Kommande hem

Trädgårdsgatan 14

Centrum-Stenstaden / Sundsvall

Typ Lägenhet
UPPLÅTELSEFORM Bostadsrätt
Antal rum 4 rok
Boarea 117 m2
Våning 2 av 6
Hiss Ja
Balkong Ja
PARKERING Finns
Månadsavgift 6 660 kr

Unik möjlighet att förvärva denna 4-rummare med uthyrningsmöjlighet!

Nu finns möjligheten att förvärva denna moderna 4-rummare med goda uthyrningsmöjligheter, belägen i hjärtat av Stenstan med endast ett stenkast från caféer, restauranger och butiker. Då du tar dina första steg in i hemmet så välkomas du av den öppna och smarta planlösningen. Hemmet är en 4:a på totalt 117 kvm men är idag disponerad som en trea om 95 kvm samt en uthyrningsdel om 22 kvm med egen ingång. Detta skapar möjligheterna för att hyra ut och genom det få ner sina boendekostnader ordentligt ifrån den redan låga avgiften! De två bostäderna har ursprungligen varit sammanlänkade genom en dörr ifrån vardagsrummet. Dörren är idag igensatt men vill ni själv nyttja hela bostaden så är det en enkel insats. Hemmet präglas av genomgående och smakfulla färgval, genomgående parkettgolv i samtliga rum. De två sovrummen i trean är smart placerade i ett lugnt läge in mot föreningens innegård. Köket är utrustat med vita högblanka luckor kombineras där med en mörkgrå bänkskiva och grått kakel, vilket ger ett rent och prydligt intryck. Ugn i arbetshöjd underlättar vardagen och den trevliga bardelen ökar möjligheten till social samvaro. Köket och vardagsrummet har en öppen planlösning vilket gör det extra trevligt då du bjuder hem gäster på besök. Du når smidigt balkongen från vardagsrummet, här finns gott om plats för utemöbler. Vid större tillställningar rekommenderar jag man flyttar upp sig till den magnifika takterrassen som medlemmarna får nyttja. På takterassen erbjuda vackra utsikter över Sundsvalls stad, många soltimmar och gott om sittplatser för ens gäster. Här bor du med härlig bekvämlighet och närhet till allt, shopping, restauranger, bank, apotek, matbutik, uteliv, m.fl. Från bostaden finner du även för, grund- och gymnasieskolor med bara 5 minuters promenad från lägenheten. Kommunikationen är optimala i området då du endast ett par hundra meter från bostaden finner busstationen navet som tar dig över hela regionen. Från bostaden når du snabbt Sundsvalls tågstation, här kan du enkelt färdas i norr- och södergående riktning ut i landet. Där du trivs. Där är ditt hem. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse av visning!


Kök
Kök 1
Låt mig hjälpa dig
Uthyrningslägenheten
Duschrum uthyrningslägenheten

Beskrivning

Hall Rymlig hall med god plats för ytterkläder och skor. I nära anslutning finns också en klädkammare. Parkettgolv samt tapetserade väggar.
Kök Generöst kök med goda arbetsytor för matlagningsälskaren. Köket har smakfulla vita, släta, luckor och köksön står på hjul och går enkelt att flytta och placera där den önskas. Spishäll med halogenlampor (Siemens), inbyggnadsugn med luftvärme (Siemens), spisfläkt (Futurum), fullstort kylskåp med kolsyrat vatten (Electrolux), fullstor frys med ismaskin (Electrolux), vinkyl för 36 flaskor (Teclime) samt diskmaskin (Siemens). Köket har gott om utrymme för matbord och öppen planlösning mot vardagsrummet. Perfekt när ni vill samtala med gästerna samtidigt som ni ordnar de sista förberedelserna inför middagen. Parkettgolv samt tapetserade väggar.
Vardagsrum Vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Härliga sällskapsytor med plats för både familj och vänner. Härifrån tar vi oss också vidare ut på balkongen. Från rummet är det ursprungligen en ingång till uthyrningslägenheten. Dörren är idag igensatt men kan enkelt öppnas upp igen för den som vill nyttja hela lägenheten som en bostad (117 kvm). Parkettgolv samt tapetserade väggar.
Kök Rymligt badrum med kakel och klinker. Badkar med duschvägg i glas, smakfull kommod med handfat samt tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare (nyinköpta 2018).
Sovrum 1 Generöst sovrum med plats för king-size dubbelsäng. Lugnt läge mot föreningens innergård. Garderob med skjutdörrar ger god förvaring. Parkettgolv samt tapetserade väggar.
Sovrum 2 Även detta sovrum har lugnt läge mot innergården. Plats för enkel- eller dubbelsäng. Förvaringsmöjligheter i generösa garderober. Parkettgolv samt tapetserade väggar.
Uthyrningslägenhet Uthyrningslägenheten har en halldel med plats för ytterkläder. Pentry med vita släta luckor, två spisplattor, spisfläkt samt kylskåp med frysfack. Köksdelen har rum för matplats för 2-3 personer. Bakre delen av lägenheten har plats för säng och skrivbord. Hela rummet har parkettgolv samt tapetserade väggar. Duschrummet är generöst med kakel och klinker. Duschplats, handdukstork, WC samt handfat. Förberett för tvättmaskin.

Lägenhet

Boarea 117 m2
Antal rum 4 rok
Våning 2 av 6
Hiss Ja

Adress Trädgårdsgatan 14, 85231 Sundsvall
Område Centrum-Stenstaden
Kommun Sundsvall

Andel i föreningen 7,11679 %
Andel av årsavgift 7,12 %

BYGGNAD

Byggnadstyp Flerbostadshus
Uppvärmning Fastigheten värms upp med geoenergi genom en värmepump som pumpar upp grundvatte

Ekonomi

MÅNADSAVGIFT 6 660 kr Inkl. värme, vatten, bredband & TV.

Centrum-Stenstaden

Om du prioriterar stadens alla möjligheter är det självklart att välja ett centralt boende. Sundsvalls innerstad, Stenstan, är en av Sveriges vackraste och bäst bevarade sekelskiftesmiljöer och ligger mellan norra och södra stadsbergen. Här är restaurangtätt och ett flertal restauranger ingår i White Guide. Närhet till hamnen, Norrporten Arena och Himlabadet.

Kommunikation Avstånd till centrum 0 km. Bussförbindelserna från Sundsvalls centrum är goda, även nattetid till övriga bostadsområden i Sundsvalls kommun.
Närservice Här finner du självklart det mesta som banker, polis, frisörer, mataffärer, närbutiker och en rad butiker och företag av olika slag.
Parkering I området kring centrum finns gott om parkeringplatser
Övrigt Resa till och från Sundsvall Reser gör du enkelt, från Stockholm finns flera bussbolag med dagliga förbindelser. Norrifrån går den klassiska “Norrlandskusten” med flera dagliga anslutningar till Sundsvall från de större orterna längs kusten, ända från Haparanda. Sundsvalls centralstation har flera avgångar dagligen med snabbtåget X2000 till Stockholm samt även flera dagliga avgångar med “Nabotåget” till Östersund. När det gäller flygförbindelser har Sundsvall Timrå Airport direktflyg till Stockholm Arlanda med SAS, Stockholm Bromma med BRA flyg samt Gotland Visby under sommaren samt en del utlandsdestinationer. Kultur, idrott och fritid I centrum finns Domsaga Musikhus för musikintresserade ungdomar. I området finns volleybollplan, fotbollsplaner, skatepark och fitnessanläggningar. Här finns Stadsbiblioteket, Kulturmagasinet med museum, café och aktiviteter, Gustav Adolfs kyrka, Himlabadet, GIF Sundsvalls hemmaarena NP3 Arena och Sporthallen, där båda arenorna också erbjuder många andra aktiviteter. Här finns småbåtshamn och gäst hamn, promenadstråk, teaterkvarteret och mycket, mycket mer. Gångavstånd till natur och friluftsliv i Sidsjöområdet, Norra och Södra stadsbergen.