Trädgårdsgatan 5

Centrum-Stenstaden / Sundsvall

Typ Lägenhet
UPPLÅTELSEFORM Bostadsrätt
Antal rum 2 rok
Boarea 52,5 m2
Våning 4 av 4
Hiss Ja
BYGGNADSÅR 1957
Månadsavgift 2 377 kr
Utgångspris 1 495 000 kr eller bud

Trivsam tvåa i Sundsvalls innerstad

Missa inte chansen att flytta in på denna centrala adress med hela stadskärnan endast ett stenkast bort. Bostaden är välskött och har en inbjudande hall med goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober från golv till tak. Köket är modernt utformat och yteffektivt planerat med goda arbetsytor. Vardagsrummet är ljust och rymligt med möjligheter till sociala tillställningar, så fort omständigheterna tillåter. I sovrummet finns också goda förvaringsmöjligheter med två stora garderober med skjutdörrar. Badrummet är helkaklat och utrustat med dusch, WC, handfat och spegelskåp. På bostadens gemensamma innergård finns en gemensam uteplats. Det är en perfekt plats för en helgbrunch i solen eller bara en avkopplade stund i den friska luften. Välkommen till denna hemtrevlig tvåa - perfekt för dig som vill bo i hjärtat av Sundsvalls innerstad. I ditt närmaste kvarter finns såklart flertalet restauranger, affärer, servicebutiker, apotek, systembolag och frisörsalonger – allt du kan behöva. Välkommen på visning!

Utgångspris

1 495 000 kr

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?

Ansvarig mäklare

Felix Krantz

Reg. Fastighetsmäklare
070-3600409 felix.krantz@hoomemakleri.se


Beskrivning

Hall Inbjudande och stor entréhall med goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober från golv till tak.
Kök Fräscht kök med laminatgolv och tapetserad fondvägg. Köket är välutrustat och har stora, rymliga arbetsytor för härlig matlagning.
Vardagsrum Rymligt och ljust vardagsrum med parkettgolv och fönster i två väderstreck. Här finns plats för en större soffa, en matgrupp och diverse möblemang.
Sovrum Mysigt sovrum med laminatgolv och tapetserade väggar. Här finns rymliga garderober med gott om plats för kläder för alla säsonger.
Badrum Helkaklat badrum med dusch, WC, handfat och spegelskåp med praktisk förvaring.

Lägenhet

Boarea 52,5 m2
Antal rum 2 rok
Våning 4 av 4
Hiss Ja

Adress Trädgårdsgatan 5, 85231 Sundsvall
Område Centrum-Stenstaden
Kommun Sundsvall

Andel i föreningen 3,083 %

Förening

Föreningens fastighet Apollo 1 Sundsvall, bebyggdes 1957 och innehåller 12 lägenheter samt 4 lokaler.

Namn Brf Diana
ORG.NUMMER 789200-0956
FÖRENINGSFORM Bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER 12 st
ANTAL LOKALER 4 st

Renoveringar Gjorda renoveringar: Hissrenovering 2014 Säkerhetsdörrar 2010 Fönster 2006 Tvättstuga 2006 Ventilation 2005 Ny undercentral fjärrvärme 2005 Stambyte 2000

Parkering Föreningen har inga egna parkeringar men det finns gott om allmänna parkeringar i närområdet.

JURIDISK PERSON Föreningen tillåter inte juridisk person som köpare

Övrigt Källarförråd tillhörande lägenheten. Gemensam tvättstuga i källaren med två tvättmaskiner, torktumlare, mangel och torkrum. Cykelförråd Gemensam uteplats på innergård.

BYGGNAD

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1957
VENTILATION Mekanisk från- & tilluft (FTX).
Uppvärmning Fjärrvärme

Energideklaration

Energideklaration Energideklaration är utförd 2018-12-07.
Energiprestanda 126 kWh per m2 och år

Ekonomi

Utgångspris 1 495 000 kr eller bud

MÅNADSAVGIFT 2 377 kr Inkl. värme och VA. Obligatoriskt tillägg, Com hem bredband 100/100 och tv basutbud 150 kr/mån.

PANTSÄTTNING Bostadsrätten är pantsatt

Pansättningsavgift 476 kr
Överlåtelseavgift 1 190 kr

Driftkostnad ca 150 kr/mån fördelat enligt:
Elkostnad ca 150 kr/mån
Kommentar driftkostnad Det finns två ventilationssystem: FTX och F. Inneboende får teckna eget el-avtal.

Övrigt

Radonhalt långtidsmätt enligt SSM 2007-05-23, 30 Bq/m3

Centrum-Stenstaden

Om du prioriterar stadens alla möjligheter är det självklart att välja ett centralt boende. Sundsvalls innerstad, Stenstan, är en av Sveriges vackraste och bäst bevarade sekelskiftesmiljöer och ligger mellan norra och södra stadsbergen. Här är restaurangtätt och ett flertal restauranger ingår i White Guide. Närhet till hamnen, Norrporten Arena och Himlabadet.

Kommunikation Avstånd till centrum 0 km. Bussförbindelserna från Sundsvalls centrum är goda, även nattetid till övriga bostadsområden i Sundsvalls kommun.
Närservice Här finner du självklart det mesta som banker, polis, frisörer, mataffärer, närbutiker och en rad butiker och företag av olika slag.
Parkering Föreningen har inga egna parkeringar men det finns gott om allmänna parkeringar i närområdet.
Övrigt Resa till och från Sundsvall Reser gör du enkelt, från Stockholm finns flera bussbolag med dagliga förbindelser. Norrifrån går den klassiska “Norrlandskusten” med flera dagliga anslutningar till Sundsvall från de större orterna längs kusten, ända från Haparanda. Sundsvalls centralstation har flera avgångar dagligen med snabbtåget X2000 till Stockholm samt även flera dagliga avgångar med “Nabotåget” till Östersund. När det gäller flygförbindelser har Sundsvall Timrå Airport direktflyg till Stockholm Arlanda med SAS, Stockholm Bromma med BRA flyg samt Gotland Visby under sommaren samt en del utlandsdestinationer. Kultur, idrott och fritid I centrum finns Domsaga Musikhus för musikintresserade ungdomar. I området finns volleybollplan, fotbollsplaner, skatepark och fitnessanläggningar. Här finns Stadsbiblioteket, Kulturmagasinet med museum, café och aktiviteter, Gustav Adolfs kyrka, Himlabadet, GIF Sundsvalls hemmaarena NP3 Arena och Sporthallen, där båda arenorna också erbjuder många andra aktiviteter. Här finns småbåtshamn och gäst hamn, promenadstråk, teaterkvarteret och mycket, mycket mer. Gångavstånd till natur och friluftsliv i Sidsjöområdet, Norra och Södra stadsbergen.

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?

Ansvarig mäklare

Felix Krantz

Reg. Fastighetsmäklare
070-3600409 felix.krantz@hoomemakleri.se