Klingsta 2:63

Klingsta / Sundsvall

Typ Tomt
Utgångspris 425 000 kr eller bud
Tomtarea 1322 m2
Upplåtelseform Friköpt
Fastighetsbeteckning Klingsta 2:63

Vackert belägen tomt vid Vintertjärn, Klingsta.

Tröttnat på att leta efter det perfekta hemmet? Nu finns det möjlighet att förvärva denna trevliga tomt om 1 322 kvm och skapa er egen dröm. Tomten ligger vackert mot Vintertjärn och har stora möjligheter oavsett om tanken är att bosätta sig permanent eller skapa sig ett härligt sommarboende. Här bor ni med naturen som granne samtidigt som ni enkelt tar er in till centrala Sundsvall oavsett om ni åker bill eller buss. Det har tidigare funnits förhandsbesked för uppförande av Smålandsvillans modell Kalmar ca 156 kvm 1,5-planshus samt garage. Tomten ligger utanför detaljplan vilket innebär att byggnation sker i samråd med Sundsvalls kommun. Ta en tur och titta på tomten, Hoomes skyltar finns på plats!

Utgångspris

425 000 kr

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?


Fastighetskarta

Byggnad

Upplåtelseform Friköpt
Areakälla taxeringsinformation

Tomt

Tomtarea 1322 m2
Areakälla taxeringsinformation

Fastighet

Fastighetsbeteckning Klingsta 2:63
Upplåtelseform Friköpt
Adress Klingsta 2:63, 85590 Sundsvall
Område Klingsta
Kommun Sundsvall
Vatten/Avlopp Vatten saknas till tomten idag. Kommunalt vatten finns i området med möjlighet att ansluta. Avlopp saknas idag. Avloppsfrågan löses genom bildande av gemensamhetsanläggning med de två granntomterna för infiltrationsanläggning och fördelningsbrunn med tillhörande avloppsledning. Kostnad för anslutning betalas av köparen. Kostnaden beräknas till ca 400 000 kr med anslutningsavgifter inkluderat till Mittsverige Vatten.
Servitut m.m. Gemensamhetsanläggning: Sundsvall Klingsta GA:12, Gemensamhetsanläggning: Sundsvall Klingsta GA:8 Förmån: Officialservitut Väg, 2281K-16/141.2

Ekonomi

Utgångspris 425 000 kr eller bud

Driftkostnad 4 000 kr/år fördelat enligt:
Väg/Samfällighet 1 500 kr/år
Övrigt 2 500 kr/år
Kommentar driftkostnad Vägföreningen kommer ta ut en kostnad för eventuell förrättnings avgift i och med att andelstal skall räknas om när antalet medlemmar i föreningen ökar. Samt kostnad för att iordningställa vägen till året runt standard.

Klingsta

Klingsta ligger vid Klingstatjärn, 10 kilometer från Sundsvall. Andra närliggande orter är småorten Allsta (norra delen), och småorten Viforsen, Vi och Tunbyn. Bygden präglas av jordbrukslandskap, berg och Ljungandalen.

Kommunikation Buss 142 tar dig till sundsvalls centrum på ca 25 minuter och trafikerar sträckan flera gånger dagligen.

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?