Hamnberget 108

Kvissleby / Sundsvall

Typ Tomt
Utgångspris 3 495 000 kr eller bud
Tomtarea 5000 m2
Upplåtelseform Friköpt

En av Sveriges mest unika tomter.

Denna tomt är unik i sitt slag, då den dels är väldigt stor till ytan (5000 m2), men man får även lite extra saker på köpet. Vad sägs om en pjäsbyggnad och ammunitionsförråd. Pjäsbyggnaden är på ca 50 m2 och ammunitionsförrådet på ca 60 m2. Ammunitionsförrådet fungerar ju redan nu som ett utmärkt skyddsrum men det är ju bara fantasin som sätter gränserna på vad som går att göras med dessa utrymmen. Finns dessutom en åttakantig spaningsbunker där på 15 m2 + en massa andra mindre byggnader. Nu är 6 tomter sålda, och det är dags för säljstart av etapp nr 2 Vårt samarbete tillsammans med Wiiks Bygg kommer kunna hjälpa er som köper genom hela processen, från "ax till limpa" Området är under uppbyggnad och det finns idag både en bra väg upp, tomter som är avstyckade, samt ett fungerande VA-system. Det finns bifogade underlag med kostnadskalkyler. För dig som gillar golf så finns både Skottsund och Öjestrands golfbana i närområdet. På vintern är det nära till skidåkning i Nolbykullens skidbacke. För er som vill uppleva något unikt i Sundsvall rekommenderar jag er alla som har tid att komma ut och titta på vyn och känna samma känsla som jag fick vid mitt första besök. Välkommen hem till Hamnberget.

Utgångspris

3 495 000 kr

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?


Tomt nr 8

Byggnad

Upplåtelseform Friköpt
Areakälla Ritningar. Uppskattad tomtstorlek

Tomt

Tomtarea 5000 m2
Areakälla Ritningar. Uppskattad tomtstorlek
Övrigt Avser tomt 8

Fastighet

Upplåtelseform Friköpt
Adress Hamnberget 108, 86292 Kvissleby
Område Kvissleby
Kommun Sundsvall

Ekonomi

Utgångspris 3 495 000 kr eller bud

Kvissleby

Kvissleby är en tätort i Sundsvalls kommun belägen cirka 15 km söder om centrala Sundsvall. I tätorten ingår förutom orten Kvissleby även Nolby och sedan 2015 även Essvik, Juniskär och Skottsund på Essvikshalvön samt Dingersjö, Njurundabommen och Svartvik.

Kommunikation Goda bussförbindelser till Sundsvall
Närservice apotek, bank, livsmedelshall, polis, tandläkare, pizzerior, restauranger, brandstation, bibliotek, bad- och sporthall, vårdcentral, systembolag, bensinstation, klädbutiker, optiker, blomsteraffär, presentaffär, frisörer mm.

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?