Fyrväpplingsvägen 10

Johannedal / SUNDSBRUK

Typ Lägenhet
UPPLÅTELSEFORM Bostadsrätt
Antal rum 1 rok
Boarea 42 m2
Våning 2 av 3
Balkong Ja
Månadsavgift 2 898 kr
Utgångspris 395 000 kr eller bud

Renoverat hem på högt läge

Välkommen till detta Ijusa och renoverade hem om ett rum med kök på ett högt och insynsskyddat läge. Detta är det perfekta hemmet till dig som söker ditt första boende. Hemmet är renoverat och har en tilltalande planlösning med ordentligt kök med matplats, badrum med kakel och klinkers och ett rymligt allrum med utgång till balkong. Ni får ett bra läge med närhet till Birsta och dess shoppingpuls, samt skog och natur inte så långt ifrån ytterdörren. Området är lugnt och har en välskött förening med god ekonomi. Välkommen hem till Fyrväpplingsvägen 10.

Utgångspris

395 000 kr

Kommande visningarBeskrivning

Hall En säkerhetsdörr leder in till hemmet. Väl inne i lägenheten finns en hall med plats för avhängning av ytterkläder och ett rymligt klädförråd.
Kök Ljust vitt kök med gott om förvaring i lådor och skåp. Plats för matgrupp. Spis, fläkt, samt kyl/frys.
Allrum Rymligt allrum med fin utsikt. Från allrummet nås balkongen med fint solläge. I rummet ryms säng, soffa. Allrummet har samma fina golv som övriga hemmet.
Badrum Fint badrum med kakel och klinkers i tidlösa färger. Här finns badkar, wc, handfat.

Lägenhet

Boarea 42 m2
Antal rum 1 rok
Våning 2 av 3
Hiss Nej

Adress Fyrväpplingsvägen 10, 86331 SUNDSBRUK
Område Johannedal
Kommun Sundsvall

Andel i föreningen 1,2479 %
Kommentar andelstal Andelstal enl. ekonomisk plan

Förening

BRF Fyrväpplingen är en äkta bostadsrättsförening med 63 lägenheter i Sundsbruk. Föreningen bildades år 1960 . Till lägenheten hör ett källarförråd samt en matkällare som är belägna i huset. Även en samlingslokal finns i hus nr 10. Tvättstuga finns i samtliga av föreningens hus. Fyrväpplingsvägen 8 och 10 har tvättstugor med torkskåp och torktumlare medan 6 och 12 har större tvättstugor med torkrum och avfuktningsmaskiner. Som boende i föreningen har man tillgång till både de större och de mindre tvättstugorna. Det finns även en Gästlägenhet på Fyrväpplingsvägen 8 med plats för 6 gäster utrustat med pentry, matplats, toalett, soffhörna och sovplats. Det finns gym på Fyrväpplingsvägen 6. Samligingslokal finns på Fyrväpplingsvägen 12

Namn Brf Fyrväpplingen
ORG.NUMMER 789200-1392
FÖRENINGSFORM Äkta Bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER 63 st
ANTAL LOKALER 2 st

Renoveringar 2019 Målning trapphus 2019 Utökning solpaneler 2014 Utbyte värmekulvert och kallvattenledning mellan husen 2013 Ombyggnad fd pannrum till gemensamt mötes och aktivitetsrum 2013 Byte trapphusbelysning 2011 Målning tvättstuga, bättringsmålning trapphus 2009 Installation gemensamt bredband - tv . telefoni 2007 Stambyte badrum samt renovering badrum 2006 Byte lägenhetsdörrar 2006 Nya motorvärmarstoplpar 2005 Byte balkongdörrar och renovering balkonggolv 2001 Installation fjärrvärme 1990 Nya fasader

Parkering 50 p-plats med motorvärmare. Separat kö (2021-04-13, 4 i kö) Gästparkering finns tillgänglig i väntan på MV-Plats Parkering hanteras av föreningen.

TV & INTERNET Gruppavtal med Telenor, TV grundutbud och bredband 250/100 ingår i avgiften.

JURIDISK PERSON Föreningen tillåter inte juridisk person som köpare

BYGGNAD

Byggnadstyp Flerbostadshus
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Ekonomi

Utgångspris 395 000 kr eller bud

MÅNADSAVGIFT 2 898 kr Ink VA, värme, kollektivanslutning tripple-play

Pansättningsavgift 476 kr
Överlåtelseavgift 1 190 kr

Driftkostnad ca 250 kr/mån med 1 person i hushållet, fördelat enligt:
Elkostnad ca 250 kr/mån

Johannedal

Området är beläget ca 10 km från centrala Sundsvall och med gångavstånd till Norrlands största köpcenter Birsta City, IKEA och stormarknaden Ica Maxi. I anslutning till skolan finns bibliotek, Ljustadalens Hälsocentral Premicare samt Ljusta Aktivitet Centrum. I området finns ett flertal apotek. Bland annat vid ICA Maxi, Coop Forum och två i Birsta City. Goda rekreationsmöjligheter i området med gångavstånd till skog och mark samt välpreparerade elljusspår såväl sommar som vinter. Närhet också till Skönviks slalombacke, Sundsvalls Fältrittklubb och till Malands tempererade utomhusbad. Vill man avnjuta ett havsbad är det inte långt till Alnö där långa härliga sandstränder finns. För den som är båtintresserad finns det även ett antal småbåtshamnar på Alnö. Att åka in till Sundsvall tar ca 10 minuter med bil, föredrar man att åka kommunalt är det Sundsvalls lokalbuss nr 2 och 5 med täta avgångar som gäller.

Kommunikation Kommunikation Avstånd till centrum är cirka 7-10 km och restiden cirka 10-15 min. Busslinje går Johannedalsvägen förbi Birsta mot centrum alt Timrå. (Busslinje 2 och 5.)
Närservice Skolor och barnomsorg I Ljustadalen ligger Trädets förskola och Römsta förskola, i Finsta ligger Humlans förskola och i Ljustadalens centrum ligger Ljustadalens skola med klasserna F-6, även Gångvikens skola finns i området med förskoleklass till årskurs 6.
Övrigt Natur och fritid I närområdet finns friluftsbadet Malandsbadet, isbanor, fotbollsplaner, skidskyttestation med rullskridskobana sommartid, Skönviksbacken, skid- och motionsspår med mera.