Bronsvägen 3

Njurunda / Sundsvall

TYP 1½-plansvilla
UPPLÅTELSEFORM Friköpt
Antal rum 5 varav 3 sovrum
Boarea 101 m2
Biarea 48 m2
TOMTAREA 1 373 m2
BYGGNADSÅR 1943
Driftkostnad ca 3 490 kr/mån
Utgångspris 1 995 000 kr eller bud

Välkommen till denna familjevilla i populära Forsa! Det här charmiga huset byggt 1943 är nu redo att välkomna sina nya ägare. Tilltalande familjevilla som ligger på parkliknande villatomt med en väldisponerad rumsfördelning om 5 rum och kök varav 3 sovrum. Hemmet erbjuder ett uterum i västläge med plats för hela familjen, här kan man förlänga sommarhalvåret med middagar långt in på kvällen när man njuter av kvällssolen. Hemmet värms upp med luftvärmepumpar samt en täljstensugn, köket erbjuder en gedigen maskinpark samt plats för matbord och stolar. Rymligt, isolerat varmgarage med toalett samt ett avskilt rum där man kan bedriva verksamhet om så önskas, här finns även en uppfart med plats för flertalet bilar. Tomten är grönskande och lummig och erbjuder både bärbuskar och äppelträd, här finns även ett växthus för den med lite extra gröna fingrar. Här har du nära till låg- och mellanstadieskola och gångavstånd till närmaste dagis. Med endast 1 km från bostaden nås Njurundabommen, här finner du närservice, matbutik, bank, detaljhandel, pizzeria, sportbutik, hockeyrink, lekplatser, fiskevatten, bussanslutningar samt frisörsalong. Inom en distans av 5 km når du Kvissleby centrum här finns även skidåkning i slalombacken Nolbykullen, ridskola, bank, systembolag och detaljhandel. För den golfintresserade når du med en kort bilfärd från bostaden Skottsunds- samt Öjestrands golfbana. Kommunikationerna är mycket bra, närmaste busslinje finns med gångavstånd från bostaden. Härifrån tar du dig vidare mot Kvissleby samt Sundsvall. För dig med bil finns en nära anslutning till E4:an mot Sundsvall, tack vare den ombyggda vägen når du city på bara 15 minuter. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Bronsvägen 3!

Budgivning pågår
Hur budgivningen visas på vår webb bestäms av säljaren i överenskommelse med mäklaren. Läs mer om budgivning här.

Högsta bud

1 800 000 kr

Utgångspris: 1 995 000 kr
Bud Inkom Budgivare
1 800 000 kr 20/1 10:50 1

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?


Forsa
Grillplats Grimman

Beskrivning

Hall Välkommen in! Stor hall med gott om plats för avhänging samt förvaring.
Badrum Helkaklat badrum med klinkers, stor kommod för förvaring samt WC och dusch.
Vardagsrum Rymligt vardagsrum med plats för soffa samt matbord i en avskild del. Här finns även den mysiga braskaminen samt utgång till det stora uterummet.
Uterum Stort uterum med plats för både soffa och matbord, härligt ljusinsläpp från stora fönster!
Kök Kök med gedigen maskinpark, ugn, diksmaskin, spis, köksfläkt samt fullstor kyl & frys. Plats för matbord.
KÄLLARE Källare med stort allrum, här finns även tvättstuga med groventré samt badrum med dusch.
VÅNING 2
Sovrum 1 Stort, mysigt sovrum med plats för dubbelsäng samt gott om plats för förvaring.
Sovrum 2 Sovrum med plats för dubbelsäng samt garderober eller skrivbord.
Garage Rymligt, isolerat varmgarage med toalett samt ett avskilt rum där man kan bedriva verksamhet om så önskas, här finns även en uppfart med plats för flertalet bilar.

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Upplåtelseform Friköpt
Boarea 101 m2
Biarea 48 m2
Areakälla taxeringsinformation
Antal rum 5 varav 3 sovrum
Byggnadsår 1943

Byggnadssätt

Grundläggning Betongplatta
Grundmur Betong
Stomme Trä
Bjälklag Trä
Fasad Trä
Tak Plåt
Fönster 3-glas
Uppvärmning Luftvärmepump/vedkamin/täljstenskamin
Ventilation Självdrag
Renoveringar Plattsättning 2021 Växthus 2021 Ommålning hallar 2020 Handfat/toalett inredning 2018 Ny elcentral med jordfelsbrytare 2015 Vardagsrum och matrum 2010 Dränerat med platonmatta av tidigare ägare. Husets uppvärmning är med direktverkande el, 2 stycken värmepumpar (luftluft) och en täljstenskamin samt en braskamin. Det finns även en äldre kombipanna med elpatron som dock aldrig använts av husägarna. Värmeförflyttare är installerad för fördelning av värme från vardagsrum där täljstenskaminen står till övre plan.

Tomt

Tomtarea 1 373 m2

Fastighet

Fastighetsbeteckning Forsa 1:11
Upplåtelseform Friköpt
Adress Bronsvägen 3, 86240 Njurunda
Område Njurunda
Kommun Sundsvall
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Energideklaration

Energideklaration Energideklaration är utförd 2021-12-16.
Energiprestanda 130 kWh per m2 och år
Energiförbrukning 130 kWh per m2 (Atemp) och år

Ekonomi

Utgångspris 1 995 000 kr eller bud

Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 2021 942 000 kr, varav byggnad 630 000 kr
Värdeår 1943

Pantbrev 8 st, totalt 1 139 000 kr

Driftkostnad 41 892 kr/år fördelat enligt:
Uppvärmning 4 000 kr/år
Elkostnad 23 643 kr/år
Vatten & avlopp 6 156 kr/år
Sotning 659 kr/år
Renhållning 1 220 kr/år
Försäkring 6 214 kr/år

Nätbolag E.ON
Elleverantör E.ON
Elförbrukning 20 345 kWh/år
Försäkring Fullvärdesförsäkrat i Länsförsäkringar

Fastighetsavgift/skatt 7 065 kr/år

Njurunda

Njurunda socken i Medelpad ingår sedan 1974 i Sundsvalls kommun och motsvarar från 2016 Njurunda distrikt. Socknens areal är 336,70 kvadratkilometer, varav 301,70 land. År 2000 fanns här 13 471 invånare. Tätorterna Svartvik, Kvissleby, Essvik, Juniskär, Skottsund, Dingersjö och Stockvik samt tätorten och kyrkbyn Njurundabommen med sockenkyrkan Njurunda kyrka ligger i socknen. Njurunda socken har medeltida ursprung i Medelpad som ända in på 1400-talet var en en del av Hälsingland. 1680 utbröts Galtströms församling som 1868 återgick i denna församling. 1853 utbröts Svartviks församling som 1906 återgick i denna församling. Vid kommunreformen 1862 övergick socknens ansvar för de kyrkliga frågorna till Njurunda församling och för de borgerliga frågorna bildades Njurunda landskommun. Landskommunen uppgick 1974 i Sundvalls kommun. 1 januari 2016 inrättades distriktet Njurunda, med samma omfattning som församlingen hade 1999/2000. Socknen har tillhört fögderier, tingslag och domsagor enligt vad som beskrivs i artikeln Medelpad. De indelta båtsmännen tillhörde Första Norrlands andradels båtsmanskompani. Njurunda socken ligger söder om Sundsvall vid kusten och Ljungans mynning i Svartviksfjärden och kring sjöarna Öjen och Armsjön i söder. Socknen har dalgångsbygd vid vattendragen och sjöarna och däromkring skogsbygd. Administrativt centrum med bland annat skolor och annan samhällsservice är Kvissleby. Nivrenaskolan som är en stor högstadieskola ligger i Kvissleby. Övriga centralorter: Nolby samt Njurundabommen. Ett mindre affärscentrum ligger vid Njurundabommen i direkt anslutning till E4 passagen över Ljungan. Europaväg 4 passerar, på en sträcka av ca 23 km, genom socknen i nord-sydlig riktning från Bredsand i norr till Armsjön på gränsen mot Hälsingland i söder. Vid kusten finns många betydande industrisamhällen, särskilt i norr där en betydande del av Sundsvallstraktens träindustriområde har haft sina historiska rötter. I socknens östra del ligger Björköns halvö samt längst ute i havet Brämön. Inom socknen finns bl.a. följande större industrisamhällen och lastageplatser: Stockvik, Svartvik, Nolby, Essvik samt Nyhamn. Klampenborg var historisk en lastageplats, men är numera naturreservat. Längst i norr, på gränsen mot Skönsmons socken ligger Bredsand. Vid kusten ligger Galtströms bruk, som numera är musealt, med anor från 1600-talet. Fiskelägen som Lörudden och Junibodsand fungerar numer mest som sommarbostadsområden. Vid Ljungans utlopp i Bottenhavet var i slutet av 1800-talet och ett sekel framåt centrum för massa och sågverksindustri med Svartvik, Essvik och Nyhamn som stora anläggningar. En större kemisk industri, Akzo Nobel, finns också inom Njurundas hank och stör. I anslutning till Kvissleby ligger Nolbykullen med skidbacke som drivs av Nolby Alpina SK. Här genomförs årligen tävlingar på internationell nivå. I området finns också en ishall som är hemvisten för Njurunda SK, klubben som fostrat spelare som Fredrik Modin och Henrik Zetterberg.

Kommunikation Goda bussförbindelser till Sundsvall
Närservice Skola, förskola, affärer och all tänkbar service i närområden

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?