Skönsbergsvägen 25A

Nedre Haga / SUNDSVALL

Typ Lägenhet
UPPLÅTELSEFORM Bostadsrätt
Antal rum 2 rok
Boarea 65 m2
Våning -1 av 4
BYGGNADSÅR 1970
Månadsavgift 4 185 kr
Utgångspris 850 000 kr eller bud

Hemtrevlig tvåa med möjlighet att göra om till trea.

På Skönsbergsvägen 25 A finns nu detta älskade hem till salu i väntan på nya ägare. Här bor ni bekvämt på entréplan utan trappor men ändå helt utan insyn då huset ligger i suterräng vilket gör att ni kommer upp en våning sett från gatan. Det finns också möjlighet att göra om detta hem till en 3:a. Redan i hallen möts vi av ljusa och smakfulla materialval och renoverade ytskikt. Hemmet har flera charmiga detaljer så som fönsterbrädor i sten och glasdörrar in till vardagsrummet som skapar en härlig känsla i hemmet. Hela bostaden är väldigt ljus tack vare flera generösa fönster och från vardagsrummet har vi utsikt mot Sundsvalls hamninlopp. Det är bara att flytta in och börja leva. De 65 kvadratmeterna är väldisponerade med generöst vardagsrum med plats för många, ett stort sovrum och ett modernt kök med goda arbetsytor och plats för matbord. Om behovet finns går det utmärkt att dela av vardagsrummet för att skapa ett till mindre sovrum/alkov. Badrummet är stambytt 2012 med kakel och klinker Föreningen är populär och välskött. Två tvättstugor finns på samma våningsplan som bostaden och här är det ofta lätt att få tid. Området är omtyckt och här bor ni med närhet till både natur, centrum och Norra Kajen. På kort avstånd finns Norra Berget med vackra strövområden och från bostaden är det nära till både mataffär, vårdcentral, restauranger och förskola. Ni har också nära till busshållplats med flera busslinjer att välja på. Varmt välkomna på visning.

Utgångspris

850 000 kr

Kommande visningar

Ansvarig mäklare

Anna Östlund

Reg. Fastighetsmäklare
072-0854040 anna.ostlund@hoomemakleri.se


Beskrivning

Hall Välkommen in! Ljus och välkomnande hall med garderobsvägg som ger goda förvarings möjligheter. Laminatgolv samt ljusa väggar.
Kök Stort kök med vita luckor samt grått kakel. Goda förvaringsmöjligheter i över- och underskåp. Här finns god plats för matbord. Kyl/frys, diskmaskin, spis med häll och ugn samt fläkt. Laminatgolv samt vackert mönstrad tapet.
Vardagrum Här finns plats för både familj och vänner att trivas. Fin utsikt mot Sundsvalls hamninlopp. Vardagsrummet går om behovet finns att dela av för ett extra sovrum/sovalkov. Parkettgolv och ljusa väggar.
Sovrum Stort sovrum med god plats för dubbelsäng. Här finns också en garderobsvägg som ger utmärkta förvaringsmöjligheter.
Duschrum Helkaklat duschrum med golvvärme. Duschhörna, wc, handfat, handdukstork. (Stambytt 2012)

Lägenhet

Boarea 65 m2
Antal rum 2 rok
Våning -1 av 4
Hiss Nej

Adress Skönsbergsvägen 25A, 85645 SUNDSVALL
Område Nedre Haga
Kommun Sundsvall

Andel i föreningen 0,66257 %

Förening

1970 byggdes HSB brf Skutan. Föreningens 92 lägenheter har ett mycket bra läge med utsikt över Sundsvalls hamninlopp och det nya brofästet. Närhet till dagis, bussförbindelse, matvaruaffär, restaurang och med gångavstånd till stan. Bastu finns på Skönsbergsvägen 29A. Bastun bokas på anslagstavlan utanför bastun. Tvättstugor med flexykey bokningssystem, finns på Skönsbergsvägen 25, 29 och 31. I mitten av föreningsområdet finns en återvinningsstation för hushållssopor i underjordsbehållare och grovsopsbod.

Namn BRF Skutan
ORG.NUMMER 7892002564
FÖRENINGSFORM Äkta Bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER 132 st
Renoveringar Föreningen arbetar efter en 30-årig underhållsplan och en utvecklingsplan för föreningen. 2011 Stambyte och badrumsrenovering, takbyte 2014 Ventilationsaggregat 2015 Fönsterbyte, byte tvättutrustning, avtal med Q-park, översyn av utemiljö. 2016 Besiktning av balkongplattor, införande av kodlås entrédörrar, arbete med ventilation. 2017 Ny och bredare gångbana 2018 Nya lägenhetsdörrar/säkerhetsdörrar samt nytt porttelefonsystem. 2018 Filmning av föreningens horisontella stammar från källargolv och ut till kommunens anslutning. 2019 Renovering tvättstugor

Parkering Föreningen har 97 motorvärmarplatser i garage (300:-/månad) med separat kö. I backen mellan Skönsbergsvägen 25 A-B och garaget finns ett antal parkeringsplatser. Där är de tillåtet att parkera i högst 24 timmar. I första är dessa platser till för besökare, men boende som inte har garageplats får också parkera där under högst 24 timmar. Alla som har garageplats ska i första hand använda den för att ge besökare goda möjligheter att använda parkeringen i backen enligt ovan. Alla har rätt att lämna/hämta passagerare samt lasta/lossa gods vid sin port under högst 15 min. 2020-02-11 var det 6 stycken i kö för garageplats.

TV & INTERNET Föreningen har tecknat ett gruppanslutningsavtal för bredband och ip-telefoni med Bredbandsbolaget. Som bostadsrättshavare har du därmed en förmånlig möjlighet att ta del av 100 Mbit bredband och endast betala dina samtalskostnader när du nyttjar IP-telefonin. Bredbandsbolaget når du på 0770-777 000. Föreningen har tecknat ett avtal med ComHem, där grundutbudet ingår. Du kan själv välja att komplettera med de kanaler du önskar. Du når ComHem på 0771- 55 00 00.

JURIDISK PERSON Föreningen tillåter inte juridisk person som köpare

BYGGNAD

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1970
Renoveringar Hemmet är på entréplan men benämns i lägenhetsutdrag som våning -1

Ekonomi

Utgångspris 850 000 kr eller bud

MÅNADSAVGIFT 4 185 kr inkl. Värme, VA, kabel-tv, bredband

Pansättningsavgift 473 kr
Överlåtelseavgift 1 183 kr

Driftkostnad ca 414 kr/mån fördelat enligt:
Elkostnad ca 213 kr/mån
Försäkring ca 201 kr/mån

Nedre Haga

Haga är en stadsdel i Sundsvall som ligger nordost om stadskärnan. Stadsdelen har stor del villa- och parhusbebyggelse. Den är attraktiv, och bostadspriserna är därför bland de högsta i Sundsvall. Haga har åtskilliga skolor inom sina gränser. Den kommunala Hagaskolan är en f-9-skola som innehåller alla klasser från förskoleklass till och med årskurs 9. I stadsdelen ligger även en del friskolor, exempelvis Mimerskolan (med musik- och idrottsprofil), den idrottsinriktade Prolympia.

Kommunikation Goda förbindelser och en busstur mot centrum tar bara några minuter.
Närservice Här finns bland annat bensinmack, restauranger och pizzerior, bageri, café och mataffären Coop Nära.
Övrigt Idrottsmässigt finns tillgång till både motionsstigar och elljusspår, även Baldershovs idrottsplats där bland annat ishockeyplan och tennisbanor finns att tillgå. Det är nära till Skönsberg fritidsgård, Haga idrottshall vid Hagaskola och Balderhovs friidrottsanläggning, samt fotbollsplaner.
Ansvarig mäklare

Anna Östlund

Reg. Fastighetsmäklare
072-0854040 anna.ostlund@hoomemakleri.se