Norrlidsgatan 10

Haga / SUNDSVALL

Typ Lägenhet
UPPLÅTELSEFORM Bostadsrätt
Antal rum 3 rok
Boarea 76 m2
Våning 5 av 8
Hiss Ja
Balkong Ja
Månadsavgift 4 084 kr
Utgångspris 2 475 000 kr eller bud

En magsik vy

Norrlidsgatan är en väldigt populär gata på Haga. Hemmet ligger på femte våningen, men känslan man får när man tittar ut från balkongen är att man är betydligt högre upp. Jag möts av en hall som känns väldigt ljus och rymlig med bra plats för kläder. Här finns både garderob och en klädkammare. Här får ni ett helt nytt renoverat badrum med kakel och klinkers, samt golvvärme. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen som har en milsvid utsikt över Sundsvalls hamninlopp och bron. Personligen så blev jag "blåst av stolen" när jag klev ut på ut på den. En helt otrolig vy, måste upplevas! Till alla som funderar på att bli sambo, eller vill byta upp er till ett större boende, så kan jag varmt rekommendera er att titta på detta hem. En bra, aktiv förening som har utfört större arbeten och underhåll så som dörrbyten, fönsterbyten, stammar som är bytt mm. Det finns även hiss i huset. Här är det nära till stan, samtidigt som bostadsområdet erbjuder en underbar småstadsidyll. På Norra Berget finner du ett fantastiskt friluftsområde med stadspark, gångstigar, löpspår, och lekpark. Dessutom intressanta sevärdheter och Friluftsmuseum inom promenadavstånd. Vill ni äta gott, så finns både Haga Kvarterskrog, samt anrika Grankotten på lämpligt avstånd. Välkommen hem till Norrlidsgatan 10

Utgångspris

2 475 000 kr

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?Beskrivning

Hall Ljust golv och ljusa väggar, Bra förvaringsutrymme i klädkammare
Kök Fint och trivsamt kök med matplats. Köksinredningen består av kombinerad kyl-frys och spis, Här finner du även en mindre tvättmaskin.
Sovrum 1 Fint golv och ljusa väggar, inbyggda garderober
Sovrum 2 Perfekt att använda som sovrum eller matrum, fint golv och ljusa väggar. Stor garderob
Vardagsrum Ett härligt rum med stora fönster samt utgång till balkong med fantastisk utsikt över Sundsvallsbron
Duschrum Nyligen renoverat i stilrena färger, med grått klinkers och kakel. Här finns: Dusch, wc, handfat

Lägenhet

Boarea 76 m2
Antal rum 3 rok
Våning 5 av 8
Hiss Ja

Adress Norrlidsgatan 10, 85641 SUNDSVALL
Område Haga
Kommun Sundsvall

Andel i föreningen 0,8861 %
Andel av årsavgift 0,89015 %

Förening

Bostadsrättsföreningen Granbacka Sundsvall Föreningen bildades 1959 och omfattar fastigheterna Baldersvägen 40-48 samt Norrlidsgatan 8 och 10. Föreningen består av 117 lägenheter Ett flertal förändringar(investeringar) har gjorts under åren främst genom att följa underhållsplanen.

Namn Brf Granbacka
ORG.NUMMER 789200-0865
FÖRENINGSFORM Äkta Bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER 117 st
Renoveringar 2013 genomfördes exempelvis: Ny läggning av yttertak på Norrlidsgatan 8 och 10 samt inglasning av uteplatserna i markplanet Baldersvägen 40-46 Föreningens 112 motorvärmareplatser försågs med digitala mätare som kan styras via dator eller smartphone. Föreningen har gemensam elmätning och ett gemensamt avtal med Telia AB avseende TV, Bredband och telefoni som debiteras medlemmarna via årsavgiften. Föreningens gästlägenhet renoverades i sin helhet och uppgraderades med nya möbler och husgeråd. 2016-2017 byggdes en paviljong med ett större trädäck för våra medlemmar som togs i bruk under 2017 2016-2017 Två sopstationer avsedda för mat-och hushållsavfall har uppförts hösten 2016 och började användas våren 2017 efter kompletteringar av markarbeten i anslutning till dessa.

Parkering P-plats med eluttag finns att hyra för 150 kronor/månad + el. Separat kö. Carport med eluttag finns att hyra för 300 kronor/månad + el (kölista).

JURIDISK PERSON Föreningen tillåter inte juridisk person som köpare

BYGGNAD

Övriga faciliteter Till lägenheten finns både matkällare och ett källarförråd. Fin tvättstuga som ligger i samma hus. Det finns även en övernattningslägenhet på Baldersvägen 48 för en kostnad av 150 kr/natt. I samma hus finns även en träningslokal som föreningens medlemmar får nyttja.

Ekonomi

Utgångspris 2 475 000 kr eller bud

MÅNADSAVGIFT 4 084 kr I avgiften ingår: värme, vatten, kabel-TV, bredband

Pansättningsavgift 473 kr
Överlåtelseavgift 1 183 kr

Driftkostnad ca 300 kr/mån med 1 person i hushållet, fördelat enligt:
Elkostnad ca 150 kr/mån
Övrigt ca 150 kr/mån
Kommentar driftkostnad Övrigt avser balkongtillägg

Haga

Haga är en stadsdel i Sundsvall som ligger nordost om stadskärnan. Stadsdelen har stor del villa- och parhusbebyggelse. Den är attraktiv, och bostadspriserna är därför bland de högsta i Sundsvall. Haga har åtskilliga skolor inom sina gränser. Den kommunala Hagaskolan är en f-9-skola som innehåller alla klasser från förskoleklass till och med årskurs 9. I stadsdelen ligger även en del friskolor, exempelvis Mimerskolan (med musik- och idrottsprofil), den idrottsinriktade Prolympia.

Kommunikation Goda förbindelser och en busstur mot centrum tar bara några minuter
Närservice Här finns bland annat bensinmack, restauranger och pizzerior, bageri, café och mataffären Coop Nära.
Övrigt Idrottsmässigt finns tillgång till både motionsstigar och elljusspår, även Baldershovs idrottsplats där bland annat ishockeyplan och tennisbanor finns att tillgå. Det är nära till Skönsberg fritidsgård, Haga idrottshall vid Hagaskola och Balderhovs friidrottsanläggning, samt fotbollsplaner.

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?