Hamnberget 131

Kvissleby / Sundsvall

Typ Tomt
Accepterat pris 1 195 000 kr
Tomtarea 1300 m2
Upplåtelseform Friköpt

Tomt med en milsvid utsikt

Som mäklare får man uppleva både bra och dåliga saker. Man möter människor av olika karaktär och ofta får man en känsla redan vid första mötet om hur det kommer att bli om man ska jobba ihop. När jag i december 2018 fick frågan från Jonas och Torbjörn om vi ville vara med på ett spännande projekt, var min första fråga, vart ligger området och hur ser det ut på plats? Personligen insåg jag redan efter vårt första möte att det var ett helt magiskt läge, ett läge som jag aldrig under mina år som mäklare har upplevt. En milsvid utsikt över havet och horisonten, mina tankar sprang iväg när jag började tänka på vad man skulle kunna få för upplevelse om man byggde just här. Nu är 6 tomter sålda, och det är dags för säljstart av etapp nr 2 Vårt samarbete tillsammans med Wiiks Bygg kommer kunna hjälpa er som köper genom hela processen, från "ax till limpa" Området är under uppbyggnad och det finns idag både en bra väg upp, tomter som är avstyckade, samt ett fungerande VA-system. Det finns bifogade underlag med kostnadskalkyler. För dig som gillar golf så finns både Skottsund och Öjestrands golfbana i närområdet. På vintern är det nära till skidåkning i Nolbykullens skidbacke. För er som vill uppleva något unikt i Sundsvall rekommenderar jag er alla som har tid att komma ut och titta på vyn och känna samma känsla som jag fick vid mitt första besök. Välkommen hem till Hamnberget

Accepterat pris

1 195 000 kr

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?


Tomt nr 12

Byggnad

Upplåtelseform Friköpt
Areakälla Ritningar. Uppskattad storlek

Tomt

Tomttyp Skogstomt
Tomtarea 1300 m2
Areakälla Ritningar. Uppskattad storlek
Övrigt Avser tomt 12

Fastighet

Upplåtelseform Friköpt
Adress Hamnberget 131, 86292 Kvissleby
Område Kvissleby
Kommun Sundsvall

Ekonomi

Accepterat pris 1 195 000 kr

Kvissleby

Kvissleby är en tätort i Sundsvalls kommun belägen cirka 15 km söder om centrala Sundsvall. I tätorten ingår förutom orten Kvissleby även Nolby och sedan 2015 även Essvik, Juniskär och Skottsund på Essvikshalvön samt Dingersjö, Njurundabommen och Svartvik.

Kommunikation Goda bussförbindelser till Sundsvall
Närservice apotek, bank, livsmedelshall, polis, tandläkare, pizzerior, restauranger, brandstation, bibliotek, bad- och sporthall, vårdcentral, systembolag, bensinstation, klädbutiker, optiker, blomsteraffär, presentaffär, frisörer mm.

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?