Högomsvägen 28

Granlo / SUNDSVALL

Typ Lägenhet
UPPLÅTELSEFORM Bostadsrätt
Antal rum 1 rok
Boarea 38 m2
Balkong Ja
BYGGNADSÅR 1962
Månadsavgift 2 010 kr
Utgångspris 650 000 kr eller bud

1:a med stor balkong på bottenvåningen!

Välkommen till den här lägenheten belägen på bottenvåningen på populära Högomsvägen i Granlo! Lägenheten har ett stort härligt vardagsrum med fönster som bjuder in till den enorma balkongen med plats för både soffa och matbord om så önskas. Balkongen är belägen på återvändsgata vilket gör att det man kan vistas där i lugn och med minimal trafik utanför. Här i Granlo finns det mesta inom ett bekvämt avstånd. Skulle ni vara sugna på att spela lite minigolf så finns Sundsvalls nyaste bana runt knuten. Samma sak gäller om ni blir sugna på en bit mat. Då finns Granlo Pizzeria inom behörigt avstånd. Med andra ord är detta ett perfekt område för både gammal som ung. En aktiv och stabil förening borgar för ett tryggt boende många år framöver. Runt hörnet finns matbutik, mack, vårdcentral, förskola, skola, och fina grönområden. Lämpligt cykelavstånd till stan och universitet. Vi lever i en tid då vi tvingas distansera oss mot vår vilja. Detta ställer även krav på oss som mäklare. På så sätt kan vi erbjuda de som just nu kanske inte vågar eller har möjligheten att gå på visning att ändå få en känsla för de hem vi förmedlar – digitalt, tryggt och säkert när de själv önskar, vart de än befinner sig. Kika gärna in lägenheten via våran digitala scanningtjänst Hoome view, där du kan gå runt i lägenheten via din smartphone eller dator. Välkommen hem till Högomsvägen 28.

Budgivning pågår
Hur budgivningen visas på vår webb bestäms av säljaren i överenskommelse med mäklaren. Läs mer om budgivning här.

Utgångspris

650 000 kr

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?


Mäklarbild

Beskrivning

Hall Hall med plats för förvaring samt goda avhängningsmöjligheter.
Badrum Badrum utrustat med WC, duschkabin, handfat, kommod samt toppmatad tvättmaskin.
Vardagsrum Ljust, fräscht och rymligt vardagsrum med plats för säng, soffa samt bord.
Balkong Stor balkong med heltäckningsmatta, plats för möblemang samt soffa om det önskas.
Kök Kök med modern maskinpark, kyl & frys samt plats för mindre matbord och stolar.

Lägenhet

Boarea 38 m2
Antal rum 1 rok
Hiss Nej

Adress Högomsvägen 28, 85740 SUNDSVALL
Område Granlo
Kommun Sundsvall

Andel i föreningen 0,42989 %
Andel av årsavgift 0,42945 %

Förening

Föreningen består av 7 byggnader med 153 lägenheter och 8 lokaler. Byggnaderna är uppförda 1962 med adress Högomsvägen 28-60. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättshavarna och bostadsrättstillägget ingår i föreningens fastighetsförsäkring. GYM Det finns ett litet gym i källaren i en av fastigheterna på Brf Selångerhus 2 som får disponeras fritt av de boende. TVÄTTSTUGA: Tvättstugan är belägen i en separat fastighet i mitten av föreningen. Det finns gott om tider och man har möjlighet att tvätta mellan kl. 06.00-24.00. FÖRRÅD: I samma hus finns ett förråd till lägenheten. Man har också ett eget matförråd och tillgång till det gemensamma cykelförrådet i samma fastighet.

Namn BRF Selångerhus Nr 2
ORG.NUMMER 789200-4305
FÖRENINGSFORM Äkta Bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER 153 st
ANTAL LOKALER 8 st

Renoveringar 2018 Gångvägar, tvättstuga putsning fasad 2017-2018 Radonåtgärd 2017 Motorvärmarstolpar 2016 Låsbyte, värmeprojekt 2015 Ventilationsåtgärd, asfaltering. 2015 Avloppsspolning, asfaltering 2014 Nytt ventilationssystem (kök) 2013 Nyinvigdes gymmet och med nya maskiner och träningsredskap 2013 Kollektivavtal för internet/tv/telefoni 2012/2013 Takbyte 2011 Säkerhetsdörrar 2002 Fönsterbyte 1996 Stambyte och badrumsrenovering

Parkering Det finns gott om gästparkeringar längs hela Högomsvägen. Man har även möjlighet att sätta upp sig på en kölista för motorvärmare och egen P-plats (150 kr / mån). Separat kölista för garageplats

TV & INTERNET Det finns avtal med både Comhem & Telia

JURIDISK PERSON Föreningen tillåter inte juridisk person som köpare

BYGGNAD

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1962
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Energideklaration

Energideklaration Energideklaration är utförd 2019-11-04.
Energiprestanda 132 kWh per m2 och år

Ekonomi

Utgångspris 650 000 kr eller bud

MÅNADSAVGIFT 2 010 kr Obligatoriskt tillägg 776 :- ( EL 156:- Bredband 222:- Balkongtillägg 398:-)

Pansättningsavgift 476 kr
Överlåtelseavgift 1 190 kr

Driftkostnad ca 268 kr/mån med 2 personer i hushållet, fördelat enligt:
Elkostnad ca 156 kr/mån
Försäkring ca 112 kr/mån

Granlo

Ett populärt villaområde väster om stan med cykelavstånd till Sundsvalls centrum, Bergsåker och Granloholm. Östra delen domineras av villaområden medan västra Granlo består av stora bostadsrättsområden. De stora bostadsrättsområdena vid Västra vägen och Vikingavägen, samt i Granlo centrum byggdes ut i slutet av 1960-talet. Från 70-talet skedde nybyggnationen framför allt i närliggande Granloholm. Det finns en förskola, två grundskolor och sex gymnasieskolor i närområdet Här finns de kända gravkullarna i Högom (högomsmannen) samt Granlo kyrka.

Kommunikation Avstånd till centrum cirka 2,5 km. Bussförbindelserna från Granlo till Sundsvalls centrum är goda, även nattetid. Restid ungefär 10 min.
Närservice Här finns bland annat apoteket Lokatten, bensinmack, mataffär med postombud och pizzeria.
Övrigt Kultur, idrott och fritid Här finns Granlo fritidsgård. Granlo kyrka och gång- och cykelvägar, motionsspår med mera. I närheten hittar du även Himlabadet. I Granlo finns även Granlo BK som tillhör innebandyeliten, men även har en fotbollssektion.

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?