Västergatan 33B

Haga / SUNDSVALL

Typ Lägenhet
UPPLÅTELSEFORM Bostadsrätt
Antal rum 2 rok
Boarea 57 m2
Våning 1 av 3
Balkong Ja
BYGGNADSÅR 1953
Månadsavgift 3 380 kr
Utgångspris 1 425 000 kr eller bud

Topprenoverad 2:a på Haga

Nu finns det chans att förvärva detta helrenoverade hem där det bara är att flytta in och njuta. Bostaden har genomgått omfattande renoveringar och fått en öppen planlösningen, helrenoverat kök, nya ytskikt och helt nyrenoverat duschrum. Smakfulla materialval med vackert enstavigt parkettgolv och ljusa kakelval i duschrum och kök. I sovrummet ligger den äldre, vackra, parketten kvar som blivit behandlat och ger en härlig känsla. Det finns också gott om förvaringsmöjligheter tack vare både en generös garderob och en klädkammare. Hemmet ligger endast 1/2 trappa upp men utan insyn och härligt ljus i hela bostaden med fönster i två väderstreck. Området är otroligt lugnt med närhet både till centrum och naturen. Runt knuten finns Norra Berget med härliga promenad- och springspår som vintertid blir skidspår för den aktive. Ni har nära till matbutik och busslinjer mot både centrum, Birsta och sjukhuset. Föreningen är omtyckt och stabil och ni bor med bra avgift på 3 380 kr inkl bredband. Varmt välkomna på visning!

Utgångspris

1 425 000 kr

Kommande visningar

Ansvarig mäklare

Anna Östlund

Reg. Fastighetsmäklare
072-0854040 anna.ostlund@hoomemakleri.se

2D - Västergatan 33 B - Letterhead
3D - Västergatan 33 B - Letterhead

Beskrivning

Hela bostaden genomgick en omfattande renovering 2018 med kök, badrum och ytskikt.

Hall/Entré Välkommen in! Hallen är ljus och luftig och går med öppen planlösning in vidare i bostaden. Här finns plats för ytterkläder och skor och önskas. För den som vill avgränsa hallen mer går det med enkla medel göra det. Varför inte sätta in en modern spaljé i stål eller trä som också går att använda för att hänga kläder på?
Kök med matplats Köket är generöst med mycket förvaring och goda arbetsytor. Fläkt, spishäll, ugn och diskmaskin. Ljust kakel och vacker enstavigt parkettgolv som stäcker sig vidare mot vardagsrummet. Här finns också gott om plats för matbord med öppen planlösning mot vardagsrummet.
Vardagsrum Vardagsrum med gott om plats för sittgrupp.
Sovrum Sovrummet som i den gamla planlösningen var vardagsrum är nu ett trivsamt sovrum med både garderob och klädkammare. Härifrån tar vi oss också vidare ut på balkongen. Vackert äldre parkettgolv som blivit behandlat för att hålla många år till.
Duschrum Duschrum med kakel och klinker. Tvättmaskin, dusch med glasväggar, WC och handfat med kommod och spegelskåp.

Lägenhet

Boarea 57 m2
Antal rum 2 rok
Våning 1 av 3
Hiss Nej

Balkong/uteplats Balkong mot söder med plats för mindre bord och stolar.

Adress Västergatan 33B, 85642 SUNDSVALL
Område Haga
Kommun Sundsvall

Andel i föreningen 1,43972 %

Förening

BRF Aspen är en äkta bostadsrättsförening med 65 lägenheter i Sundsvall. Föreningen bildades år 1953 och har fått betyget A för år 2017 . Föreningen består av 4 bostadshus med 65 lägenheter och 1 lokal.

Namn BRF Aspen
FÖRENINGSFORM Äkta Bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER 65 st
ANTAL LOKALER 1 st

Renoveringar 2018 Renoverat avlopp i grundplattan på källarplan samt påbörjad dränering 2013 Återvinningstation 2012 Gemensamhetsel 2011 Värmeanläggning, renovering tvättstugor, garageportar 2010 Fönster och dörrar/portelefon 2009-2010 Balkonger 2009 Installation bredband

JURIDISK PERSON Föreningen tillåter inte juridisk person som köpare

BYGGNAD

Byggnadsår 1953

Energideklaration

Energideklaration Energideklaration är utförd 2018-12-21.
Energiprestanda 195 kWh per m2 och år

Ekonomi

Utgångspris 1 425 000 kr eller bud

MÅNADSAVGIFT 3 380 kr Ink värme, vatten, kabel-tv och bredband.

Pansättningsavgift 465 kr
Överlåtelseavgift 1 138 kr

Driftkostnad ca 113 kr/mån med 1 person i hushållet, fördelat enligt:
Försäkring ca 113 kr/mån

Haga

Haga är en stadsdel i Sundsvall som ligger nordost om stadskärnan. Stadsdelen har stor del villa- och parhusbebyggelse. Den är attraktiv, och bostadspriserna är därför bland de högsta i Sundsvall. Haga har åtskilliga skolor inom sina gränser. Den kommunala Hagaskolan är en f-9-skola som innehåller alla klasser från förskoleklass till och med årskurs 9. I stadsdelen ligger även en del friskolor, exempelvis Mimerskolan (med musik- och idrottsprofil), den idrottsinriktade Prolympia.

Kommunikation Goda förbindelser och en busstur mot centrum tar bara några minuter
Närservice Här finns bland annat bensinmack, restauranger och pizzerior, bageri, café och mataffären Coop Nära.
Övrigt Idrottsmässigt finns tillgång till både motionsstigar och elljusspår, även Baldershovs idrottsplats där bland annat ishockeyplan och tennisbanor finns att tillgå. Det är nära till Skönsberg fritidsgård, Haga idrottshall vid Hagaskola och Balderhovs friidrottsanläggning, samt fotbollsplaner.
Ansvarig mäklare

Anna Östlund

Reg. Fastighetsmäklare
072-0854040 anna.ostlund@hoomemakleri.se