Bjälkvägen 7

Haga / SUNDSVALL

Typ Lägenhet
UPPLÅTELSEFORM Bostadsrätt
Antal rum 4 rok
Boarea 83 m2
Hiss Ja
PARKERING Finns
BYGGNADSÅR 2017
Månadsavgift 4 429 kr
Utgångspris 3 195 000 kr eller bud

Fint hem med både inglasat uterum och uteplats.

Välkommen till denna representativa gavelfyra med både inglasad altan på ca 14 kvadrat, och egen uteplats. Hemmet genomsyras av fina färg och materialval, samt en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Hemmet är fördelat på 83 kvm och ligger bekvämt på markplan med utsikt över Hamninloppet, Södra berget och staden. Här bor ni med alla bekvämligheter ni kan tänka er i en modern fastighet byggd 2017. Nästa ägare är garanterad en garageplats i föreningens garage som nås via trapphuset. Hemmet är beläget på ett attraktivt läge med direkt närhet till både stenstan och fina strövområden. Välkommen hem till Bjälkvägen 7.

Budgivning pågår
Hur budgivningen visas på vår webb bestäms av säljaren i överenskommelse med mäklaren. Läs mer om budgivning här.

Utgångspris

3 195 000 kr

Kommande visningarBeskrivning

Bostaden har genomgående ekparkettgolv och målade väggar.

Hall Välkomnande hall med mörkt klinkergolv och ljusa väggar.
Kök Köket har stilren grå ton och är utrustat med spishäll, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn och micro samt fullstor kyl och frys. Köket får extra ljus från fönster ovan diskhon. Öppen planlösning mot vardagsrummet.
Vardagsrum Rymligt vardagsrum med med plats för både soffgrupp och matbord för många gäster. Vardagsrummet har stora djupa fönsterpartier med utsikt över Södra berget, hamninloppet och stan. Från vardagsrummet finns utgång till den generösa inglasade altanen med bästa söderläge. Vardagsrummet har en social och öppen planlösning mot köket.
Sovrum 1 Stort sovrum med stora fönster och utgång till uteplats. Fint golv och ljusa väggar. Gott om plats för både säng och mindre skrivbord.
Uteplats Vindskyddad uteplats i direkt anslutning till sovrummet. Här får ni plats med både utemöbler och en grill.
Sovrum 2 Mindre sovrum med fint golv och ljusa väggar, plats för säng och förvaringsmöbel.
Sovrum 3 Fint golv och ljusa väggar. Plats för säng och förvaringsmöbel.
Duschrum Mörkt klinker och vitt kakel. Glasad duschhörna, wc, kommod med handfat och spegelskåp. Tvättmaskin och torktumlare.
WC Lämplig som gäst-wc. Mörkt golv och ljusa väggar.

Lägenhet

Boarea 83 m2
Antal rum 4 rok
Hiss Ja

Parkering Garage i anslutning till lägenheten

Adress Bjälkvägen 7, 85641 SUNDSVALL
Område Haga
Kommun Sundsvall

Andel i föreningen 2,74259 %
Andel av årsavgift 0,27461 %

Förening

HSB BRF Solgläntan i Sundsvall är en äkta bostadsrättsförening med 35 lägenheter i Sundsvall. Föreningen bildades år 2015 och har fått betyget A för år 2017 . Lokal finns på Bjälkvägen 5 som kan användas som styrelserum eller gästlägenhet.Till varje lägenhet finns 3-5 kvm förråd belägen i källarplan.

Namn BRF Solgläntan
ORG.NUMMER 769630-4588
FÖRENINGSFORM Äkta Bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER 35 st
Parkering Bilplats 1: Garage . Avgift 600 kr/mån.I källaren finns garage med 35 parkeringsplatser.4 öppna p-platser (varav en är handikapp-plats)

TV & INTERNET BREDBAND, TV OCH TELEFONI HSB Brf Solgläntan har tecknat ett 5-årigt gruppanslutningsavtal med ServaNet. Avtalet innebär ett bredband med motsvarande 2 Mbt samt möjlighet att ansluta sig till (välja) kabel-TV och IP-telefoni. Utöver din månadsavgift tillkommer 212 kr. För att se på tv krävs att du tecknar ett separat avtal med en leverantör som du själv väljer (Bredbandsbolaget, ComHem, Telia eller liknande). För aktivering hänvisar vi dig sedan till www.servanet.se/natavtal. Vid frågor går det bra att kontakta ServaNets kundcenter, telefon 0200-120 035 och e-post info@servanet.se Du kan även beställa ökad bredbandshastighet genom att teckna ett separat avtal med ServaNet. För aktivering och frågor angående detta gäller samma kontaktuppgifter som ovan.

JURIDISK PERSON Föreningen tillåter inte juridisk person som köpare

BYGGNAD

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2017
Fönster 3-glas

Ekonomi

Utgångspris 3 195 000 kr eller bud

MÅNADSAVGIFT 4 429 kr Inkl. Värme

PANTSÄTTNING Bostadsrätten är pantsatt

Pansättningsavgift 465 kr
Överlåtelseavgift 1 163 kr

Driftkostnad ca 975 kr/mån med 2 personer i hushållet, fördelat enligt:
Elkostnad ca 151 kr/mån
Vatten & avlopp ca 145 kr/mån
Övrigt ca 679 kr/mån
Kommentar driftkostnad Övrigt avser garage (600:-) samt internetuppkoppling (79:-)

Haga

Haga är en stadsdel i Sundsvall som ligger nordost om stadskärnan. Stadsdelen har stor del villa- och parhusbebyggelse. Den är attraktiv, och bostadspriserna är därför bland de högsta i Sundsvall. Haga har åtskilliga skolor inom sina gränser. Den kommunala Hagaskolan är en f-9-skola som innehåller alla klasser från förskoleklass till och med årskurs 9. I stadsdelen ligger även en del friskolor, exempelvis Mimerskolan (med musik- och idrottsprofil), den idrottsinriktade Prolympia.

Kommunikation Goda förbindelser och en busstur mot centrum tar bara några minuter
Närservice Här finns bland annat bensinmack, restauranger och pizzerior, bageri, café och mataffären Coop Nära.
Övrigt Idrottsmässigt finns tillgång till både motionsstigar och elljusspår, även Baldershovs idrottsplats där bland annat ishockeyplan och tennisbanor finns att tillgå. Det är nära till Skönsberg fritidsgård, Haga idrottshall vid Hagaskola och Balderhovs friidrottsanläggning, samt fotbollsplaner.