Kommande hem

Kungsbackavägen 55

Granloholm / Sundsvall

Typ Lägenhet
UPPLÅTELSEFORM Bostadsrätt
Antal rum 2 rok
Boarea 63,5 m2
Våning 1 av 5
Hiss Ja
BYGGNADSÅR 1988
Månadsavgift 4 675 kr
Utgångspris 695 000 kr eller bud

Välkommen till den här trevliga, sociala lägenheten med egen uteplats!

Välkommen till den här trevliga, sociala lägenheten med egen uteplats, här är det bara att flytta in och trivas! Lägenheten erbjuder en härlig, social planlösning med öppna ytor vilket gör att lägenheten känns genomgående luftig och välkomnande. Hemmet disponeras enligt 63,5 välplanerade kvadratmeter fördelade på två rum och kök. I detta naturnära område finns såväl villor som radhus och flerfamiljshus. Det ligger 3 km nordväst om centrala Sundsvall. Granloholm ligger i huvudsak i Selångers distrikt. Området gränsar i söder till stadsdelsområdet Granlo och i väster till Haga. Gatorna har namn efter svenska städer, som till exempel Haparandavägen och Karlstadsvägen. Här finns bibliotek, fritidsgård och idrottshall i Centrumvillan, nära till Balderhovs IP, isbanor med mera. I Granloholm finns också volleybollplan, frisbeegolfbana, motionsspår, fotbollsplaner och cykel- och gångvägar. Runt Sticksjön finns fina strövområden. Nära till Sticksjön och Himlabadet. Lägenheten är en kommande försäljning, tveka inte att kontakta mig vid intresse kring hemmet. Där du trivs, där är ditt hem. Välkommen hem till Kungsbackavägen 55!

Utgångspris

695 000 kr



Beskrivning

Hall Luftig, välkomnande hall med plats för avhängning, stort förråd/klädkammare. Genomgående laminatgolv.
Badrum Badrum med tvättmaskin, WC, handfat, kommod samt duschkabin.
Kök Ljust golv och ljusa väggar. Fin köksinredning i vitt ovan arbetsytor. Bra med förvaring i lådor och skåp. Fina bänkytor med gott om plats för bullbak och matlagning. Spis med häll, diskmaskin samt kyl och frys. Social planlösning mot vardagsrummet. Plats för matbord. Härliga fönster med bra ljusinsläpp.
Vardagsrum Vardagsrum med laminatgolv samt plats för soffa med bord. Utgång mot den trevliga uteplatsen.
Uteplats Uteplatsen blir som en förlängning av vardagsrummet, här kan man avnjuta många sensommarkvällar. Utrustad med paviljong och plats för möblemang som soffa och stolar.
Sovrum Sovrum med plats för säng samt sängbord. Tapetserade väggar och gott om förvaring med garderober.

Lägenhet

Boarea 63,5 m2
Antal rum 2 rok
Våning 1 av 5
Hiss Ja

Adress Kungsbackavägen 55, 85733 Sundsvall
Område Granloholm
Kommun Sundsvall

Andel i föreningen 0,51172 %
Andel av årsavgift 0,51172 %

Förening

HSB BRF Champinjonen i Sundsvall är en äkta bostadsrättsförening med 147 lägenheter i Sundsvall. Föreningen bildades år 1981 och har fått betyget A för år 2018. Tvättstugor för de boende finns i varje punkthus (Kungsbackavägen 1, 32 och 55). Kvarterslokalen, som ligger bortom gård 4 mot stora lekparken, kan användas av de boende för olika evenemang - en liten fest, kanske ett 50-års kalas eller varför inte ett barnkalas? Kostnad per dygn är 300:- och läggs på en kommande avi på respektive lägenhet. Här finns det mesta för en lyckad fest - bord, stolar, porslin (för ca. 50 personer), kylskåp, spis, diskmaskin och kaffebryggare. Gästrummet finns på Kungsbackavägen 1. Rummet har en bäddsoffan med plats för max. tre personer, en våningssäng med två bäddar samt en monteringsbar babysäng. Mikrovågsugn och kaffebryggare finns, men ingen spis. Separat dusch och toalett finns mittemot gästrummet. Kostnad för ett bokat dygn kostar 250:- Glöm inte att boka av i tid annars debiteras ni för bokningen. Hobbylokal finns belägen i bottenplanet på Kungsbackavägen 1.

Namn BRF Champinjonen
ORG.NUMMER 716414-1645
FÖRENINGSFORM Bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER 147 st
Renoveringar UTFÖRT: 2015 Byte tvättmaskiner och torkskåp. 2016 Tak och hängrännor åtgärdade. Byte sand och utrustning ilekpark, översyn belysning. 2017 Byte brevlåfor med tillhärande markarbete. 2018 Byte hissar på kb 1 & kb 32. 2019 Byte dörrar på radhuslägenheterna, Målning och åtgärd fasad. 2020 Forsatt fasadmålning, översyn miljö. PLANERAT: 2021-2024 Översyn trapphus fläktaggregat, rep och omläggning av asfaltsytor.

Parkering Kontakta förvaltare Peter Bengtsson HSB på telefon 010-3032300 för information om lediga garage- och motorvärmarplatser. Det är tyvärr ofta lång kötid för en garageplats, trots att ytterligare ett tjugotal platser med motorvärmaruttag iordningställdes 2015.

TV & INTERNET INTERNET: Det finns tre möjligheter till internetanslutning: Telenor 100/100 Mbit/s ingår i avgiften Man kan också ansluta sig till ADSL-teknik via Telia eller ComHem - Internet genom TV-uttaget mot avgift. TV: ComHem är leverantör till föreningen och kostnaden för basutbudet ingår i månadsavgiften. Det finns möjlighet att teckna abonnemang med ComHem eller Bredbandsbolaget för ett större TV-utbud.

JURIDISK PERSON Föreningen tillåter inte juridisk person som köpare

BYGGNAD

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1988

Energideklaration

Energideklaration Energideklaration är utförd 2018-11-26.
Energiprestanda 118 kWh per m2 och år

Ekonomi

Utgångspris 695 000 kr eller bud

MÅNADSAVGIFT 4 675 kr Inkl. uppvärmning, vatten, avlopp, kabel-tv och bredband samt bostadsrättstillägg

Pansättningsavgift 483 kr
Överlåtelseavgift 1 208 kr

REPARATIONSFOND 674 kr

Driftkostnad ca 299 kr/mån med 1 person i hushållet, fördelat enligt:
Elkostnad ca 200 kr/mån
Försäkring ca 99 kr/mån

Granloholm

I detta naturnära område finns såväl villor som radhus och flerfamiljshus. Det ligger 3 km nordväst om centrala Sundsvall. Granloholm ligger i huvudsak i Selångers distrikt. Området gränsar i söder till stadsdelsområdet Granlo och i väster till Haga. Gatorna har namn efter svenska städer, som till exempel Haparandavägen och Karlstadsvägen. Området har såväl villor som bostadsrätter i form av lägenheter och radhus. Det finns även hyresrätter. Området består av västra och östra Granloholm, som ligger väster respektive öster om Granloholmsrondellen och Granloholms centrum.

Kommunikation Avstånd till centrum cirka 2,5 km. Bussförbindelserna från Granloholm till Sundsvalls centrum är goda, även nattetid. Restid ungefär 10 min.
Närservice I Granloholms centrum finns två pizzerior, butiker, bibliotek, kyrka och hårfrisör.
Övrigt Här finns bibliotek, fritidsgård och idrottshall i Centrumvillan, nära till Balderhovs IP, isbanor med mera. I Granloholm finns också volleybollplan, frisbeegolfbana, motionsspår, fotbollsplaner och cykel- och gångvägar. Runt Sticksjön finns fina strövområden. Nära till Sticksjön och Himlabadet.