Tomtegränd 8A

Haga / SUNDSVALL

Typ Lägenhet
UPPLÅTELSEFORM Bostadsrätt
Antal rum 2 rok
Boarea 61,5 m2
Våning 1 av 4
Balkong Ja
Månadsavgift 3 287 kr
Utgångspris 1 395 000 kr eller bud

Hem med allt nytt

Tomtegränd en väldigt populär gata på Haga. Var ju inte allt för länge sen ja sålde här och är glad att jag fått förtroendet att hjälpa ännu en ny kund att förmedla deras hem. Detta hem är helt renoverat inkl. kök, och badrum med kakel och klinkers. Direkt från hallen nås vardagsrum, klädkammare samt duschrum med kakel och klinkers. När jag kom till vardagsrummet och gick ut på balkongen, så insåg jag att möjligheterna till eftermiddagssol var stora då balkongen låg i västerläge. Balkongerna är väl tilltagna i storlek och kan även möbleras. Här kan ni avnjuta middag på sena sommarkvällar. Vidare i hemmet så finns ett renoverat kök med fina vitvaror och plats för matbord. Här behöver ni inte lägga fokus på att börja renovera. Här behöver ni bara fokusera på vilka möbler ni vill ställa in. På Norra Berget finner du ett fantastiskt friluftsområde med stadspark, gångstigar, löpspår, och lekpark. Dessutom intressanta sevärdheter och Friluftsmuseum inom promenadavstånd. Vill ni äta gott, så finns både Haga Kvarterskrog, samt anrika Grankotten på lämpligt avstånd. Till alla som funderar på att bli sambo, eller vill byta upp er till ett större boende, så kan jag varmt rekommendera er att titta på detta hem. Välkommen hem till Tomtegränd 8 A.

Utgångspris

1 395 000 kr

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?Beskrivning

Hall Enhetligt golv som går igenom hela hemmet. Ljusa tapetserade väggar. Bra med förvaring i klädkammare direkt innanför dörren, garderob längre in i hallen.
Duschrum Fint renoverat med mörkt klinker och ljust kakel. Duschhörna, wc, kommod med handfat och spegelskåp. Smart inbyggd tvättmaskin.
Kök Fint kök med vit stilren köksinredning. Mörk arbetsskiva och vitt kakel ovan arbetsytor. Induktionshäll, inbyggd ugn och micro, Diskmaskin samt kyl/frys. Bra planerat och plats för matbord. Samma golv som i övriga rum.
Sovrum Rymligt sovrum med samma golv som i övriga hemmet, samt ljusgrå tapetserade väggar. Gott om plats plats för säng och förvaringsmöbler.
Vardagsrum Stort härligt vardagsrum med enhetligt golv som är samma i alla rum. Ljusa tapetserade väggar. Fint ljusinsläpp från stora fönster och utgång till rymlig balkong i soligt västerläge.

Lägenhet

Boarea 61,5 m2
Antal rum 2 rok
Våning 1 av 4
Hiss Nej

Balkong/uteplats Rymlig balkong

Adress Tomtegränd 8A, 85642 SUNDSVALL
Område Haga
Kommun Sundsvall

Andel i föreningen 0,75648 %
Andel av årsavgift 0,75 %

Förening

Föreningen har sju fastigheter på en stor tomt i Haga, 15 minuters promenad från Sundsvalls centrum. På tomten växer en del tallar varifrån föreningsnamnet kommer. Stora ytor som tillåter lek och ger ett rofullt intryck. Husen byggdes 1960 och har sedan dess fått omfattande renoveringar bland annat fasadomläggning, fullständigt stambyte, fönsterbyte, takomläggning, nya balkonger, renovering av trapphus, sopsorteringsstation och frånluftsvärmeåtervinning mm.Föreningen består av 134 lägenheter,1 gästlägenhet och ytterligare 1 lokal som hyrs ut. Gästlägenhet. Lägenhetsförråd. Tvättstugor. Cykelförråd.

Namn BRF Tallkronan
ORG.NUMMER 789200-1566
FÖRENINGSFORM Äkta Bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER 134 st
ANTAL LOKALER 1 st

Renoveringar 1996 Stambyte 2001 Byte av fönster 2004 Omläggning av tak 2008 Nya balkonger 2008 Säkerhetsdörrar 2009 Kodlås 2012-2013 Renovering trapphus 2012 Miljöstation för källsortering 2013 Ny motorvärmaranläggning 2013 Byte kulvert 2013 Radonmätning 2014 Rengöring imkanaler 2015 OVK-besiktning 2016 Ny undercentral samt byte ventiler och shuntar 2016-2000 Relining avloppstammar 2017 Frånluftsvärmepumpar på tak 2018 Nydragning och uppsäkring av el 2018 Byte torkskåp i tvättstugan 2019 Återvinningssation 2020 Brandskydd

Parkering P-plats med eluttag finns att hyra för 208kr/månad. Separat kö. 21 garageplatser finns att hyra. Separat kö. (f.n. lång kö)

TV & INTERNET From 2019-09-01 har Brf Tallkronan tecknat Gruppavtal med Tele2 som innebär Internet 100 Mbit/s och telefoni bas. Avgiften är 100kr i månaden och betalas genom ett tillägg på månadsavgiften för samtliga i Brf Tallkronan from 2019-09-01.

JURIDISK PERSON Föreningen tillåter inte juridisk person som köpare

BYGGNAD

Byggnadstyp Flerbostadshus
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Energideklaration

Energideklaration Energideklaration är utförd 2018-12-22.

Ekonomi

Utgångspris 1 395 000 kr eller bud

MÅNADSAVGIFT 3 287 kr Värme, va, internet, kabel-tv

PANTSÄTTNING Bostadsrätten är pantsatt

Pansättningsavgift 476 kr
Överlåtelseavgift 1 190 kr

Driftkostnad ca 160 kr/mån med 1 person i hushållet, fördelat enligt:
Elkostnad ca 60 kr/mån
Försäkring ca 100 kr/mån

Nätbolag Sundsvalls Elnät
Elleverantör E:on
Elförbrukning 1 200 kWh/år

Haga

Haga är en stadsdel i Sundsvall som ligger nordost om stadskärnan. Stadsdelen har stor del villa- och parhusbebyggelse. Den är attraktiv, och bostadspriserna är därför bland de högsta i Sundsvall. Haga har åtskilliga skolor inom sina gränser. Den kommunala Hagaskolan är en f-9-skola som innehåller alla klasser från förskoleklass till och med årskurs 9. I stadsdelen ligger även en del friskolor, exempelvis Mimerskolan (med musik- och idrottsprofil), den idrottsinriktade Prolympia.

Kommunikation Goda förbindelser och en busstur mot centrum tar bara några minuter
Närservice Här finns bland annat bensinmack, restauranger och pizzerior, bageri, café och mataffären Coop Nära.
Övrigt Idrottsmässigt finns tillgång till både motionsstigar och elljusspår, även Baldershovs idrottsplats där bland annat ishockeyplan och tennisbanor finns att tillgå. Det är nära till Skönsberg fritidsgård, Haga idrottshall vid Hagaskola och Balderhovs friidrottsanläggning, samt fotbollsplaner.

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?