Rådhusgatan 7

Centrum-Stenstaden / Sundsvall

Typ Lägenhet
UPPLÅTELSEFORM Bostadsrätt
Antal rum 2 rok
Boarea 56,5 m2
Våning 3 av 3
Hiss Ja
BYGGNADSÅR 1988
Månadsavgift 4 391 kr
Utgångspris 1 250 000 kr eller bud

Högst upp i huset på våning 3 med härlig utsikt ner mot centrum finns nu ett stilrent och modernt hem med 2 rum och kök till salu! Min första känsla när jag klev in i lägenheten var - här skulle jag kunna bo! Hela lägenheten präglas av mycket ljusinsläpp då den är belägen högst upp i huset. Hemmet är smakfullt inrett med exklusiva material, här har man inte lämnat något åt slumpen. Köket går i symbios med vardagsrummet genom en härlig öppen planlösning, där man kan laga middag och samtidigt umgås med nära och kära i vardagsrummet. Om du prioriterar stadens alla möjligheter är det självklart att välja ett centralt boende. Sundsvalls innerstad, Stenstan, är en av Sveriges vackraste och bäst bevarade sekelskiftesmiljöer och ligger mellan norra och södra stadsbergen. Här är restaurangtätt och ett flertal restauranger ingår i White Guide. I samma byggnad som lägenheten finns Daltons där man kan avnjuta en middag eller en svalkande dryck. Föreningen BRF Tullporten är en välskött förening i centrala Sundsvall som äger 1 fastighet med 38 bostadsrättslägenheter. Föreningen har en välskött ekonomi och följer en mångårig underhållsplan med löpande renoveringar. Vi lever i en tid då vi tvingas distansera oss mot vår vilja. Detta ställer även krav på oss som mäklare. På så sätt kan vi erbjuda de som just nu kanske inte vågar eller har möjligheten att gå på visning att ändå få en känsla för de hem vi förmedlar – digitalt, tryggt och säkert när de själv önskar, vart de än befinner sig. Kika gärna in lägenheten via våran digitala scanningtjänst Hoome view, där du kan gå runt i lägenheten via din smartphone eller dator. Lägenheten är belägen i hjärtat av stenstaden, här är det bara att flytta in och trivas. Där du trivs , där är ditt hem. Välkommen hem till Rådhusgatan 7.

Budgivning pågår
Hur budgivningen visas på vår webb bestäms av säljaren i överenskommelse med mäklaren. Läs mer om budgivning här.

Utgångspris

1 250 000 kr

Kommande visningarBeskrivning

Hall Hall i mitten av hemmet med gott om plats för avhängning.
Kök Rymligt kök med gott om plats för matlagning, Byte av köksfläkt och diskmaskin 2021, samt omdragning av vattenledning till diskmaskin. Utfört av auktoriserad vvs:are)
Vardagsrum Rymligt vardagsrum som flyter ihop med köket, plats för soffa samt soffbord.
Badrum Helkaklat badrum med klinkers. Badkar, handfat samt WC.
Sovrum Sovrum med plats för säng samt sängbord. Gott om plats för förvaring med platsbyggda garderober.

Lägenhet

Boarea 56,5 m2
Antal rum 2 rok
Våning 3 av 3
Hiss Ja

Adress Rådhusgatan 7, 85231 Sundsvall
Område Centrum-Stenstaden
Kommun Sundsvall

Andel i föreningen 2,28721 %
Andel av årsavgift 2,28721 %

Förening

Föreningen hittar du i Sundsvall på Trädgårdsgatan 8 A-K. Brf Tullporten byggdes 1988 och har 38 lägenheter.

Namn BRF Tullporten
ORG.NUMMER 716414-2205
FÖRENINGSFORM Äkta Bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER 38 st
ANTAL LOKALER 1 st

Renoveringar UTFÖRT 2014 Byte takfläkt samt åtgärder ventilation 2015 Underhåll fönster, målning samt putsning fasad, ovk-besiktning 2016 Asfaltering innergård, byte VVS-pump, besiktning skyddsrum 2017 Målning i källarutrymmen 2018 Div brandskyddsåtgärder, nytt gruppavtal gällande bredband och telefoni från Comhem, ny energideklaration 2019 OVK Besiktning samt rengöring ventilation 2020 byte värmeväxlare samt expansionskärl 2020 ommålning av tvättstuga. 2021 Ommålning trapphus , byte fläktaggregat 2022 Översikt hissar

Parkering Föreningen har 15 garageplatser med separat kö. (400kr/månad, uppdatering 2020)

TV & INTERNET Gruppavtal genom Comhem

JURIDISK PERSON Föreningen tillåter inte juridisk person som köpare

BYGGNAD

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1988
VENTILATION Mekanisk från- & tilluft (FTX).
Uppvärmning Fjärrvärme

Energideklaration

Energideklaration Energideklaration är utförd 2018-05-24.
Energiprestanda 159 kWh per m2 och år

Ekonomi

Utgångspris 1 250 000 kr eller bud

MÅNADSAVGIFT 4 391 kr Gruppavtal genom Comhem

Pansättningsavgift 473 kr
Överlåtelseavgift 1 183 kr

REPARATIONSFOND 197 kr

Driftkostnad ca 230 kr/mån med 1 person i hushållet, fördelat enligt:
Elkostnad ca 230 kr/mån

Centrum-Stenstaden

Om du prioriterar stadens alla möjligheter är det självklart att välja ett centralt boende. Sundsvalls innerstad, Stenstan, är en av Sveriges vackraste och bäst bevarade sekelskiftesmiljöer och ligger mellan norra och södra stadsbergen. Här är restaurangtätt och ett flertal restauranger ingår i White Guide. Närhet till hamnen, Norrporten Arena och Himlabadet.

Kommunikation Avstånd till centrum 0 km. Bussförbindelserna från Sundsvalls centrum är goda, även nattetid till övriga bostadsområden i Sundsvalls kommun.
Närservice Här finner du självklart det mesta som banker, polis, frisörer, mataffärer, närbutiker och en rad butiker och företag av olika slag.
Parkering Föreningen har 15 garageplatser med separat kö. (400kr/månad, uppdatering 2020)
Övrigt Resa till och från Sundsvall Reser gör du enkelt, från Stockholm finns flera bussbolag med dagliga förbindelser. Norrifrån går den klassiska “Norrlandskusten” med flera dagliga anslutningar till Sundsvall från de större orterna längs kusten, ända från Haparanda. Sundsvalls centralstation har flera avgångar dagligen med snabbtåget X2000 till Stockholm samt även flera dagliga avgångar med “Nabotåget” till Östersund. När det gäller flygförbindelser har Sundsvall Timrå Airport direktflyg till Stockholm Arlanda med SAS, Stockholm Bromma med BRA flyg samt Gotland Visby under sommaren samt en del utlandsdestinationer. Kultur, idrott och fritid I centrum finns Domsaga Musikhus för musikintresserade ungdomar. I området finns volleybollplan, fotbollsplaner, skatepark och fitnessanläggningar. Här finns Stadsbiblioteket, Kulturmagasinet med museum, café och aktiviteter, Gustav Adolfs kyrka, Himlabadet, GIF Sundsvalls hemmaarena NP3 Arena och Sporthallen, där båda arenorna också erbjuder många andra aktiviteter. Här finns småbåtshamn och gäst hamn, promenadstråk, teaterkvarteret och mycket, mycket mer. Gångavstånd till natur och friluftsliv i Sidsjöområdet, Norra och Södra stadsbergen.