Malmövägen 25

Granloholm / SUNDSVALL

Typ Lägenhet
UPPLÅTELSEFORM Bostadsrätt
Antal rum 4 rok
Boarea 106 m2
Våning 1 av 2
PARKERING Finns
BYGGNADSÅR 1979
Månadsavgift 7 370 kr
Utgångspris 950 000 kr eller bud

Radhus med dubbla uteplatser på eftertraktad adress!

Nu har du chansen att förvärva denna rymliga fyrarummare om 105,5 väldisponerade kvadratmeter med egen ingång och dubbla uteplatser! När du tar dina första steg i hemmet lägger du märke till den öppna och smarta planlösning. Vid entré i bostaden välkomnas du av en ljus och inbjudande hall med goda avhängningsmöjligheter och förvaringsmöjlighet , till vänster om hallen nås hemmets praktiska och rymliga kök. Köket erbjuder vita snickerier som bryts mot den mörka bänkskivan, gedigen och funktionell maskinpark som underlättar vardagen samt väldigt goda arbetsytorna som skapar ett kök perfekt för god matlagning. Här kan två personer enkelt laga mat tillsammans utan att behöva trängas. Köket är har vita och svarta kaklade väggar vid köksdelen och erbjuder gott om plats för större matbord. Från hallen tar du dig enkelt vidare till ett av hemmets vardagsrum, badrummet på entréplan, ett sovrum och till trappen som tar dig upp till övre plan. Vardagsrummet på entréplan är generös i yta och erbjuder god plats för större soffgrupp samt diverse möblemang, perfekt vid sociala tillställningar. För den som är i behov av ett extra sovrum kan man sätta upp en vägg och disponera denna yta om ett extra sovutrymme. Badrummet på entréplan erbjuder finesser som badkar, wc, dimbar belysning, handfat med förvaring för diverse hygienprodukter och en kombinerad tvättmaskin. Väl uppe på övre plan plan tar du dig smidigt till båda sovrummen, hemmets andra badrum och hemmets andra vardagsrum. Hemmet har två uteplatser, den ena finner du vid entrén av bostaden och den andra tar du dig enkelt till via vardagsrummet på övre plan. Här bor du i den välskötta föreningen HSB Kantarellen med god ekonomi och trevliga gemensamhetsutrymmen så som relax med bastu och solarium, hobbyrum, festlokal samt övernattningslägenhet. I Granloholm bor du i ett lugnt och barnvänligt område med en väl utbyggd servicen som inkluderar mataffär, sporthall, bibliotek och fritidsgård på nära håll. Här finns flera grundskolor och förskolor samt fina möjligheter till skogs- och friluftsliv inpå knuten, här finner du även en frisbeegolfbana och närhet till elljusspår samt Hulistugan. Med gångavstånd nås även natursköna Sticksjön med trevliga prommenadstråk och grillplatser. Från Granloholm är det lätt att ta sig med stadsbussarna tur och retur in till centrala Sundsvall. Restiden är cirka 10 minuter och avståndet till Sundsvalls centrum är cirka 2,5 kilometer. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen på visning!

Utgångspris

950 000 kr

Kommande visningar


Låt mig hjälpa dig

Beskrivning

Entréplan
Hall Inbjudande och rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter och förvaringsmöjligheter i garderoberna. Hallen tar dig vidare till kök, vardagsrum, badrum, sovrum och trappen upp till övre plan.
Kök Ljust och trevligt kök med fina fönsterpartier som ger ett bra ljusinsläpp. Köket är rymligt och har generösa arbetsytor och erbjuder gott om plats för större matbord. Köket erbjuder goda förvaringsmöjligheter i både över och underskåp. Köket är utrustat med induktionshäll från Siemens, micro, kyl & frys, diskmaskin från 2021. Köket renoverades 2015. Dimbar belysning.
Sovrum 1 Sovrum som erbjuder gott om plats för säng och skrivbordslösning. Gediget med ljusinsläpp från rummets stora fönsterpartier.
Vardagsrum 1 Vardagsrummet på entréplan är generös i yta och erbjuder god plats för större soffgrupp samt diverse möblemang, perfekt vid sociala tillställningar. För den som är i behov av ett extra sovrum kan man sätta upp en vägg och disponera denna yta om ett extra sovutrymme.
Badrum 1 Helkaklat badrum med finesser som badkar, wc, handfat med förvaring för diverse hygienprodukter och en kombinerad tvättmaskin. Dimbar belysning.
Förråd Rymligt förråd som smidigt nås på entréplan. För den som inte är i behov av ett förråd kan man även disponera denna yta om ett hemmakontor.
Övre plan
Vardagsrum Vardagsrummet på övre plan är generös i yta och erbjuder god plats för större soffgrupp samt diverse möblemang, även detta vardagsrum är perfekt vid sociala tillställningar. Vardagsrummet har gott om ljusinsläpp från rummets stora fönsterpartier och balkongdörr. Från detta vardagsrum tar du dig smidigt ut till en utav hemmets uteplatser, på denna uteplats kan du fånga många soltimmar.
Sovrum 2 Sovrum som erbjuder gott om plats för säng och skrivbordslösning. Gediget med ljusinsläpp från rummets stora fönsterpartier.
Sovrum 3 Sovrum som erbjuder gott om plats för säng och skrivbordslösning. Gediget med ljusinsläpp från rummets stora fönsterpartier.
Badrum 2 Helkaklat badrum med massagedusch, wc, handfat och spegelskåp med förvaring.

Lägenhet

Boarea 106 m2
Antal rum 4 rok
Våning 1 av 2
Hiss Nej

Parkering 117 garageplatser hyra om 300 kr/mån, 85 parkeringsplatser hyra om 175 kr/mån. I dagsläget så finns det möjlighet att bli tilldelad en parkeringsplats vid inflyttning. Om man väljer att skaffa en garageplats så kommer man att tappa sin nuvarande parkeringsplats då man blir tilldelad sin nya garageplats. För information om kö till respektive parkeringsplats kontakta vicevärd Dick Petterson på 070-391 19 19 eller på vicevärdsexpeditionen: 060-50 04 37.

Adress Malmövägen 25, 85730 SUNDSVALL
Område Granloholm
Kommun Sundsvall

Andel i föreningen 0,71078 %
Andel av årsavgift 0,71078 %

Förening

FÖRENINGENFöreningen äger fastigheten Granlo 3:217m byggd år 1979-1980 i vilket man upplåter lägenheter och lokaler. 8 st 4:or på 108 kvm. 56 st 4:or på 105,5 kvm. 3 st 4:or på 102 kvm. 3 st 4:or på 95,5 kvm 18 st 3:or på 92,0 kvm 27 st 3:or på 87,5 kvm 7 st 3:or på 85 kvm 7 st 3:or på 78,5 kvm 19 st 2:or på 70,0 kvm 13 st 2:or på 63,5 kvm

Namn BRF Kantarellen
ORG.NUMMER 716413-9524
FÖRENINGSFORM Äkta Bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER 161 st
Renoveringar Föreningen har en 30-årig underhållsplan och gör avsättningar för framtida underhåll. 2016 Fasadrenovering och översikt renovering av fönster 2016 Fortlöpande badrumsrenoveringar 2016 Inköp av tvättmaskin 2017 Renovering garagetak, renovering fönster, golvrenovering tvättstugor 2017 Takvård Malmövägen 1-121, 12-167 2017 Asfaltering, utbyte parkbänkar, renovering samlingslokal 2017 Fuktmätning samtliga våtutrymmen 2018 Hängrännor, stuprör, fasadställning och vindskivor 2019 Motorvärmare, balkongplattor, tvättmaskiner.

Parkering 117 garageplatser hyra om 300 kr/mån, 85 parkeringsplatser hyra om 175 kr/mån. I dagsläget så finns det möjlighet att bli tilldelad en parkeringsplats vid inflyttning. Om man väljer att skaffa en garageplats så kommer man att tappa sin nuvarande parkeringsplats då man blir tilldelad sin nya garageplats. För information om kö till respektive parkeringsplats kontakta vicevärd Dick Petterson på 070-391 19 19 eller på vicevärdsexpeditionen: 060-50 04 37.

TV & INTERNET Kabel-tv via ComHem, ingår i avgiften. Bredband från Telenor, fiber 250/100 mBit/s, tillkommer obligatorisk avgift om 150kr/ mån.

JURIDISK PERSON Föreningen tillåter inte juridisk person som köpare

Övrigt Föreningen arrangerar årligen diverse utflykter, senast friluftsdag med bussresa till Furuviksparken. Vår och höstdagar för alla medlemmar med gemensam städning av området och som traditionsenligt avslutas med grillparty. Den ekonomiska förvaltningen sker via HSB Vicevärd Dick Petterson: 070-391 19 19

BYGGNAD

Byggnadstyp Radhuslägenhet
Byggnadsår 1979
VENTILATION Mekanisk (endast frånluft). Godkänd 2019-09-25
Uppvärmning Fjärrvärme
Renoveringar Tvättmaskin - 2021 Diskmaskin 2021 Köket - 2015

Energideklaration

Energideklaration Energideklaration är utförd 2019-09-25.
Energiprestanda 159 kWh per m2 och år

Ekonomi

Utgångspris 950 000 kr eller bud

MÅNADSAVGIFT 7 370 kr Inkl. Värme, va, Kabel-tv via ComHem. Bredband från Telenor, fiber 250/100 mBit/s, tillkommer obligatorisk avgift om 150kr/ mån.

PANTSÄTTNING Bostadsrätten är pantsatt

Pansättningsavgift 483 kr
Överlåtelseavgift 1 208 kr

REPARATIONSFOND 1 287 kr

Granloholm

I detta naturnära område finns såväl villor som radhus och flerfamiljshus. Det ligger 3 km nordväst om centrala Sundsvall. Granloholm ligger i huvudsak i Selångers distrikt. Området gränsar i söder till stadsdelsområdet Granlo och i väster till Haga. Gatorna har namn efter svenska städer, som till exempel Haparandavägen och Karlstadsvägen. Området har såväl villor som bostadsrätter i form av lägenheter och radhus. Det finns även hyresrätter. Området består av västra och östra Granloholm, som ligger väster respektive öster om Granloholmsrondellen och Granloholms centrum.

Kommunikation Avstånd till centrum cirka 2,5 km. Bussförbindelserna från Granloholm till Sundsvalls centrum är goda, även nattetid. Restid ungefär 10 min.
Närservice I Granloholms centrum finns två pizzerior, butiker, bibliotek, kyrka och hårfrisör.
Övrigt Här finns bibliotek, fritidsgård och idrottshall i Centrumvillan, nära till Balderhovs IP, isbanor med mera. I Granloholm finns också volleybollplan, frisbeegolfbana, motionsspår, fotbollsplaner och cykel- och gångvägar. Runt Sticksjön finns fina strövområden. Nära till Sticksjön och Himlabadet.