Luleåvägen 35

Granloholm / SUNDSVALL

Typ Lägenhet
UPPLÅTELSEFORM Bostadsrätt
Antal rum 3 rok
Boarea 86 m2
Våning 2 av 2
Balkong Ja
Månadsavgift 5 777 kr
Utgångspris 695 000 kr eller bud

Mysig 3:a på övre plan.

Har under åren förmedlat en hel del hem här uppe i Granloholm och de gemensamma nämnarna är som ett eko. Nära till naturen. Nära till skolor och förskolor. Nära till bussförbindelser. Nära till matbutik. Nära till pizzeria. Listan kan göras lång, och detta är en av anledningarna till att just denna familj har haft det så bra i många år. Här får ni ett hem på det övre planet, med en trevlig balkong i soligt söderläge. För att maximera ytorna har man tagit vara på en del ovanför trappen som blivit ett mysigt krypin för de små. Badrum med våtrumsmatta och tapet. Ett kök med grå luckor separat kyl och frys, samt plats för matbord. Möblerbart vardagsrum med plats för både soffa och sittgrupp. Två insynsskyddade sovrum, där ni har skogen som närmaste granne. Bra förening med "ordning och reda", fina tvättstugor och bra med förmåner för medlemmarna. Välkommen hem till Luleåvägen 35.

Utgångspris

695 000 kr

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?Beskrivning

Nedre hall Entrén ligger på markplan med egen trappa upp till bostadsytan. Mörkt golv med ljusa tapetserade väggar och ljus halvpanel.
Övre hall Fint mörkt golv och tapetserade väggar, Utgång till balkong, Här finner du även en mysig del med extra bädd. Perfekt krypin för de små.
Kök Mörkt fint golv och tapetserade, Stort utrymme för matgrupp. Grå köksinredning med mörk bänkskiva och kakel ovan arbetsytor. Spis, diskmaskin, kyl och frys.
Vardagsrum Mörkt golv och ljusa tapetserade väggar. Stort fönster ger rymd och ljus till rummet
Sovrum 1 Ljust golv och mönstrad grå tapet på väggar. Garderob
Sovrum 2 Mörkt golv och ljusa väggar med fondvägg, Stor garderob
Badrum Ljus våtrumsmatta och ljus mönstrad våtrumstapet. Badkar, wc, handfat med spegelskåp, Förberett för tvättmaskin

Lägenhet

Boarea 86 m2
Antal rum 3 rok
Våning 2 av 2
Hiss Nej

Adress Luleåvägen 35, 85731 SUNDSVALL
Område Granloholm
Kommun Sundsvall

Andel i föreningen 0,46819 %
Andel av årsavgift 0,46819 %

Förening

Föreningen består av 201 bostadsrätter samt 1 lokal med hyresrätt fördelade på 27 byggnader och är belägen ca 4 km från Sundsvalls centrum och ca 1 km från Sundsvalls Sjukhus och har goda bussförbindelser i båda riktningar. Två kvartershus finns med varsin tvättstuga, i kvartershus 1 finns det också bastu, solarium och ett pingisrum, i kvartershus 2 ligger aktivitetslokalen. Snickarrum finns också i föreningen.

Namn BRF Murklan
ORG.NUMMER 716413-9714
FÖRENINGSFORM Äkta Bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER 201 st
ANTAL LOKALER 1 st

Renoveringar Föreningen följer en 30-årig underhållsplan som årligen uppdateras. Bl.a. har följande underhåll utförts: - Byte av vattenledningskulvertar (2013- pågående) - Upprustning av utemiljön (2014/15) - Balkongrenovering (2014/16) - Upprustning för taksäkerhet (2015) - Nya golv och nymålade väggar i tvättstugor (2016) - Nya ytterdörrar (2016)

Parkering Vår ambition i Brf Murklan är att tillhandahålla en parkeringsplats med motorvärmaruttag till varje lägenhet. Detta kan ske utomhus eller i ett garage i garagelänga (garagen är endast avsedda för fordonsförvaring). Garage kostar i dagsläget 250:-/mån att hyra. P-plats med motorvärmare utomhus kostar 150:-/mån. Du har själv ansvaret för snöskottning 1 m ut från ditt garage och på din p-plats. Inne på området gäller parkerings-/körförbud. Tillåtet att vid behov köra in på gården för i/urlastning och stanna högst 10 minuter. Observera att om Ni måste köra in på området är den maximalt tillåtna hastigheten 10 km/timme Från den 1 februari 2019 kommer det att kosta 1 kr/timme mellan kl 22 - 06 att använda gästparkeringarna varvid också QPark kommer att kontrollera dessa. Zonkoden för parkering hos Brf Murklan är 5681.

TV & INTERNET TV Styrelsen har tecknat ett nytt avtal med Com Hem. Registrera er hos Com Hem och beställ en digital box kostnadsfritt. Med boxen får man skarpare tv-bild och ett basutbud kanaler. Om ni tecknar er för mer kanaler än basutbudet så får vi i Murklan rabatterade priser. Internet via telenor

JURIDISK PERSON Föreningen tillåter inte juridisk person som köpare

BYGGNAD

Byggnadstyp Flerbostadshus
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Ekonomi

Utgångspris 695 000 kr eller bud

MÅNADSAVGIFT 5 777 kr inkl. värme, vatten, kabel-tv och fiber

Pansättningsavgift 465 kr
Överlåtelseavgift 1 163 kr

REPARATIONSFOND 957 kr

Driftkostnad ca 427 kr/mån fördelat enligt:
Elkostnad ca 344 kr/mån
Försäkring ca 83 kr/mån

Granloholm

I detta naturnära område finns såväl villor som radhus och flerfamiljshus. Det ligger 3 km nordväst om centrala Sundsvall. Granloholm ligger i huvudsak i Selångers distrikt. Området gränsar i söder till stadsdelsområdet Granlo och i väster till Haga. Gatorna har namn efter svenska städer, som till exempel Haparandavägen och Karlstadsvägen. Området har såväl villor som bostadsrätter i form av lägenheter och radhus. Det finns även hyresrätter. Området består av västra och östra Granloholm, som ligger väster respektive öster om Granloholmsrondellen och Granloholms centrum.

Kommunikation Avstånd till centrum cirka 2,5 km. Bussförbindelserna från Granloholm till Sundsvalls centrum är goda, även nattetid. Restid ungefär 10 min.
Närservice I Granloholms centrum finns två pizzerior, butiker, bibliotek, kyrka och hårfrisör.
Övrigt Här finns bibliotek, fritidsgård och idrottshall i Centrumvillan, nära till Balderhovs IP, isbanor med mera. I Granloholm finns också volleybollplan, frisbeegolfbana, motionsspår, fotbollsplaner och cykel- och gångvägar. Runt Sticksjön finns fina strövområden. Nära till Sticksjön och Himlabadet.

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?