Nackstavägen 36C

Nacksta / SUNDSVALL

Snabbfakta

Utgångspris: 275 000 kr
Boarea: 40 kvm
Antal rum: 1 rok
Våning: 4 av 7
Hiss: Ja

Hemtrevlig 1:a i populära Rågen.

Välkommen till Nackstavägen 36 C som står redo för nya ägare. Här får ni en kvadrat-smart 1:a om 40 kvm i välskötta bostadsrättsföreningen Rågen.

Köket är ljust och har trots sin storlek goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Här finns också plats för mindre matbord. Vardagsrummet är generöst med plats för både soffgrupp och säng. Duschrummet är generöst och renoverat med kakel och klinker. Bostaden ligger på våning 4 av 7 med minimal insyn och fin utsikt. Förråd finns i källaren.

Området är lugnt med närhet till naturen med fina promenadmöjligheter och ni bor nära busshållplats och har ett kort cykelavstånd in till stan. Ett stenkast ifrån bostaden finns lekplats för de yngre. Föreningen vidare har ett snickeri, fritidslokal, övernattningslägenhet och en bred fritidsverksamhet med aktiviteter för alla åldrar. I området finns det närhet till ett affärscentrum med en mängd olika affärer.

Gå runt i hemmet i vår 3D-scanning på vår hemsida.

Välkommen på visning!

utgångspris:

275 000 kr

Anmäl till visning

Mån 20 Jan 11:00 - 11:30 Kontakta
Mån 20 Jan 16:30 - 17:00 Kontakta

Fakta om hemmet

Adress Nackstavägen 36C

Postnummer 85352

Ort SUNDSVALL

Område Nacksta

Pris 275 000 kr, utgångspris

Allmänt

Månadsavgift 3 003 kr Kabel-TV, Uppvärmning samt vatten ingår i avgiften.

Andel i förening 0.09313 %

Andel av årsavgift 0.09313 %

Våningsplan 4 av 7

Hiss Ja

Balkong Nej

Uteplats Nej

Bilplats Nej

Pansättningsavgift Föreningen tar ut en pansättningsavgift om 473 kr som betalas av köparen

Överlåstelseavgift Föreningen tar ut en överlåstelseavgift om 1 183 kr som betalas av köparen

Förening

Namn BRF Rågen HSB

Adress Nackstavägen 28, 85352 Sundsvall

Hemsida Besök förenings hemsida

Föreningsform Äkta bostadsrättsförening

Allmänt om föreningen Brf Rågen byggdes 1971 - 1974 och består av 673 lägenheter. Föreningen ligger väster om Sundsvall i Nacksta på adress Nackstavägen 28-54. HSB Södra Norrland sköter ekonomisk- och teknisk förvaltning ,ett troget samarbete som pågått många år. Brf Rågen ligger nära en skön natur med många möjligheter till promenader i skog och mark.I området finns flera lekplatser placerade vid gångvägarna på ovansidan av varje husrad. Det finns även en boulebana, utegym och en konstgräsplan i området. Brf Rågen har också en fritidsverksamhet med aktiviteter för alla åldrar. I området finns det närhet till ett affärscentrum med en mängd olika affärer. Varje år arrangeras några olika evenemang Rågen dagen, midsommar och en surströmmingskväll. Detta är dagar då medlemmar samlas och har det trevligt över en bit mat och musik. Vilka arrangeras i ett tält som föreningen har låtit köpa in och som förvaltas av fritidskommittén. Tältet står uppställt på somrarna och kan hyras om man vill ha en privat fest eller liknande, Annars är det öppet för boende att använda. För att hyra det tar man kontakt med ansvariga för uthyrning av festlokalen/tältet. Bostadsrättstillägg är ett komplement till fastighetsförsäkringen. Brf Rågen har tecknat ett bostadsrättstillägg för samtliga boende. Tillägget reglerar underhållsansvar enligt föreningens stadgar och ersätter även egen bekostade fasta inredning. Alla bör dock ha en kompletterande hemförsäkring. Detta är ett komplement till hemförsäkring. På Nackstavägen 42A hittar du Rågens fina uthyrningslägenhet med uteplats. Priset är 200 kr/dygn. Snickarverkstaden finns på Nackstavägen 50A. Keramik/vävstuga, hus nr 48 A. Fritidslokal finns på Nackstavägen 52 i lokalen finns ett kök och rum med bord och stolar. Till lägenheten tillhör ett källarförråd. Cykelrum-Källare-Skyddsrum. Tvättstugorna är utrustade med 2 maskiner, torktumlare, centrifug, torkskåp och mangel. Grovtvättstuga för t.ex mattvätt finns på Nackstav 38 en grovtvättstuga med 2 stora maskiner, 1 stor tumlare och torkskåp. Pergolas/Grillplatser har alla boende tillgång till. Återvinningscentraler som finns i början på varje huslänga. Lekplatser finns i föreningen.

Antal lägenheter 673 st lägenheter

Tv och bredband brf Rågen har ett Gruppanslutnings avtal med Bredbandsbolaget i detta avtal ingår Bredband 250/100 + IP-telefoni. Tv-utbudet via ComHem (grundutbudet ingår i månadsavgiften via det vanliga antennuttaget. Finns både analoga och digitala kanaler.

Parkering Motorvärmarplats, kostnad 150 kr/mån + el. Garage 270 kr/mån. Separat kö (ca 95 st i kö). Garage, motorvärmarplats, husvagnsparkering uthyres via HSB . För att slippa gå till motorvärmarstolpen så har föreningen anslutit sig till en tjänst som gör att den enskilde boenden kan fjärrstyra sin motorvärmarplats. Samt se sin lägenhets elförbrukning. Allt du behöver är en dator, och en garage/däck plats för fjärrstyrning.

Renovering UTFÖRDA 2018-2019 Cylinderbyte samtliga dörrar 2018 Byggande av miljöhus för grovsopor 2018 Förnyande av träd och buskar 2018 Uppgradering av ljusarmatur i garage 2016-2019 Stambyte och badrumsrenovering 2015 Elinstallationer 2015-2017 Renovering tvättstugor 2013 Upprustning av lekparker 2013 Kollektivt bredband 2013 Asfaltering och nya vattenmätare 2009 Byte av hissar Fönsterbyte KOMMANDE 2020-2022 Hissåtgärder, balkongåtgärder målning

Ingår i månadsavgift Kabel-TV, Uppvärmning samt vatten ingår i avgiften.

Juridisk person tillåts Ja

Förenings mark OBS! Föreningen tillåter Juridisk person i allmänhet men man bör kontrollera med föreningen från fall till fall.

Allmänt om fastigheten

Upplåtelseform Bostadsrätt till lägenhet nr 389

Byggnad

Byggnadstyp Flerbostadshus med hiss

Byggnadsår 1972

Fönster 3-glasfönster

Uppvärmning Fjärrvärme

Ventilation Mekanisk (endast frånluft).

Övrigt Brf Rågen byggdes 1971 - 1974 och består av 673 lägenheter.

Interiör

Boarea 40 kvm

Antal rum 1

Hall Hall med tapetserade väggar och ljust fint plastgolv, Goda förvaringsutrymmen.

Kök Kök med ljus tapet och trevligt mönstrat mörkt plastgolv, ljusa skår, kaklat ovan arbetsytor. Spis, kyl/frys. Plasts för mindre matgrupp.

Vardagsrum Stort fint rum med plats för både soffgrupp och säng. Ljusa väggar med en fondvägg och fint ljust golv.

Badrum Ljusa kaklade väggar och fint mörkt klinkersgolv. Vägghängd toalett, tvättställ med spegelskåp och duschhörna.

Driftkostnader

Ägarens nuvarande kostnader med 1 personer i hushållet.

Elförbrukning

1 320 kr/år

Försäkring

1 452 kr/år

Övrigt

125 kr/år

Summa

2 897 kr/år

Kommentar Övrigt avser obligatoriskt tillägg för Internet.

Det här hemmet är visualiserat i 3D

Med vår interaktiva 3D-modell kan du i lugn och ro vandra runt i detta hem i din egen soffa. Extra fördelaktigt om du inte har tid att besöka en visning eller bor i en annan stad.

Nacksta

Allmänt Cirka 2 km från Sundsvalls stadskärna ligger Nacksta, med anor från järnåldern som är ursprunget till stadsdelen. Intill ligger något mer centralt, Sallyhill och Midälva. Här finns all tänkbar service som skola, dagis, vårdcentral, tandläkare, ICA Kvantum, Coop, nöjeshall med restaurang, Friskis & Svettis, Fyndlagret och fotbollsplan. Det finns ett Plusboende för de som är över 50 år samtidigt som man satsar mycket på inriktad ungdomsverksamhet. Promenadavstånd till grönområden och cykelväg till city. Mycket goda kommunikationer.

Kommunikation Här finns flera större mataffärer, spontanidrottsplats, utomhusbad och vårdcentral.

Närservice Bussförbindelserna är goda och det tar bara några minuter om du åker med stadsbussarna

Övrigt Här finns grundskola och förskola.
Kultur, idrott och fritid
Nära till skog och natur med elljusspår. Det finns ett trevligt utebad och en park ska skapas i området med aktivitetsytor. Nacksta har promenad och cykelavstånd till Sundsvalls centrum med idrottshallar och fotbollsplaner.