastigheten och respektive lägenhet. I lägenheten finns skåp för lägenhetscentral med säkringar och mediautrustning. Brandvarnare i samtliga lägenheter. Lägenhetsinnehavaren debiteras faktiskt elförbrukning. Varmvattenförbrukning ingår i månadsavgiften.

Ekonomi

Utgångspris 2 195 000 kr eller bud

MÅNADSAVGIFT 3 656 kr inkl. värme, vatten och bredband.

Driftkostnad ca 184 kr/mån med 4 personer i hushållet, fördelat enligt:
Övrigt ca 184 kr/mån
Kommentar driftkostnad Övrigt avser obligatorisk kostnad för bredband

Nätbolag Sundsvalls Elnät
Elleverantör Nordiska Elbolaget

Norra Kajen

Vid Norra kajen finns den unika möjligheten att ge staden kontakt med vattnet och samtidigt förstärka stadskärnan. På Norra Kajen omvandlas just nu det gamla industriområdet till att bli en attraktiv stadsdel. Här byggs havsnära boenden med bästa söderläge. Under 2016 – 2018 bygger stadsbyggnadskontoret lokalgator som kopplas samman med övriga gator i området. Längs vattnet byggs kajen om och det nya kajstråket förlängs. Dessutom planeras och byggs nya grönytor i området.

Övrigt Längs vattnet byggs kajen om och det nya kajstråket förlängs. Dessutom planeras och byggs nya grönytor i området.

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?