Köpmangatan 4

Centrum-Stenstaden / SUNDSVALL

Typ Lägenhet
UPPLÅTELSEFORM Bostadsrätt
Antal rum 7 rok
Boarea 250 m2
Våning 4 av 4
Hiss Ja
Balkong Ja
Månadsavgift 11 292 kr
Utgångspris 5 795 000 kr eller bud

Toppmodern vindsvåning på ca 250 kvm

När vi tar hissen upp till "top floor" misstänker jag redan i hissen att detta kommer vara något exceptionellt. Hissdörrarna öppnas och vi är längst upp i huset utan några grannar. Öppnar dörren och mina tankar blir besannade. Här får ni en magisk toppmodern vindsvåning på ca 250 kvm. Ni får hela 7 rok, 2 badrum+gästtoalett varav ett hemmaspa med tillhörande spapool och ångbastu. Hemmet sträcker sig över två fastigheter som har byggts om till en ljus lägenhet full av rymd. Båda delarna har loftplan där vi får både nytta och nöje i samma skepnad. Detta i kombination med generös takhöjd med öppet till nock. Stort välutrustat kök med köksö, samt öppen planlösning mot mat/vardagsrum/loungedel. Hemmet har även ett inbyggt ljudsystem samt ett bra styrsystem för belysning. Ni får även en egen tvättstuga där ni smidigt kan sköta den delen utan att behöva åka ner till den gemensamma tvättstugan. Master bedroom med egen walk in closet samt duschrum. Man kan enkelt förklara att hemmet har "två" delar. Dels en privat del där vi har sovrum och badrum. Sen har vi den sociala delen, där vi får in kök, matplats, vardagsrum, tv-rum i ett och samma koncept. En härlig balkong i soligt söderläge och vacker utsikt mot Södra berget. Detta hem bara måste upplevas på plats för att få den rätta känslan. Välkommen hem till Köpmangatan 4.

Utgångspris

5 795 000 kr

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?Beskrivning

NEDRE PLAN
Hall Välkommen in i en rymlig hall som genom sitt materielval ger dig en föraning om hemmet i övrigt.
Kök Stort och välutrustat kök från Swenova/Electrolux med högblanka vita luckor, valnötspartier och aluminiuminslag, dubbla inbyggnadsugnar med kombinerad micro/grill/ånga, inbyggd kyl och frys i fullhöjd, inbyggd diskmaskin, spis med induktionshäll placerad i väl tilltagen köksö med dold förvaring. Frihängande designad köksfläkt i aluminium. Härligt ljusinsläpp i kök via stora takfönster och glasade fönsterpartier i vägg. Golv i lackad valnöt. Modern kulörsättning med väggar i vitt samt Spännande ljusdesign med möjlighet att styra ljuset i zoner.
Vardagsrum Representativt vardagsrum/matrum i vinkel med en slående utsikt mot Södermalm och Södra berget. Takfönster med ljusinsläpp såväl från söder som från loftplan med takfönster mot norr. Öppet till nock i vardagsrummet. Golv i lackad valnöt. Vita väggar samt exklusiv fondtapet. Zonbyggd ljudanläggning med inbyggda högtalare i surround, med lågmäld design. Spännande ljusdesign med lågvoltshalogen med möjlighet att styra ljuset i zoner. Trappa till loft i massiv valnöt med svävande steg och räcke i borstat stål med glaspartier. Inbyggd effektbelysning längs socklar och trappa. - TV-rum på glasat loftplan med zonbyggd ljudanläggning med inbyggda högtalare i surround, med lågmäld design. Väggar i vitt och golv i lackad valnöt. - Luftig hall/korridor med spännande takvinklar och takpartier öppna till nock, som förbinder offentlig zon med privat zon. Tillvaratagna takbjälkar med rustikt utseende i mörk valnöt. Välbevarad rappad murstock med effektbelysning.
Gästtoalett Gästtoalett med klinkers och mosaik
Sovrum 1 Master bedroom mot skyddad innergård med spännande takvinklar och tillvaratagna takbjälkar med rustikt utseende i mörk valnöt. Tapeter i brunt och silver, golv i lackad valnöt självklart med Walk in closet och eget duschrum
Walk in closet Privat walk in closet, angränsande till master bedroom. Öppen förvaringslösning i vitt och aluminium med hängsektioner, hyllsektioner och lådor. Tapeter i brunt och silver, golv i lackad valnöt. Takspotlights på skena. Spännande takvinklar och tillvaratagna takbjälkar med rustikt utseende i mörk valnöt.
Duschrum Privat badrum med dusch tillhörande master bedroom, tillgängligt via genomgång från walk in closet. Badrum och walk in closet kan stängas med skjutdörrar i vitt/frostat glas. Helkaklat i vitt högblankt kakel, liggande plattor 20x33 cm. Klinker på golv med golvvärme i skiffergrå kulörsättning, 30x60 cm. Handfat och förvaring, samt toalettstol från Ido. Kranar och takdusch i modern design från Tapwell.
Tvättstuga tvättstuga med dubbla kombinationsmaskiner tvättmaskin/torktumlare, bänksektioner, diskbänksho, platsbyggda förvaringsskåp, samt torkställning i borstat stål.
Sovrum 2 Med läge mot söder och utsikt mot Södra berget. Färgsatt i vitt, garderober med vita högblanka luckor. Golv i lackad valnöt.
Sovrum 3 med läge mot söder och utsikt mot Södra berget. Färgsatt i vitt, inbyggd garderobssektion med vita högblanka luckor. Golv i lackad valnöt. Tillvaratagna takbjälkar med rustikt utseende i mörk valnöt.
Kontor I anslutning till hall och sovrum finns en perfekt yta lämplig som kontorsplats.
Relax Väl tilltaget spabadrum med härligt ljusinsläpp från takfönster. Helkaklat i vitt högblankt kakel, liggande plattor 20x33 cm. Klinker på golv med golvvärme i skiffergrå kulörsättning, 30x60 cm. Platsbyggd spapool som rymmer ca 1000 liter vatten, klädd med vit mosaik invändigt och med skiffergrå klinker utvändigt. Handfat och förvaring från Ido med dubbla kranar från Tapwell. Toalett från Ido, placerad i avskild toalettzon med frostad glasdörr. Takdusch i modern design från Tapwell. Helkaklad ångbastu i vitt, högblankt kakel och vita kalkade bänkar. Tillvaratagna takbjälkar med rustikt utseende i mörk valnöt, samt platsbyggd bänk i massiv valnöt. Garderob/linneskåp i högblankt vitt utförande.
LOFT 1
TV-rum TV-rum på glasat loftplan med zonbyggd ljudanläggning med inbyggda högtalare i surround, med lågmäld design. Väggar i vitt och golv i lackad valnöt.
Förråd Förrådsrum på loftplan med hyllsektioner.
LOFT 2
Sovrum 4 Helglasat loftplan med takfönster mot norr, färgsatt i vitt med golv i lackad valnöt. Lofttrappa i stål med steg i mörk valnöt.

Lägenhet

Boarea 250 m2
Antal rum 7 rok
Våning 4 av 4
Hiss Ja

Balkong/uteplats Balkong i Söderläge

Adress Köpmangatan 4, 85231 SUNDSVALL
Område Centrum-Stenstaden
Kommun Sundsvall

Andel i föreningen 23,49 %

Förening

BRF Kakelugnsmakaren i Sundsvall är en äkta bostadsrättsförening med 8 lägenheter i centrala Sundsvall. Föreningen bildades år 2016. Det finns källarförråd, tvättstuga och bastu i föreningen.

Namn Brf Kakelugnsmakaren
ORG.NUMMER 769633-0526
FÖRENINGSFORM Äkta Bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER 8 st
Renoveringar 2015 Yttertak omlagt 2015 Renoverad fasad

Parkering Carportplats finns på innergård. (1 i kö 2021-02-26) Kostnad: 750 SEK/månad, Har strömuttag

TV & INTERNET TV via Com Hem. Grundutbudet ingår i avgiften. Internet via Com Hem - Eget abonnemang.

JURIDISK PERSON Föreningen tillåter juridisk person som köpare

Ekonomi

Utgångspris 5 795 000 kr eller bud

MÅNADSAVGIFT 11 292 kr Inkl. värme, vatten och kabeltv.

Pansättningsavgift 476 kr
Överlåtelseavgift 1 190 kr

Centrum-Stenstaden

Om du prioriterar stadens alla möjligheter är det självklart att välja ett centralt boende. Sundsvalls innerstad, Stenstan, är en av Sveriges vackraste och bäst bevarade sekelskiftesmiljöer och ligger mellan norra och södra stadsbergen. Här är restaurangtätt och ett flertal restauranger ingår i White Guide. Närhet till hamnen, Norrporten Arena och Himlabadet.

Kommunikation Avstånd till centrum 0 km. Bussförbindelserna från Sundsvalls centrum är goda, även nattetid till övriga bostadsområden i Sundsvalls kommun.
Närservice Här finner du självklart det mesta som banker, polis, frisörer, mataffärer, närbutiker och en rad butiker och företag av olika slag.
Parkering I området kring centrum finns gott om parkeringplatser
Övrigt Resa till och från Sundsvall Reser gör du enkelt, från Stockholm finns flera bussbolag med dagliga förbindelser. Norrifrån går den klassiska “Norrlandskusten” med flera dagliga anslutningar till Sundsvall från de större orterna längs kusten, ända från Haparanda. Sundsvalls centralstation har flera avgångar dagligen med snabbtåget X2000 till Stockholm samt även flera dagliga avgångar med “Nabotåget” till Östersund. När det gäller flygförbindelser har Sundsvall Timrå Airport direktflyg till Stockholm Arlanda med SAS, Stockholm Bromma med BRA flyg samt Gotland Visby under sommaren samt en del utlandsdestinationer. Kultur, idrott och fritid I centrum finns Domsaga Musikhus för musikintresserade ungdomar. I området finns volleybollplan, fotbollsplaner, skatepark och fitnessanläggningar. Här finns Stadsbiblioteket, Kulturmagasinet med museum, café och aktiviteter, Gustav Adolfs kyrka, Himlabadet, GIF Sundsvalls hemmaarena NP3 Arena och Sporthallen, där båda arenorna också erbjuder många andra aktiviteter. Här finns småbåtshamn och gäst hamn, promenadstråk, teaterkvarteret och mycket, mycket mer. Gångavstånd till natur och friluftsliv i Sidsjöområdet, Norra och Södra stadsbergen.

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?