Storgatan 46 B

Centrum-Stenstaden / Sundsvall

Typ Lägenhet
UPPLÅTELSEFORM Bostadsrätt
Antal rum 2.5 Kök
Boarea 68 m2
Våning 2 av 4
Balkong Ja
Månadsavgift 3 009 kr
Utgångspris 1 495 000 kr eller bud

Ett stenkast från APA

Nu finns äntligen möjligheten att köpa ett hem som ligger extremt nära stenstadens centrum. Familjen som bor här kommer att lämna Sundsvall och det är med en viss sorg i hjärtat som de tagit beslutet att lämna detta mysiga hem. Ett stenkast bort finner du ett stort utbud av mat från världens alla hörn. Vem skulle tacka nej till en öl på Olearys och sen inte behöva ta en taxi hem. Eller varför inte heja på Giffarna endast någon minuts promenad bort. Du har även gym, shopping, samt universitet på behörigt avstånd. Fördelarna är många att bo så här pass centralt. Hemmet har en väldigt trevlig planlösning, där man tagit vara på de kvadratmetrarna som finns. Två sovrum, klädkammare samt ett stort vardagsrum. För den maximala mysfaktorn så toppar vi med en öppen spis. Det rymliga vardagsrummet har utgång till balkongen med eftermiddagssol och utsikt mot Selångersån. Välkommen hem till Storgatan 46 B.

Utgångspris

1 495 000 kr

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?Beskrivning

Hall Inbjudande hall med original stengolv och ljusa väggar. Bra avhängningsmöjligheter för ytterkläder. Här finns dels en garderob och lite längre in finns en klädkammare.
Kök Stilrent renoverat kök med fint ljust golv, ljus köksinredning och mörkt kakel ovan arbetsytor. Bra med förvaring i lådor och skåp.
Sovrum 1 Ett lite mindre sovrum med ljust golv och ljusa väggar. Plats för säng och skrivbord.
Sovrum 2 Stort och fint sovrum med stora garderober, fint ljust golv och ljusa väggar. Gott om plats för en dubbelsäng med tillhörande sängbord.
Vardagsrum Ett rymligt vardagsrum med öppen spis, vackert mönstrad fiskbensparkett och ljusa väggar. Utgång till balkong som ligger i västerläge. Här finns gott om plats för både matbord och soffgrupp.
Duschrum Duschrum med plastmatta, kaklad duschhörna, tvättmaskin, wc och handfat med spegelskåp.

Lägenhet

Boarea 68 m2
Antal rum 2.5 Kök
Våning 2 av 4
Hiss Nej

Balkong/uteplats Balkong med plats för mindre fikamöbel

Adress Storgatan 46 B, 85230 Sundsvall
Område Centrum-Stenstaden
Kommun Sundsvall

Andel i föreningen 3,919 %
Andel av årsavgift 3,919 %

Förening

Föreningens fastighet är belägen på Storgatan 46 A-B. Det är 28 st lägenheter samt 2 st lokaler. De är fördelade på följande storlekar:14 st 1 rok7 st 2 rok7 st 3 rok, Byggnadsår 1945. Antal lägenheter 28, Antal lokaler 2. Samlingslokal, gemensam tvättstuga, cykelförråd m.m. Vindsförråd samt matkällare.

Namn Brf Liljan nr 10
ORG.NUMMER 789200-0253
FÖRENINGSFORM Äkta Bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER 28 st
ANTAL LOKALER 2 st

Renoveringar - Lokaler omgjorda till lägenheter (2019) - Bergvärme (2017). - Fönsterbyte (2014). - Stabilitetskontroll av fastigheten (2013/14) - Införande av gemensamhetsel (2009) - Bredbandsinstallation (2002) - Renovering av öppna spisar (2002) - Stambyte (1994) Planerade åtgärder. I den långsiktiga underhållsplanen finns bla. Ventilationsåtgärd och balkonger

Parkering 14st parkeringsplater med eluttag. Separat kö, 250kr/ mån.

TV & INTERNET ComHem

JURIDISK PERSON Föreningen tillåter inte juridisk person som köpare

BYGGNAD

Byggnadstyp Flerbostadshus
Fönster 3-glas
Övriga faciliteter Till lägenheten hör två förråd på 6 och 10 kvm. ett i källare och ett på vind

Ekonomi

Utgångspris 1 495 000 kr eller bud

MÅNADSAVGIFT 3 009 kr Kabel-TV, vatten och värme ingår.

Pansättningsavgift 465 kr
Överlåtelseavgift 1 163 kr

Driftkostnad ca 250 kr/mån fördelat enligt:
Elkostnad ca 250 kr/mån
Kommentar driftkostnad Värme ingår i månadsavgiften

Centrum-Stenstaden

Om du prioriterar stadens alla möjligheter är det självklart att välja ett centralt boende. Sundsvalls innerstad, Stenstan, är en av Sveriges vackraste och bäst bevarade sekelskiftesmiljöer och ligger mellan norra och södra stadsbergen. Här är restaurangtätt och ett flertal restauranger ingår i White Guide. Närhet till hamnen, Norrporten Arena och Himlabadet.

Kommunikation Avstånd till centrum 0 km. Bussförbindelserna från Sundsvalls centrum är goda, även nattetid till övriga bostadsområden i Sundsvalls kommun.
Närservice Här finner du självklart det mesta som banker, polis, frisörer, mataffärer, närbutiker och en rad butiker och företag av olika slag.
Parkering I området kring centrum finns gott om parkeringplatser
Övrigt Resa till och från Sundsvall Reser gör du enkelt, från Stockholm finns flera bussbolag med dagliga förbindelser. Norrifrån går den klassiska “Norrlandskusten” med flera dagliga anslutningar till Sundsvall från de större orterna längs kusten, ända från Haparanda. Sundsvalls centralstation har flera avgångar dagligen med snabbtåget X2000 till Stockholm samt även flera dagliga avgångar med “Nabotåget” till Östersund. När det gäller flygförbindelser har Sundsvall Timrå Airport direktflyg till Stockholm Arlanda med SAS, Stockholm Bromma med BRA flyg samt Gotland Visby under sommaren samt en del utlandsdestinationer. Kultur, idrott och fritid I centrum finns Domsaga Musikhus för musikintresserade ungdomar. I området finns volleybollplan, fotbollsplaner, skatepark och fitnessanläggningar. Här finns Stadsbiblioteket, Kulturmagasinet med museum, café och aktiviteter, Gustav Adolfs kyrka, Himlabadet, GIF Sundsvalls hemmaarena NP3 Arena och Sporthallen, där båda arenorna också erbjuder många andra aktiviteter. Här finns småbåtshamn och gäst hamn, promenadstråk, teaterkvarteret och mycket, mycket mer. Gångavstånd till natur och friluftsliv i Sidsjöområdet, Norra och Södra stadsbergen.

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?