Västergatan 24B

Haga / SUNDSVALL

Typ Lägenhet
UPPLÅTELSEFORM Bostadsrätt
Antal rum 2 rok
Boarea 51 m2
Våning 3 av 3
Balkong Ja
Månadsavgift 2 806 kr
Utgångspris 1 395 000 kr eller bud

Renoverat hem på populära Haga

Välkommen till detta renoverade och välplanerade hem om 2 rok på våning 3 beläget på populära Haga. Stilrent renoverat kök och ytskikt i stora delar av hemmet samt renoverat badrum. Här är det nära till stan samtidigt som bostadsområdet erbjuder en underbar småstadsidyll. På Norra Berget finner du ett fantastiskt friluftsområde med stadspark, gångstigar och lekpark, dessutom intressanta sevärdheter och Friluftsmuseum inom promenadavstånd. Välkommen hem till Västergatan 24 B

Utgångspris

1 395 000 kr

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?Beskrivning

Hall Ljus rymlig hall med fint golv och ljusa väggar. Stor garderob samt plats att hänga av sig ytterkläder
Duschrum Mörkt klinker och vitt kaklade väggar. Duschhörna, kommod med handfat, belyst spegel, wc
Kök Ljust golv och ljusa väggar, fin stilren köksinredning i grå ton med ljus bänkskiva. Spishäll, inbyggd ugn och micro samt kyl/frys. Plats för mindre matgrupp.
Sovrum Stort sovrum med ljus väggar och fint golv. Plats för garderob.
Vardagsrum Fint golv med ljusa väggar. Stort fönster samt utgång till balkon ger bra ljusinsläpp och extra rymd till rummet.

Lägenhet

Boarea 51 m2
Antal rum 2 rok
Våning 3 av 3
Hiss Nej

Adress Västergatan 24B, 85642 SUNDSVALL
Område Haga
Kommun Sundsvall

Andel i föreningen 1,2001 %

Förening

Bostadsrättsföreningen Tallen är en äkta förening som registrerades 1953. Föreningen består 4 bostadshus med 70 bostadsrätter. Matförråd, vindsförråd, cykelförråd, tvättstuga i källaren (hus 27) med torkrum, mangelrum. Vävstuga, återvinningsstation i närliggande byggnad. Det finns också 15 garage och 40 parkeringsplatser, till dessa är det separat kö. Fastigheterna är belägna på Västergatan 24, 26, 27 & 29. Den ekonomiska förvaltningen sköter Förvaltnings AB Castor.

Namn BRF Tallen
ORG.NUMMER 789200-1558
FÖRENINGSFORM Äkta Bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER 70 st
Renoveringar Stambyte utfördes 1997. Omläggning av tak 1999. Nya elledningar är installerade 2009. Säkerhetsdörrar till samtliga lägenheter monterades 2012. Fönsterbyte utfördes 2013/2014. Reparation och inplåtning av skorstenstoppar 2015/2016.

Parkering 15 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö. 150k/mån. 40 parkeringsplatser med eluttag. 120 kr/månad. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

TV & INTERNET Comhem samt Servanet

JURIDISK PERSON Föreningen tillåter inte juridisk person som köpare

BYGGNAD

Byggnadstyp Flerbostadshus
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Ekonomi

Utgångspris 1 395 000 kr eller bud

MÅNADSAVGIFT 2 806 kr Inklusive v/a, värme, kabel-tv och hushållsel.

Pansättningsavgift 473 kr
Överlåtelseavgift 1 183 kr

Haga

Haga är en stadsdel i Sundsvall som ligger nordost om stadskärnan. Stadsdelen har stor del villa- och parhusbebyggelse. Den är attraktiv, och bostadspriserna är därför bland de högsta i Sundsvall. Haga har åtskilliga skolor inom sina gränser. Den kommunala Hagaskolan är en f-9-skola som innehåller alla klasser från förskoleklass till och med årskurs 9. I stadsdelen ligger även en del friskolor, exempelvis Mimerskolan (med musik- och idrottsprofil), den idrottsinriktade Prolympia.

Kommunikation Goda förbindelser och en busstur mot centrum tar bara några minuter
Närservice Här finns bland annat bensinmack, restauranger och pizzerior, bageri, café och mataffären Coop Nära.
Övrigt Idrottsmässigt finns tillgång till både motionsstigar och elljusspår, även Baldershovs idrottsplats där bland annat ishockeyplan och tennisbanor finns att tillgå. Det är nära till Skönsberg fritidsgård, Haga idrottshall vid Hagaskola och Balderhovs friidrottsanläggning, samt fotbollsplaner.

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?