Kommande hem

Jaktfalksvägen 7

Bosvedjan / Sundsvall

TYP Radhus
UPPLÅTELSEFORM Friköpt
Antal rum 4 varav 3 sovrum
Boarea 116 m2
TOMTAREA 160 m2
BYGGNADSÅR 1977
Driftkostnad ca 4 110 kr/mån

Attraktivt radhus i populärt och barnvänligt område

Väldisponerat radhus med dubbla uteplatser och balkonger på attraktiv adress! Välkommen till en synnerligen trevliga hem praktiskt placerad mellan Birsta och Sundsvalls stad i populära Bosvedjan. Här har du närhet till dagis, skola och allt du kan tänkas behöva inom shopping och vardagslogistiken. Hemmet är fördelad på två plan med tre sovrum, socialt och öppet kök, tvättstuga, dubbla badrum samt väl tilltaget vardagsrum, dubbla balkonger och uteplatser. Vid entré i bostaden möts du av en välkomnande hall med direkt anslutning till bostadens hjärta, köket. Härligt arbetskök som erbjuder alla förutsättningar för riktigt god matlagning, här finns generösa arbetsytor, goda förvaringsmöjligheter och en komplett maskinpark. Vidare nås hemmets tvättstuga, badrum med dusch och WC samt ett tilltaget sovrum med utgång till hemmets baksida och ena uteplats. På övre plan finner du två rymliga sovrum varav ett med utgång till en av bostadens två balkonger som erbjuder en ljuvlig utsikt mot Sundsvallskusten och Södra berget, en plats att avnjuta varma sommardagar med en svalkande dryck i trevligt sällskap. Ovanför trappen finns ett sovloft att nyttja för övernattande gäster. Vidare nås bostadens väl tilltagna vardagsrum med flertal inredningsmöjligheter, här går det även att avgränsa rummet med en väg om det önskas fler rum. Från vardagsrummet återfinns hemmets andra balkong i norrläge och områdets lugna gågata. Sist men inte minst finner du även ett badrum, tilltaget med badkar, dusch, kommod och spegel. Bostaden är belägen i populära Bosvedjan med närhet till allt som kan tänkas behövas, barnvänliga omgivningar med grönområden, elljusspår, närservice, sjukhus, matbutik, dagis, grund- och högstadieskola. Bostadens placering ger dig närhet till kommunikationer med buss till Sundsvalls stadskärna likaså Birstas shoppingområde. Med endast 10 min tar du dig till vardera destination med stadsbusslinje nr 2. Här bor du också med god närhet till E4:an där du enkelt kan färdas vidare mot norra och södra Sverige. Varm välkommen på visning!

Ansvarig mäklare

Felix Krantz

Reg. Fastighetsmäklare
070-3600409 felix.krantz@hoomemakleri.se

Köp och säljtankar

Beskrivning

Nedre plan
Hall Välkomnande hall med ljusa ytskikt och en genomgående laminatgolv i hallen och vidare ti köket. Diskret och praktisk förvaring i stor garderobslösning som rymmer årets alla plagg, öppen planlösning mot hemmets kök.
Kök Väl tilltaget kök med en social och öppen planlösning samt mycket goda sällskapsytor. Inbjudande inredningsdetaljer som inkluderar rostfritt, mörk mosaik i högglans, ljusa ytskikt och vita skåpsluckor i högglans från Kvik. Generösa arbetsytor samt god förvaring i över- och underskåp. Här erbjuds en gedigen maskinpark från Siemens som inkluderar kyl & frys, köksfläkt, diskmaskin, spis och ugn.
Sovrum Väl tilltaget sovrum med ett trevligt ljusinsläpp från rummets stora fönsterparti, god plats för dubbelsäng samt god förvaring i stor garderobslösning. Här finner du även utgången till bostadens trevliga bakgård och uteplats.
Badrum Badrummet är utrustad med våtrumstapet och plastmatta på golvet, försedd med duschhörna, kommod med praktisk förvaring av diverse hygienprodukter, handfat, spegel och WC.
Tvättstuga Gedigen tvättstuga med plastmatta och våtrumstapet, trevligt ljusinsläpp från rummets fönsterparti samt god förvaring i linneskåp. Utrustad med tvättmaskin, stor arbetsbänk och tvättho. (Torkskåpet är ur funktion).
Uteplats Stor och rymlig uteplats intill entrén och bostadens baksida, här ryms större utemöblemang och parasoll. På baksidan finns även en grönskande gräsmatta och vegetation som du kan njuta av under sommartid samt ett praktiskt förråd som återfinns vid entrésidan med plats för trädgårdsredskap.
Övre plan
Vardagsrum Ljuvligt vardagsrum med goda sociala ytor, ljusa ytskikt och parkettgolv. Här ryms både en större soffgrupp, hylla samt tv-möblemang. Här nås även utgången till en av hemmets rejäla balkonger, balkongen vetter mot norrläge och områdets lugna gata. Detta rum går även att dela av utifall behovet av ett extra sovrum önskas. Intill trappen finns idag en loftsäng att nyttja för övernattande gäster.
Sovrum Två större sovrum med trevligt ljusinsläpp, god plats för större säng, skrivbord, förvaringsmöjligheter samt diverse möblemang. I ena sovrummet återfinns även utgången till ett av hemmets trevliga balkonger i söderläge.
Badrum Väl tilltaget badrum med med våtrumstapet på väggarna och plastmatta på golvet. Badrummet är försedd med både badkar och duschhörna, kommod med praktisk förvaring av diverse hygienprodukter, handfat, golvvärme, spegel och WC.
Uteplats Dubbla uteplatser, en i söder- och en vid entrén i norrläge. Det finns även dubbla balkonger i söder- och norrläge.
Parkering Till bostaden hör det till en garageplats.

Byggnad

Byggnadstyp Radhus
Upplåtelseform Friköpt
Boarea 116 m2
Areakälla taxeringsinformation
Antal rum 4 varav 3 sovrum
Byggnadsår 1977

Byggnadssätt

Grundläggning Betongplatta
Stomme Trä
Bjälklag Trä
Fasad Trä
Tak Betongpannor
Fönster 3-glas
Uppvärmning Direktverkande el
Ventilation Självdrag
Renoveringar Badrum upp renoverat 2003 Ny varmvattenberedare 2006 Badrum nere renoverat 2006 Kök renoverat 2008 Fönster bytt 2014 Tvättmasin 2018 Diskmaskin 2018 Altan på framsidan renoverad 2020
Övriga byggnader Vid hemmets entré finns ett kallförråd att nyttja.

Tomt

Tomttyp Trädgårdstomt
Tomtarea 160 m2
Övrigt Lättskött gräsmatta.

Fastighet

Fastighetsbeteckning Filla 8:66
Upplåtelseform Friköpt
Adress Jaktfalksvägen 7, 85651 Sundsvall
Område Bosvedjan
Kommun Sundsvall
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Servitut m.m. Gemensamhetsanläggning: Sundsvall Filla GA:3 ändamål: Vägar, Radio-tv och/eller tele, Elledningar och/eller belysning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Övrigt, Samfällighet: Sundsvall Filla S:3
Planbestämmelser Stadsplan

Energideklaration

Energideklaration Energideklaration är utförd 2012-08-15.
Energiförbrukning 54 kWh per m2 (Atemp) och år

Ekonomi

Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 2018 1 776 000 kr, varav byggnad 1 305 000 kr
Värdeår 1977

Pantbrev 7 st, totalt 1 523 000 kr

Driftkostnad 49 270 kr/år fördelat enligt:
Elkostnad 19 611 kr/år
Vatten & avlopp 7 943 kr/år
Väg/Samfällighet 15 216 kr/år
Försäkring 6 500 kr/år
Kommentar driftkostnad I samfällighetsavgiften ingår: Bredband 100/100 från Telia, TV, telefoni via fiber, sophämtning, garage med motorvärmaruttag samt snöskottning.

Nätbolag Sundsvalls Elnät
Elleverantör Vattenfall
Elförbrukning 14 057 kWh/år
Försäkring Fullvärdesförsäkrat i Tre Kronor

Fastighetsavgift/skatt 8 524 kr/år

Övrigt

Samfällighetsföreningen Tornfalken, 716413-9029, förvaltar en gemensam anläggning för ett radhusområde i övre Bosvedjan med adresserna Tornfalksvägen och Jaktfalksvägen. Föreningen bildades 1977 för de 107 fastigheterna i området. Fastigheterna är fördelade på 16 huslängor. Husen i området är av fyra olika typer och antingen i två plan eller ett plan med sutteräng. Tomterna är från 150m². Den gemensamma anläggningen består av miljöstationer, garagelängor, gång- och körvägar, parkeringar, allmänna grönytor, lekplatser och vissa delar av själva fastigheterna som husgavlar och hängrännor. Området är barnvänligt och det finns gott om grönytor, gångvägar och skogsområden. Lekplatserna renoverades 2014. Föreningen samarbetar med polisen i Grannsamverkan för att minska vardagsbrottslighet. ( Uppgifterna hämtade från föreningens hemsida.)

Bosvedjan

Bosvedjan är en stadsdel i norra Sundsvall, ca fem kilometer norr om Sundsvalls centrum. Brf Bosvedjan, byggd 1966–1969, är Sveriges största HSB-bostadsrättsförening och näst största bostadsrättsförening med 1 033 lägenheter.[1] Stadsdelen bildar tillsammans med Bydalen stadsdelsområdet Bosvedjan i Sundsvalls tätortsregion, en av Sundsvalls kommuns åtta kommundelar. I området finns även villor och radhus, bland annat i Övre Bosvedjan. I Bosvedjan finns en låg- och mellanstadieskola, Bosvedjeskolan med bibliotek, samt fyra daghem och en kyrka, Bosvedjans kyrka. I Bosvedjans centrum finns gym, bowlinghall, två frisersalonger, pizzeria samt veterinärmottagning. Här finns också skulpturgruppen ”Rulting” av Ilhan Koman. Bosvedjan gränsar i söder mot villaområdet Bydalen, där även Bydalens köpcentrum återfinns. Tre kilometer norr om Bosvedjan ligger handelsområdet Birsta. Bostadsområdet är byggt på utmark som länge har kallats Bosvedjan, och som tillhörde byarna Valknytt och Högom ("Hojen" i folkmun[2]) i Sköns köping, vilken uppgick i Sundsvalls stad år 1965.[3]

Kommunikation Goda förbindelser till både centrum och Birsta köpcentra område
Närservice Frisör, pizzeria, veterinär, bowling, gym
Övrigt Låg och mellanstadieskola, vårdcentral, dagis och en kyrka
Ansvarig mäklare

Felix Krantz

Reg. Fastighetsmäklare
070-3600409 felix.krantz@hoomemakleri.se