Fregattgatan 2A

Norra Kajen / SUNDSVALL

Typ Lägenhet
UPPLÅTELSEFORM Bostadsrätt
Antal rum 3 rok
Boarea 80 m2
Biarea 10 m2
Våning 6 av 6
Hiss Ja
Balkong Ja
PARKERING Garanterad parkering
BYGGNADSÅR 2018
Månadsavgift 4 141 kr
Utgångspris 4 895 000 kr eller bud

Med havet som granne

Ett av Norra Kajens häftigaste bygge är Kajhuset Solsidan. Detta bygge står delvis över havskanten och har helt klart ett fantastiskt läge. Hemmet som vi nu ska hitta en ny ägare till är en av de i särklass mäktigaste försäljningar jag personligen har haft under de år som jag arbetat som fastighetsmäklare. Hemmet är ett penthouse högst upp i huset med eget tornrum, och 3 (!) uteplatser. Ni får 2 enorma takterrasser samt en balkong som man dessutom kan glasa in och använda som ett extra vardagsrum. Här kan ni följa solen under dagen. Utsikten från hemmet är i världsklass. Här kan man välja mellan att njuta av den sköna eftermiddagssolen och vyn in mot centrala Sundsvall, eller mot havet och Sundsvalls Bron. Möjligheten finns att göra två sovrum. Detta är ett helt unikt hem på ett unikt läge. Boka gärna in er på visning och ta möjligheten att uppleva ett hem som är "one of a kind". Välkommen hem till Fregattgatan 2A.

Utgångspris

4 895 000 kr

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?Beskrivning

Nyproducerat hem med ekparkett, kakel och klinkers i badrum, samt kök från Marbodal. Hemmet har hela tre uteplatser. Till en början har man en stor takterrass i västerläge mot den trevlig innergården samt med garanterad kvällssol. Ni får en stor balkong i österläge som dessutom går att glasa in, med en magisk utsikt mot Sundsvalls Bron. Sist och kanske bäst är takterrassen i österläge med utgång från tornrummet här är man helt ensam på toppen. Sammanlagt över 100 kvm utemiljö som bara är er egna oas.

Hall Hall med plats för ytterkläder. Parkettgolv och målade väggar. Hatthylla och garderob.
Wc/Dusch/Tvätt Badrum med vitt kakel samt klinkergolv i en grå nyans med komfortvärme. Badrummet är utrustat med wc, vägghängd handfatskommod, duschhörna med glasväggar, spegel med belysning och eluttag samt handdukstork. Här finns även en tvättmaskin och torktumlare. Dörr med frostat glas ut mot balkongen.
Kök Kök med vita högblanka köksluckor från Marbodal samt vitt kakel ovan diskbänk. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn/micro i bänkskåpet under hällen, fläkt, integrerad diskmaskin samt fullstor kyl och frys. Fönsterbänkar av marmor. Köksö som avgränsar rummet. Bänkskivor i laminat med underlimmad diskho. Från köksfönstret har man en vidsträckt utsikt mot Sundsvalls bron
Allrum Ett allrum som är fullt möblerbart och rymmer både matbord och soffa. Ekparkett på golv och fönster i två väderstreck ger en väldigt ljus känsla. Från allrummet når man både balkong och den egna uteplatsen genom ett skjutglasparti som ger ett härligt ljusinsläpp.
Sovrum 1 Bredvid allrummet finns ett sovrum. Ekparkettgolv och målade väggar, samt en skjutdörrsgarderob. Intilliggande walk-in-closet (går att göra om till ett sovrum om man önskar) med ytterligare förvaringsmöjligheter.
Tornrum Tornrum som nås via spiraltrappan. Här kan man låta fantasin flöda. Inred som matrum, kontor eller varför inte som ett sovrum? Parkettgolv och målade väggar. Utgång till takterrass i österläge med en magisk utsikt över Sundsvalls hamninlopp.

Lägenhet

Boarea 80 m2
Biarea 10 m2
Antal rum 3 rok
Våning 6 av 6
Hiss Ja

Balkong/uteplats Hemmet har hela tre uteplatser. Till en början har man en stor takterrass i västerläge mot den trevlig innergården samt med garanterad kvällssol. Ni får en stor balkong i österläge som dessutom går att glasa in, med en magisk utsikt mot Sundsvalls Bron. Sist och kanske bäst är takterrassen i österläge med utgång från tornrummet här är man helt ensam på toppen. Sammanlagt över 100 kvm utemiljö som bara är er egna oas.

Parkering Fast p-plats. 500 kr/mån

Adress Fregattgatan 2A, 85635 SUNDSVALL
Område Norra Kajen
Kommun Sundsvall

Andel i föreningen 3 %
Andel av årsavgift 3 %

Förening

Med direkt havskontakt på Norra Kajens bästa läge uppförs 36 lägenheter med rymliga terrasser, stilsäkra materialval, öppna, moderna planlösningar och en fantastisk utsikt över hav, berg och stad. Alla lägenheter får tillgång till en parkeringsplats och för båtägare finns möjligheter till båtplats. Med totalt 7 plan och lägenheter från 1 r.o.k till 5 r.o.k och med storlekar på 42 till 138 kvm finns en bostad för alla. Samtliga lägenheter har minst en rymlig balkong eller uteplats. Exklusiva lägenheter med bl.a. parkettgolv i samtliga rum samt helkalkade badrum. Skjutglaspartier mot balkongerna ger ett härligt ljusinsläpp och en sjöbodslik känsla tack vare den nära kontakten med havsmiljön. Längst upp i huset finns lägenheter med lika stora ytor utomhus som inomhus med egen takterrass.

Namn Kajhuset Solsidan
FÖRENINGSFORM Äkta Bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER 38 st
Renoveringar Badrum med vitt kakel samt klinkergolv i mörkgrått med golvvärme. Badrummet är utrustat med wc, vägghängd handfatskommod, kvadratisk duschhörna, spegel med belysning och eluttag samt handdukstork. Här finns även tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva i laminat. Kök med mattlackerad 1-stavsparkett samt vita målade väggar. Vita högblanka köksluckor från Marbodal samt vitt kakel ovan diskbänk Köket är utrustat med induktionshäll, ugn/micro i bänkskåpet under hällen, fläkt, integrerad diskmaskin samt kyl & frys. I de mindre lägenheterna är det kombinerat kyl/frys-skåp, i övriga är det fullstora. Bänkskåp med fullutdragslådor, källsorteringskärl i diskbänksskåpet. Bänkskivor i laminat med underlimmad diskho. I U-köken är bänkskivan 80 cm djup i köksö-delen. Belysning ovan arbetsbänkar samt spotskena i tak. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stora skjutpartier i glas ut mot balkongen ger ett härligt ljusinsläpp och en sjöbodslik känsla i och med närheten till vattnet.

Parkering Alla lägenheter har tillgång till parkeringsplats. 500 kr/mån.

TV & INTERNET Gruppavtal tecknat via Servanet. Grundavgiften är inkluderad i månadsavgiften. Egna avtal på tv och internet.

JURIDISK PERSON Föreningen tillåter inte juridisk person som köpare

BYGGNAD

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2018
VENTILATION Mekanisk
Renoveringar Med direkt havskontakt på Norra Kajens bästa läge uppförs 36 lägenheter med rymliga terrasser, stilsäkra materialval, öppna, moderna planlösningar och en fantastisk utsikt över hav, berg och stad. Alla lägenheter får tillgång till en parkeringsplats och för båtägare finns möjligheter till båtplats. Med totalt 7 plan och lägenheter från 1 r.o.k till 5 r.o.k och med storlekar på 42 till 138 kvm finns en bostad för alla. Samtliga lägenheter har minst en rymlig balkong eller uteplats. Exklusiva lägenheter med bl.a. parkettgolv i samtliga rum samt helkalkade badrum. Skjutglaspartier mot balkongerna ger ett härligt ljusinsläpp och en sjöbodslik känsla tack vare den nära kontakten med havsmiljön. Längst upp i huset finns lägenheter med lika stora ytor utomhus som inomhus med egen takterrass. Badrum med vitt kakel samt klinkergolv i mörkgrått med golvvärme. Badrummet är utrustat med wc, vägghängd handfatskommod, kvadratisk duschhörna, spegel med belysning och eluttag samt handdukstork. Här finns även tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva i laminat. Kök med mattlackerad 1-stavsparkett samt vita målade väggar. Vita högblanka köksluckor från Marbodal samt vitt kakel ovan diskbänk Köket är utrustat med induktionshäll, ugn/micro i bänkskåpet under hällen, fläkt, integrerad diskmaskin samt kyl & frys. I de mindre lägenheterna är det kombinerat kyl/frys-skåp, i övriga är det fullstora. Bänkskåp med fullutdragslådor, källsorteringskärl i diskbänksskåpet. Bänkskivor i laminat med underlimmad diskho. I U-köken är bänkskivan 80 cm djup i köksö-delen. Belysning ovan arbetsbänkar samt spotskena i tak. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stora skjutpartier i glas ut mot balkongen ger ett härligt ljusinsläpp och en sjöbodslik känsla i och med närheten till vattnet.

Ekonomi

Utgångspris 4 895 000 kr eller bud

MÅNADSAVGIFT 4 141 kr

Pansättningsavgift 473 kr
Överlåtelseavgift 1 183 kr

Driftkostnad ca 500 kr/mån fördelat enligt:
Övrigt ca 500 kr/mån
Kommentar driftkostnad Posten Övrigt avser parkering 500 kr/mån

Norra Kajen

Övrigt Längs vattnet byggs kajen om och det nya kajstråket förlängs. Dessutom planeras och byggs nya grönytor i området.

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?