Trädgårdsgatan 14

Centrum-Stenstaden / Sundsvall

Typ Lägenhet
UPPLÅTELSEFORM Bostadsrätt
Antal rum 4 rok
Boarea 117 m2
Våning 2 av 6
Hiss Ja
Balkong Ja
BYGGNADSÅR 2007
Månadsavgift 6 660 kr
Utgångspris 3 085 000 kr eller bud

Ett bekvämt och trivsamt boende mitt i stenstan!

Har du alltid drömt att bo mitt i stenstan, då finns nu ett unikt tillfälle att skaffa ditt drömhem - ett modernt, bekvämt och billigt boende med bästa läge! Hemmet är en 4:a på totalt 117 kvm, men är idag utformat som en 3:a om 95 kvm samt en uthyrningsdel om 22 kvm med egen ingång. Det här öppnar för att hyra ut och genom det få ner sina boendekostnader ordentligt ifrån den redan låga avgiften! Säljarna hyr idag ut denna del för 7000kr/månad. De två bostäderna har ursprungligen varit sammanlänkande genom en dörr ifrån vardagsrummet. Dörren är idag igensatt men vill ni själv nyttja hela bostaden så är det en enkel insats. Här bor du i ett modernt öppet boende med generösa ytor och gott om förvaring. Härlig balkong med plats för utemöbler, och sovrummen har ett lugnt läge in mot föreningens innergård. Båda badrummen är rymliga och håller hög standard. Föreningen har en gemensam takterrass högst upp i huset som föreningens medlemmar kan boka för härliga grillkvällar. I källaren finns garage. Njut av närheten till Sundsvalls utbud av restauranger, shopping, nöjen och mycket mer. Välkommen att anmäla er för visning av ert nya hem!

Utgångspris

3 085 000 kr

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?

Ansvarig mäklare

Emma Nordin

Reg. Fastighetsmäklare
072-0922670 emma.nordin@hoomemakleri.se


Beskrivning

Genomgående parkettgolv i hela lägenheten med vattenburen golvvärme. Parkettgolvet i kök, vardagsrum och hall är bytt 2018.

Hall Rymlig välkomnande möblerbar hall med plats för avhängning. I anslutning till hallen finns också en rymlig klädkammare.
Kök/vardagsrum Öppen och härlig planlösning med plats för stor matgrupp och soffa. Från denna fina sällskapsyta når ni den mysiga ombonade balkongen. Köket har vita släta luckor. Fullstor kyl och frys, inbyggnadsugn med varmluft, diskmaskin och spishäll med fläkt. Vitrinskåp i vardagsrummet lämnas kvar.
Badrum Stort badrum med kakel och klinker med golvvärme. Duschhörna med glasvägg, toalett, handfat, handdukstork och egen tvättmaskin.
Sovrum 1 Stort sovrum med skjutsdörrsgarderob och plats för byråer (säljarna lämnar dessa). Lugnt läge mot innergården.
Sovrum 2 Ljust rum med skjutdörrsgarderob.
UTHYRNINGSDEL Ett rum med pentry och sovdel samt riktigt badrum. Går enkelt att öppna upp till 3an. Säljarna hyr idag ut denna del för 7000kr/mån.
Badrum Stort rymligt helkaklat badrum med golvvärme. Duschhörna, toalett, handfat, handdukstork och förberett för tvättmaskin
Rum Stort rum med pentry, sovdel, matplats och vardagsrum i ett. Pentry, kyl med frysfack, 2 st spisplattor. Det finns också 3st garderober i rummet.

Lägenhet

Boarea 117 m2
Antal rum 4 rok
Våning 2 av 6
Hiss Ja

Balkong/uteplats Takad balkong finns i anslutning till kök och vardagsrum.

Parkering Garage finns att hyra av föreningen för 800kr/mån, separat kö.

Adress Trädgårdsgatan 14, 85231 Sundsvall
Område Centrum-Stenstaden
Kommun Sundsvall

Andel i föreningen 7,11679 %
Andel av årsavgift 7,11679 %

Förening

Föreningen uppfördes 2007 och består av 17 bostadsrätter och en lokal uthyrd till en restaurang i entréplan. Direkt från hissen når man föreningens garage som har 9 platser. Tvättstugan når man bekvämt på entréplanet. Föreningen har även en gemensam takterrass som man bokar från tvättstugan.

Namn BRF Läkaren
ORG.NUMMER 769615-9370
FÖRENINGSFORM Äkta Bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER 17 st
ANTAL LOKALER 1 st

Renoveringar 2018 Bergvärmepump 2017 Värmepump 2016 OVK Besiktning

TV & INTERNET Servanet, internet ingår, tv abonnemang bekostas av hyresgästen

JURIDISK PERSON Föreningen tillåter inte juridisk person som köpare

BYGGNAD

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 2007
Fönster 3-glas
Uppvärmning Geoenergi med grundvattnet från en akvifer.
Övriga faciliteter Gemensam tvättstuga finns på entréplanet (uppdaterad maskinpark 2019). Lätt att få tider. Det finns 2st tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp. Lägenhetsförråd finns garage med egen låst dörr. Föreningen har en gemensam takterrass med trädgårdsmöbler samt gasolgrill. Terrassen är rymlig men kan även bokas kostnadsfritt (via bokningssystem) om någon läghenhetsinnehavare planerat en större tillställning och vill nyttja hela terrassen. Föreningen har även en liten gemensam innergård med trädgårdsmöbler.

Ekonomi

Utgångspris 3 085 000 kr eller bud

MÅNADSAVGIFT 6 660 kr inkl. Värme, VA, fiber (100/100), bostadsrättstillägg.

PANTSÄTTNING Bostadsrätten är pantsatt

Pansättningsavgift 473 kr
Överlåtelseavgift 1 183 kr

Driftkostnad ca 465 kr/mån med 5 personer i hushållet, fördelat enligt:
Elkostnad ca 377 kr/mån
Försäkring ca 88 kr/mån
Kommentar driftkostnad Hyresgäst inräknad

Centrum-Stenstaden

Om du prioriterar stadens alla möjligheter är det självklart att välja ett centralt boende. Sundsvalls innerstad, Stenstan, är en av Sveriges vackraste och bäst bevarade sekelskiftesmiljöer och ligger mellan norra och södra stadsbergen. Här är restaurangtätt och ett flertal restauranger ingår i White Guide. Närhet till hamnen, Norrporten Arena och Himlabadet.

Kommunikation Avstånd till centrum 0 km. Bussförbindelserna från Sundsvalls centrum är goda, även nattetid till övriga bostadsområden i Sundsvalls kommun.
Närservice Här finner du självklart det mesta som banker, polis, frisörer, mataffärer, närbutiker och en rad butiker och företag av olika slag.
Parkering I området kring centrum finns gott om parkeringplatser
Övrigt Resa till och från Sundsvall Reser gör du enkelt, från Stockholm finns flera bussbolag med dagliga förbindelser. Norrifrån går den klassiska “Norrlandskusten” med flera dagliga anslutningar till Sundsvall från de större orterna längs kusten, ända från Haparanda. Sundsvalls centralstation har flera avgångar dagligen med snabbtåget X2000 till Stockholm samt även flera dagliga avgångar med “Nabotåget” till Östersund. När det gäller flygförbindelser har Sundsvall Timrå Airport direktflyg till Stockholm Arlanda med SAS, Stockholm Bromma med BRA flyg samt Gotland Visby under sommaren samt en del utlandsdestinationer. Kultur, idrott och fritid I centrum finns Domsaga Musikhus för musikintresserade ungdomar. I området finns volleybollplan, fotbollsplaner, skatepark och fitnessanläggningar. Här finns Stadsbiblioteket, Kulturmagasinet med museum, café och aktiviteter, Gustav Adolfs kyrka, Himlabadet, GIF Sundsvalls hemmaarena NP3 Arena och Sporthallen, där båda arenorna också erbjuder många andra aktiviteter. Här finns småbåtshamn och gäst hamn, promenadstråk, teaterkvarteret och mycket, mycket mer. Gångavstånd till natur och friluftsliv i Sidsjöområdet, Norra och Södra stadsbergen.

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?

Ansvarig mäklare

Emma Nordin

Reg. Fastighetsmäklare
072-0922670 emma.nordin@hoomemakleri.se