Kommande hem

Högomsvägen 38

Granlo / SUNDSVALL

Typ Lägenhet
UPPLÅTELSEFORM Bostadsrätt
Antal rum 3 rok
Boarea 72 m2
Våning 2 av 3
Balkong Ja
Månadsavgift 3 540 kr
Utgångspris 1 495 000 kr eller bud

Granlos finaste hem?

Välkommen in till kanske Granlos finaste 2:a. Hemmet är ursprungligen en 3:a, men har efter en total makeover blivit en superlyxig 2:a med egen walk in closet. I princip varenda millimeter är renoverad med en finish utöver det vanliga. Här får ni en exklusiv känsla rakt igenom. Duschrum med kakel och klinkers, nytt kök, ny öppen planlösning. Kärt barn har många namn, men detta hem måste upplevas på plats. Här i Granlo finns det mesta inom ett bekvämt avstånd. Skulle ni vara sugna på att spela lite minigolf så finns Sundsvalls nyaste bana runt knuten. Samma sak gäller om ni blir sugna på en bit mat. Då finns Granlo Pizzeria inom behörigt avstånd. Med andra ord är detta ett perfekt område för både gammal som ung. En aktiv och stabil förening borgar för ett tryggt boende många år framöver. Runt hörnet finns matbutik, mack, vårdcentral, förskola, skola, och fina grönområden. Lämpligt cykelavstånd till stan och universitet. Välkommen hem till Högomsvägen 38.

Utgångspris

1 495 000 krBeskrivning

Hall Inbjudande hall som öppnar upp till hemmets rum. Fint klinkergolv och ljusa väggar samt glasad vägg mot sovrum. Extra förrådsutrymme mellan hall och kök.
Sovrum Stort sovrum med heltäckningsmatta och ljusa väggar med 2 fondväggar i glas samt panel. Stor walk in closet. Plats för dubbelsäng, och arbetshörna.
Walk in Closet Stor walk in closet med glasade väggar mot sovrum. mönstrade tapeter och heltäckningsmatta. Bra med förvaring för alla kläder.
Kök Fint ljust ekgolv och ljusa väggar. Grå stilren köksinredning med fint kakel ovan arbetsytor. Spishäll, inbyggd ugn diskmaskin och kyl/frys. Öppen planlösning mot vardagsrum.
Duschrum Ett duschrum med bra färgval där kakel och klinkers harmonierar mot inredningen med wc, glasad duschhörna samt kommod med handfat.
Vardagsrum Ljust ekgolv och ljusa väggar med tapetserad fondvägg. Stort fönster ger fint ljusinsläpp. Gott om plats för både soffgrupp och matgrupp. Utgång till inglasad balkong som ligger i soligt söderläge.

Lägenhet

Boarea 72 m2
Antal rum 3 rok
Våning 2 av 3
Hiss Nej

Adress Högomsvägen 38, 85740 SUNDSVALL
Område Granlo
Kommun Sundsvall

Andel i föreningen 0,75629 %
Andel av årsavgift 0,75629 %

Förening

Föreningen består av 7 byggnader med 153 lägenheter och 8 lokaler. Byggnaderna är uppförda 1962 med adress Högomsvägen 28-60. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättshavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring. GYM Det finns ett litet gym i källaren i en av fastigheterna på Brf Selångerhus 2 som får disponeras fritt av de boende. TVÄTTSTUGA: Tvättstugan är belägen i en separat fastighet i mitten av föreningen. Det finns gott om tider och man har möjlighet att tvätta mellan kl. 06.00-24.00. FÖRRÅD: I samma hus finns ett förråd till lägenheten. Man har också ett eget matförråd och tillgång till det gemensamma cykelförrådet i samma fastighet.

Namn BRF Selångerhus Nr 2
ORG.NUMMER 789200-4305
FÖRENINGSFORM Äkta Bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER 153 st
ANTAL LOKALER 8 st

Renoveringar 2018 Gångvägar, tvättstuga putsning fasad 2017-2018 Radonåtgärd 2017 Motorvärmarstolpar 2016 Låsbyte, värmeprojekt 2015 Ventilationsåtgärd, asfaltering. 2015 Avloppsspolning, asfaltering 2014 Nytt ventilationssystem (kök) 2013 Nyinvigdes gymmet och med nya maskiner och träningsredskap 2013 Kollektivavtal för internet/tv/telefoni 2012/2013 Takbyte 2011 Säkerhetsdörrar 2002 Fönsterbyte 1996 Stambyte och badrumsrenovering

Parkering Det finns gott om gästparkeringar längs hela Högomsvägen. Man har även möjlighet att sätta upp sig på en kölista för motorvärmare och egen P-plats (150 kr / mån). Separat kölista för garageplats

TV & INTERNET Det finns avtal med både Comhem & Telia

JURIDISK PERSON Föreningen tillåter inte juridisk person som köpare

Ekonomi

Utgångspris 1 495 000 kr eller bud

MÅNADSAVGIFT 3 540 kr Inkl VA värme

PANTSÄTTNING Bostadsrätten är pantsatt

Pansättningsavgift 476 kr
Överlåtelseavgift 1 190 kr

Driftkostnad ca 847 kr/mån fördelat enligt:
Elkostnad ca 355 kr/mån
Övrigt ca 492 kr/mån
Kommentar driftkostnad El debiteras av föreningen enligt avläsning, Övrigt avser bredband (222:-/m) och balkongtillägg (270:-/m)

Granlo

Ett populärt villaområde väster om stan med cykelavstånd till Sundsvalls centrum, Bergsåker och Granloholm. Östra delen domineras av villaområden medan västra Granlo består av stora bostadsrättsområden. De stora bostadsrättsområdena vid Västra vägen och Vikingavägen, samt i Granlo centrum byggdes ut i slutet av 1960-talet. Från 70-talet skedde nybyggnationen framför allt i närliggande Granloholm. Det finns en förskola, två grundskolor och sex gymnasieskolor i närområdet Här finns de kända gravkullarna i Högom (högomsmannen) samt Granlo kyrka.

Kommunikation Avstånd till centrum cirka 2,5 km. Bussförbindelserna från Granlo till Sundsvalls centrum är goda, även nattetid. Restid ungefär 10 min.
Närservice Här finns bland annat apoteket Lokatten, bensinmack, mataffär med postombud och pizzeria.
Övrigt Kultur, idrott och fritid Här finns Granlo fritidsgård. Granlo kyrka och gång- och cykelvägar, motionsspår med mera. I närheten hittar du även Himlabadet. I Granlo finns även Granlo BK som tillhör innebandyeliten, men även har en fotbollssektion.