Brottarvägen 5E

Kovland / Sundsvall

Typ Lägenhet
UPPLÅTELSEFORM Bostadsrätt
Antal rum 2 rok
Boarea 60 m2
Biarea 15 m2
BYGGNADSÅR 1983
Månadsavgift 3 325 kr
Utgångspris 1 495 000 kr eller bud

Radhuslägenhet på attraktiv adress!

Välkommen till detta lägenhetsradhus där inget lämnats åt slumpen! När du öppnar dörren välkomnas du av en lägenhet som disponeras enligt 2 rum och kök med en boarea på 60 kvm. Entréplan som genomsyras av en öppen planlösning med kök och vardagsrum i direkt anslutning, samt utgång mot stor uteplats där man får plats med hela familjen! Här finns även ett badrum med golvvärme, tvättmaskin och gott om plats för förvaring. På övre plan finner man en övervåning på ca 15 kvadratmeter vilket kan användas som tex barnrum, även så kallad kattvind med gott om förvaringsutrymme! Lägenheten är genomgående renoverad och kan ändå klassas som ett toppmodernt hem, här är det bara att flytta in och trivas. Lägenheten erbjuder vidare ett nyligen renoverat kök med fullstor kyl & frys, modern maskinpark samt spotlights som ger ett väldigt behagligt ljus i hela köket. Kovland ligger cirka 13 kilometer från centrala Sundsvall och du kan nyttja kollektivtrafiken för att ta dig in till Sundsvall. Här finns mataffär, skola och förskola. Lokala fotbollsplaner samt ortens kyrka ligger på närbeläget avstånd. Här får man känslan av att bo lantligt men ändå centralt! I området finner man även Ånäsparken som är väldigt populär bland invånarna. 1949 invigdes Ånäsparken och har sedan dess varit den naturliga samlingsplatsen för flera aktiviteter. Ånäsparken är känd för sina danskvällar om somrarna och sin traditionella julmarknad. Där du trivs, där är ditt hem! Välkommen hem till Brottarvägen 5E!

Budgivning pågår
Hur budgivningen visas på vår webb bestäms av säljaren i överenskommelse med mäklaren. Läs mer om budgivning här.

Högsta bud

1 500 000 kr

Utgångspris: 1 495 000 kr
Bud Inkom Budgivare
1 500 000 kr 27/9 10:42 1

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?Beskrivning

Hall Välkomnande hall med plats för både avhängning samt förvraring.
Kök Renoverat kök med fullstor kyl & frys, modern maskinpark samt spotlights som ger ett väldigt behagligt ljus i hela köket. Plats för matbord och stolar.
Vardagsrum Rymligt vardagsrum med utgång mot den stora altanen. Plats för både soffa och soffbord. Härligt ljusinsläpp från stora fönster.
Sovrum Mysigt sovrum med mörkt golv och ljusa väggar. Plats för stor säng samt sängbord.
Badrum Helkaklat badrum med klinkers. Golvvärme, tvättmaskin samt gott om plats för förvaring.
Övervåning Övervåning på ca 15 kvadratmeter vilket kan användas som tex barnrum, även så kallad kattvind med gott om förvaringsutrymme! Denna yta räknas som biarea och är på cirka 15 kvm.

Lägenhet

Boarea 60 m2
Biarea 15 m2
Antal rum 2 rok
Hiss Nej

Adress Brottarvägen 5E, 85561 KOVLAND
Område Kovland
Kommun Sundsvall

Andel i föreningen 2,65146 %
Andel av årsavgift 2,65126 %

Förening

BRF Kovlandshus nr 1 är en äkta bostadsrättsförening med 32 lägenheter i Kovland. Föreningen bildades år 1982 . Radhuslägenheter på 1-2 våningsplan med altan alt uteplats samt trädgårdstomt. Garage och motorvärmarplatser. Föreningens ekonomiska förvaltning sköter Riksbyggen. Tekniska förvaltning och gårdsmiljö sköter föreningens medlemmar. Stora förrådsytrymmen i separat byggnad. Cykelförråd/sparkförråd. Barnvänligt område med gångavstånd till grundskola och förskolor. I Kovlands centrum finns Ica, restauranger, Kyrka, Ishall och fotbollsplaner, skridskobana och skidspår. Ånäsparken arrangerar bilbingo, midsommarfirande, Julmarknad och gåbingo. Stora förrådsytrymmen i separat byggnad. Cykelförråd/sparkförråd.

Namn BRF Kovlandshus Nr 1
ORG.NUMMER 716414-1868
FÖRENINGSFORM Äkta Bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER 32 st
Renoveringar Takbyte 2017-2018

JURIDISK PERSON Föreningen tillåter inte juridisk person som köpare

BYGGNAD

Byggnadstyp Radhuslägenhet
Byggnadsår 1983
VENTILATION Självdrag

Energideklaration

Energideklaration Energideklaration är utförd 2021-05-10.
Energiprestanda 148 kWh per m2 och år

Ekonomi

Utgångspris 1 495 000 kr eller bud

MÅNADSAVGIFT 3 325 kr

Pansättningsavgift 465 kr
Överlåtelseavgift 1 163 kr

Driftkostnad ca 1 655 kr/mån med 3 personer i hushållet, fördelat enligt:
Elkostnad ca 1 572 kr/mån
Försäkring ca 83 kr/mån

Nätbolag E.ON

Kovland

Bo lantligt men ändå centralt. S-valls centrum ligger 13 km österut.

Kommunikation Buss till Sundsvall centrum
Närservice Livsmedelsaffär Ica Nära, frisör, restaurang samt gatukök i närområdet. Skolor och barnomsorg Förskolor samt grundskola. Vallens miljöskola F-6 med erkänt god pedagogik och trevlig miljö
Övrigt Naturen och fritid Genom samhället slingrar sig Sättnaån som har stor betydelse friluftslivet, dessutom finns Storberget i Västansjö med storslagen utsikt. Detta rofyllda landsbygdsboende har allt som behövs för att fungera. Här finns Friidrottsanläggning, elljusspår, badplats och Sundsvall Raceway för den motorintresserade

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?