Skönsbergsvägen 25A

Haga / SUNDSVALL

Typ Lägenhet
UPPLÅTELSEFORM Bostadsrätt
Antal rum 2 rok
Boarea 60 m2
Våning 3 av 3
Balkong Ja
BYGGNADSÅR 1970
Månadsavgift 4 284 kr
Utgångspris 950 000 kr eller bud

Fantastiskt läge med utsikt över bron och Sundsvallsfjärden!

Välkommen till ett välplanerat hem med allt man kan önska, hemmet är lugnt beläget högst upp i huset och på gaveln. När du kliver in i hemmet möts du av en slående utsikt över Sundsvallsfjärden. Fina sociala ytor i vardagsrummet med plats för både soffgrupp och matgrupp med utsikt. Renoverat kök med utgång till en inglasad balkong med eftermiddagssol och fin utsikt. Hemmet har en praktisk klädkammare i hallen. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Hemmet har ljusa nymålade väggar så här är det bara att flytta in. Hemmet går att göra om till en 2,5a. Området är omtyckt och här bor ni med närhet till både natur, centrum och Norra Kajen. På kort avstånd finns Norra Berget med vackra strövområden och från bostaden är det nära till både mataffär, vårdcentral, restauranger och förskola. Ni har också nära till busshållplats med flera busslinjer att välja på. Måste ses på plats, välkommen på visning av Skönsbergsvägen 25A!

Utgångspris

950 000 kr

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?

Ansvarig mäklare

Emma Nordin

Reg. Fastighetsmäklare
072-0922670 emma.nordin@hoomemakleri.se


Beskrivning

Hall Rymlig möblerbar hall med klädkammare i anslutning.
Kök Vita släta luckor. Kyl/frys, diskmaskin, inbyggnads ugn, häll med fläkt. Plats för mindre matbord. Från köket når du den inglasade balkongen.
Vardagsrum Trivsamt rum med fönster i två väderstreck. Plats för matbord och soffgrupp.
Badrum Helkaklat badrum. Duschhörna, toalett, handfat och tvättmaskin.
Sovrum Rymligt sovrum med en garderob.

Lägenhet

Boarea 60 m2
Antal rum 2 rok
Våning 3 av 3
Hiss Nej

Balkong/uteplats Stor inglasad balkong.

Parkering Garage finns att hyra för 300kr/mån, separat kö. Gästparkeringar finns.

Adress Skönsbergsvägen 25A, 85645 SUNDSVALL
Område Haga
Kommun Sundsvall

Andel i föreningen 0,67873 %
Andel av årsavgift 0,67873 %

Förening

1970 byggdes HSB brf Skutan. Föreningens 92 lägenheter har ett mycket bra läge med utsikt över Sundsvalls hamninlopp och det nya brofästet. Närhet till dagis, bussförbindelse, matvaruaffär, restaurang och med gångavstånd till stan. Bastu finns på Skönsbergsvägen 29A. Bastun bokas på anslagstavlan utanför bastun. Tvättstugor med flexykey bokningssystem, finns på Skönsbergsvägen 25, 29 och 31. I mitten av föreningsområdet finns en återvinningsstation för hushållssopor i underjordsbehållare och grovsopsbod.

Namn BRF Skutan
ORG.NUMMER 7892002564
FÖRENINGSFORM Äkta Bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER 132 st
Renoveringar Föreningen arbetar efter en 30-årig underhållsplan och en utvecklingsplan för föreningen. 2011 Stambyte och badrumsrenovering, takbyte 2014 Ventilationsaggregat 2015 Fönsterbyte, byte tvättutrustning, avtal med Q-park, översyn av utemiljö. 2016 Besiktning av balkongplattor, införande av kodlås entrédörrar, arbete med ventilation. 2017 Ny och bredare gångbana 2018 Nya lägenhetsdörrar/säkerhetsdörrar samt nytt porttelefonsystem. 2018 Filmning av föreningens horisontella stammar från källargolv och ut till kommunens anslutning. 2019 Renovering tvättstugor

Parkering Föreningen har 97 motorvärmarplatser i garage (300:-/månad) med separat kö. I backen mellan Skönsbergsvägen 25 A-B och garaget finns ett antal parkeringsplatser. Där är de tillåtet att parkera i högst 24 timmar. I första är dessa platser till för besökare, men boende som inte har garageplats får också parkera där under högst 24 timmar. Alla som har garageplats ska i första hand använda den för att ge besökare goda möjligheter att använda parkeringen i backen enligt ovan. Alla har rätt att lämna/hämta passagerare samt lasta/lossa gods vid sin port under högst 15 min. 2020-02-11 var det 6 stycken i kö för garageplats.

TV & INTERNET Föreningen har tecknat ett gruppanslutningsavtal för bredband och ip-telefoni med Bredbandsbolaget. Som bostadsrättshavare har du därmed en förmånlig möjlighet att ta del av 100 Mbit bredband och endast betala dina samtalskostnader när du nyttjar IP-telefonin. Bredbandsbolaget når du på 0770-777 000. Föreningen har tecknat ett avtal med ComHem, där grundutbudet ingår. Du kan själv välja att komplettera med de kanaler du önskar. Du når ComHem på 0771- 55 00 00.

JURIDISK PERSON Föreningen tillåter inte juridisk person som köpare

BYGGNAD

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1970
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Övriga faciliteter Till lägenheten finns ett källarförråd och matkällare. Det finns 2st gemensamma tvättstugor i samma hus varav en grovtvättstuga.

Ekonomi

Utgångspris 950 000 kr eller bud

MÅNADSAVGIFT 4 284 kr inkl. Värme, VA, kabel-tv, bredband

PANTSÄTTNING Bostadsrätten är pantsatt

Pansättningsavgift 473 kr
Överlåtelseavgift 1 183 kr

Driftkostnad ca 201 kr/mån med 1 person i hushållet, fördelat enligt:
Försäkring ca 201 kr/mån

Haga

Haga är en stadsdel i Sundsvall som ligger nordost om stadskärnan. Stadsdelen har stor del villa- och parhusbebyggelse. Den är attraktiv, och bostadspriserna är därför bland de högsta i Sundsvall. Haga har åtskilliga skolor inom sina gränser. Den kommunala Hagaskolan är en f-9-skola som innehåller alla klasser från förskoleklass till och med årskurs 9. I stadsdelen ligger även en del friskolor, exempelvis Mimerskolan (med musik- och idrottsprofil), den idrottsinriktade Prolympia.

Kommunikation Goda förbindelser och en busstur mot centrum tar bara några minuter
Närservice Här finns bland annat bensinmack, restauranger och pizzerior, bageri, café och mataffären Coop Nära.
Övrigt Idrottsmässigt finns tillgång till både motionsstigar och elljusspår, även Baldershovs idrottsplats där bland annat ishockeyplan och tennisbanor finns att tillgå. Det är nära till Skönsberg fritidsgård, Haga idrottshall vid Hagaskola och Balderhovs friidrottsanläggning, samt fotbollsplaner.

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?

Ansvarig mäklare

Emma Nordin

Reg. Fastighetsmäklare
072-0922670 emma.nordin@hoomemakleri.se