Bygelvägen 30

Bydalen / Sundsvall

TYP 1-plansvilla i vinkel med källare
UPPLÅTELSEFORM Friköpt
Antal rum 6 varav 3-4 sovrum
Boarea 145 m2
Biarea 40 m2
TOMTAREA 672 m2
BYGGNADSÅR 1964
Driftkostnad ca 3 620 kr/mån
Utgångspris 2 895 000 kr eller bud

Hemmet är Hemdeklarerat. Det innebär ökad trygghet för dig som köpare då hemmet är försäkrat mot dolda fel och även förbesiktat. Besiktningsprotokollet kan du ta del av hos ansvarig mäklare. Läs mer om Hemdeklarerat här.

Hemmet med den stora potentialen.

För 50-år sedan, så gick säljarna på gatan och såg en skylt som det stod: "Till Salu" på. Skylten var av frigolit och satt lite halvslarvigt uppsatt. Nu 50-år senare så har många minnen skapas, och i hemmet har man upplevt både skratt, och gråt. Barn har vuxit upp och flyttat ut, julafton och högtider har firats. Golfchippar har tränats på baksidan, dans har övats i källaren. Nu är tiden kommen och säljaren vill vända blad och med en tår i ögat lämna över hemmet till en ny familj som får börja sin resa och skapa sina egna minnen. En lättskött tomt med fin utsikt, och stor potential finns. Hemmet har ett visst renoveringsbehov, men lägger man ner tid och kärlek, så kommer resultatet bli magiskt. Ett stort dubbelgarage och utbyggd källare bidrar till bra ytor. Varmt välkommen hem till Bygelvägen 30

Utgångspris

2 895 000 kr

Kommande visningarBeskrivning

ENTRÉPLAN
Hall Ljus hall med ljusinsläpp från fönstret bredvid dörren. Mörkt stengolv och ljusa väggar. Rymmer förvarings möbel.
Vardagsrum Rymligt lätt möblerat vardagsrum med ljusinsläpp från dom stora fönsterna som ger rummet rymd. Har en dörr som leder ut till hemmets uteplats.
Kök Kök med ljusa skåpsluckor, mönstrat kakel vid diskbänken och golvet är av plastmatta. Trevlig nyans av grönt på de tapetserade väggarna och fina bjälke detaljer i tak som ger köket karaktär. Maskinell utrustning består av kyl, frys, spis och spisfläkt.
Matrum Liten och mysig matsal som rymmer ett bord med 4-6 platser. Rummet har ett härligt ljusinsläpp, har heltäckningsmatta och tapeter på väggarna.
Sovrum 1 Sovrum med ingång från sovrum 2. Rummet går i dom gröna tonerna med ljusinsläpp från fönster. Har plats för både dubbelsäng och förvaring. Heltäckningsmatta och tapet på väggarna.
Sovrum 2 Sovrum i gröna toner med ljusinsläpp från fönster. Har gott om plats för både säng och skrivbord. Har fyra platsbyggda garderober. Heltäckningsmatta och tapeter på väggarna.
Badrum Ljust badrum med vita väggar, utrustat med badkar, wc, handfat, spegelskåp och rymmer förvarings möbel.
Sovrum 3 Ljusa väggar och ljust golv. Rymligt sovrum som rymmer dubbelsäng och förvaring av mindre slag.
Sovrum 4 Perfekt rum för antingen hemma kontor eller som barnrum. Två platsbyggda garderober som rymmer kläder eller annat som behöver förvaring.
KÄLLARPLAN
Allrum Stor och ljus yta som rymmer en större soffgrupp för ett större sällskap, rymmer diverse möbler. Har platsbyggda garderober med skjutdörrar. Ljust och fräscht trägolv och blå/gröna tapeter.
Tvättstuga Tvättstuga med våtrumsmatta både på vägg och golv. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, mangel och arbetsyta.
Duschrum/Bastu Husets guldklimp, bastun. En perfekt plats att spendera tid för avkoppling. Dusch och wc finns utanför bastun.

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla i vinkel med källare
Upplåtelseform Friköpt
Boarea 145 m2
Biarea 40 m2
Areakälla taxeringsinformation
Antal rum 6 varav 3-4 sovrum
Byggnadsår 1964

Byggnadssätt

Grundläggning Betongplatta
Stomme Trä
Bjälklag Betong
Fasad Tegel
Tak Papp
Utv. plåtarbete Lackerad plåt
Fönster 2-glas och 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Renoveringar 1973-1975 Utbyggnad med källare och dubbelgarage, bastu, tvättstuga, matkällare, liten verkstad, dansstudio och gym 2002 Dränering 2007 Fjärrvärme, fiber Servanet 2016 Tak, papp 2017 Larm installeras Verisure 2004 och 2015 Fönsterbyten, ej garage, ej matrum, ej kök 2015 Byte av köksluckor

Tomt

Tomtarea 672 m2

Fastighet

Fastighetsbeteckning Sulan 9
Upplåtelseform Friköpt
Adress Bygelvägen 30, 85653 Sundsvall
Område Bydalen
Kommun Sundsvall
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Servitut m.m. Nyttjanderätt Grustäkt Last: Officialnyttjanderätt Tele, 22-IM1-49/2282.1
Planbestämmelser Tomtindelning Stadsplan

Energideklaration

Energideklaration Beställd

Ekonomi

Utgångspris 2 895 000 kr eller bud

Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 2018 2 082 000 kr, varav byggnad 1 480 000 kr
Värdeår 1964

Pantbrev 4 st, totalt 320 000 kr

Driftkostnad 43 456 kr/år fördelat enligt:
Uppvärmning 25 400 kr/år
Elkostnad 6 324 kr/år
Vatten & avlopp 4 968 kr/år
Renhållning 1 485 kr/år
Försäkring 5 279 kr/år
Kommentar driftkostnad Övrigt avser fiber

Nätbolag Sundsvalls Elnät
Elleverantör Sundsvalls Energi
Elförbrukning 3 183 kWh/år
Försäkring Fullvärdesförsäkrat i If Skadeförsäkring

Fastighetsavgift/skatt 8 524 kr/år

Bydalen

Område i Sundsvall i Västernorrlands län som angränsar till Haga och Granloholm. I området finns 1 160 personer över 16 år och 116 företag. Bydalen består till 99% av småhus. Det är vanligt med villor och radhus byggda på 60- och 70-talet.

Kommunikation Avstånd till centrum cirka 4-5 km. Bussförbindelserna från Bosvedjan till Sundsvalls centrum är goda, även nattetid. Restid cirka 15 min.
Närservice Här finns bland annat frisör, pizzeria & hamburgeri, CityGross med post- och tipstjänst. Man finner även Dollarstore och många andra företag i Bydalen.
Övrigt Vårdcentral och tandläkare: Sundsvalls sjukhus, Gilleberget vårdcentral, Sundsvalls vårdcentral, filial Bosvedjan Äldreomsorg: Äldreboendena Lingården och Solhaga samt servicehuset Tomtegränd på Haga. Här finns bibliotek, och nära Bosvedjan/bydalen finns Baldershallen vid Baldershovs IP, med tennishall som drivs av Sundsvalls Tennisklubb. Här finns också Balderhovs friidrottsanläggning samt fotbollsplaner för gräs- och grusspel och vintertid även ishockeyrink. Nära till Skönsbergs fritidsgård och idrotts- och fritidsanläggningar. Sundsvall är en kulturrik stad med flera teatrar, biografer mm.