Västra allén 10 C

Centrum-Stenstaden / SUNDSVALL

Typ Lägenhet
UPPLÅTELSEFORM Bostadsrätt
Antal rum 2 rok
Boarea 56,5 m2
Våning 3 av 3
Hiss Ja
Balkong Ja
Månadsavgift 4 361 kr
Utgångspris 995 000 kr eller bud

Central 2:a med hiss

Söker ni ett hem där ni slipper ta bilen jämt? Vill ni kunna gå till både gym, restauranger och city utan att behöva leta efter parkering? Här får ni allt ni önskar plus lite till. En optimal 2:a som har ett stilrent och renoverat kök med matplats. Vardagsrum med utgång till den nya inglasade och utbyggda balkongen mot innergården i västerläge. Från hemmet är det ett stenkast till Mittuniversitetet, gym, Himlabadet, samt kort promenad till Stenstan. Välkommen hem till Västra Allén 10C

Utgångspris

995 000 kr

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?Beskrivning

Hall Fint trägolv och ljusa väggar, stor garderob ger bra förvaringsutrymmen.
Vardagsrum Stort fint rum med gott om plats för soffgrupp Utgång till inglasad balkong och stort fönster ger fint ljusinsläpp. Fint golv och ljusa struktur tapeter.
Sovrum Mörkt golv och ljusa väggar, stor garderob.
Duschrum Renoverat med mörkt klinker och ljust kaklade väggar. Glasad duschhörna, wc handfat och spegelskåp.
Kök Renoverat kök med fint golv och ljusa väggar. Ljus köksinredning med kakel ovan arbetsytor. Spishäll, inbyggd ugn, Kyl/frys.

Lägenhet

Boarea 56,5 m2
Antal rum 2 rok
Våning 3 av 3
Hiss Ja

Adress Västra allén 10 C, 85237 SUNDSVALL
Område Centrum-Stenstaden
Kommun Sundsvall

Andel i föreningen 4,63097 %
Andel av årsavgift 4,63097 %

Förening

Föreningen består av 1 bostadshus med 24 lägenheter och 2 lokaler som uppfördes år 1939. Det finns tvättstuga och förråd i källaren och även tillgång till gemensam bastu i källaren och övernattningslägenhet.. Kabel-Tv via ComHem. Närhet till Universitetet, city, Himlabadet - äventyrsbad, gym och sporthall. Kommentar: Föreningen har ett gemensamt elavtal, elkostnaden är fn ca 200 kr/mån och tillkommer utöver månadsavgiften.

Namn BRF Västermalm
ORG.NUMMER 789200-2929
FÖRENINGSFORM Äkta Bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER 24 st
ANTAL LOKALER 2 st

Renoveringar Se årsredovisning

TV & INTERNET Comhem/Telenor

JURIDISK PERSON Föreningen tillåter inte juridisk person som köpare

BYGGNAD

Byggnadstyp Flerbostadshus
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Ekonomi

Utgångspris 995 000 kr eller bud

MÅNADSAVGIFT 4 361 kr Inkl VA, Värme, kabel-tv

Pansättningsavgift 476 kr
Överlåtelseavgift 1 190 kr

Driftkostnad ca 275 kr/mån med 1 person i hushållet, fördelat enligt:
Elkostnad ca 150 kr/mån
Övrigt ca 125 kr/mån
Kommentar driftkostnad Övrigt avser bredband

Centrum-Stenstaden

Om du prioriterar stadens alla möjligheter är det självklart att välja ett centralt boende. Sundsvalls innerstad, Stenstan, är en av Sveriges vackraste och bäst bevarade sekelskiftesmiljöer och ligger mellan norra och södra stadsbergen. Här är restaurangtätt och ett flertal restauranger ingår i White Guide. Närhet till hamnen, Norrporten Arena och Himlabadet.

Kommunikation Avstånd till centrum 0 km. Bussförbindelserna från Sundsvalls centrum är goda, även nattetid till övriga bostadsområden i Sundsvalls kommun.
Närservice Här finner du självklart det mesta som banker, polis, frisörer, mataffärer, närbutiker och en rad butiker och företag av olika slag.
Parkering I området kring centrum finns gott om parkeringplatser
Övrigt Resa till och från Sundsvall Reser gör du enkelt, från Stockholm finns flera bussbolag med dagliga förbindelser. Norrifrån går den klassiska “Norrlandskusten” med flera dagliga anslutningar till Sundsvall från de större orterna längs kusten, ända från Haparanda. Sundsvalls centralstation har flera avgångar dagligen med snabbtåget X2000 till Stockholm samt även flera dagliga avgångar med “Nabotåget” till Östersund. När det gäller flygförbindelser har Sundsvall Timrå Airport direktflyg till Stockholm Arlanda med SAS, Stockholm Bromma med BRA flyg samt Gotland Visby under sommaren samt en del utlandsdestinationer. Kultur, idrott och fritid I centrum finns Domsaga Musikhus för musikintresserade ungdomar. I området finns volleybollplan, fotbollsplaner, skatepark och fitnessanläggningar. Här finns Stadsbiblioteket, Kulturmagasinet med museum, café och aktiviteter, Gustav Adolfs kyrka, Himlabadet, GIF Sundsvalls hemmaarena NP3 Arena och Sporthallen, där båda arenorna också erbjuder många andra aktiviteter. Här finns småbåtshamn och gäst hamn, promenadstråk, teaterkvarteret och mycket, mycket mer. Gångavstånd till natur och friluftsliv i Sidsjöområdet, Norra och Södra stadsbergen.

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?