Kommande hem

Färjevägen 29A

Alnö / ALNÖ

Typ Lägenhet
UPPLÅTELSEFORM Bostadsrätt
Antal rum 1 rok
Boarea 41 m2
Våning 3 av 3
Balkong Ja
BYGGNADSÅR 1962
Månadsavgift 2 761 kr

Kommande försäljning i Alnö på Färjevägen!

Välkommen till denna 1:a på högsta våningen på populära Färjevägen i Alnö! Här har du möjlighet att förvärva en lägenhet med bästa läget i huset, på högsta våningen med balkong som erbjuder utsikt över havet! Lägenheten kräver ett större underhåll genomgående av kök, badrum samt vardagsrum, det finns här en god möjlighet att sätta sin egen prägel på lägenheten direkt. I Wii bor du belägen med allt du kan tänkas behövas, gym, matbutik, VC, folktandvård, skolor, dagis och kommunikationer. Endast ett par hundra meter från bostaden når du Alnös busscentral som tar dig vidare ut mot de soliga stränderna på södra sidan av ön eller stadsbussarna in mot centrala Sundsvall. Alnö är känt som Norrlands Hawaii med sina magnifika stränder och närliggande öar, här finns de allra finaste stränderna norrlandskusten kan erbjuda men även golfrange, badhus, underbara skogar och elljusspår som används som skidspår under vintertid. Det finns även möjlighet till fallskärmshoppning och härliga rundvandringar om forntida Alnö och historia om att ön ursprungligen är en vulkan. Den här lägenheten är en kommande försäljning, tveka inte att kontakta mig för mer information


Mäklarbild
Planskiss
Planskiss

Beskrivning

Badrum Badrum i original skick sen stambyte i slutet av 90-talet. WC, dusch, samt handfat med kommod.
Hall Hall med plats för förvaring samt goda avhängningsmöjligheter.
Vardagsrum Rymligt vardagsrum i original skick, bra ljusinsläpp från balkongen.
Kök kök med original luckor, plats för matbord, äldre spis samt ugn.
Balkong Balkong med havsutsikt, plats för mindre möblemang.

Lägenhet

Boarea 41 m2
Antal rum 1 rok
Våning 3 av 3
Hiss Nej

Adress Färjevägen 29A, 86531 ALNÖ
Område Alnö
Kommun Sundsvall

Andel i föreningen 0,72575 %
Andel av årsavgift 0,72575 %

Förening

Brf Wii är en förening som bildades 1965 då de fyra husen stod färdiga. Föreningen består av 108 lägenheter i storleken 1-3 rum o kök. Mycket centralt läge på Alnö med Vårdcentral, badhus, Folktandvård, affärer, pizzerior, kiosker, bageri, frisörer etc inom ett gångavstånd på 5 min. HSB Södra Norrland är ekonomisk- och teknisk förvaltare. Föreningen har en 30 årig underhållsplan som årligen uppdateras. Yttre fastighetsbesiktning har utförts kontinueligt under sommarmånaderna. Matkällare och lägenhetsförråd belägen i källarplan. Tvättstuga finns i källarplan på samtliga flerbostadshus på adressen. Övernattningslägenhet 150 kr/natt. Belägen på Färjevägen 37 i källaren. Där finns det dubbelsäng och extrasängar. Det finns täcken och kuddar , men lakan, påslakan och örngott får man ta med själv. Där finns även mikrougn , vattenkokare , kylskåp och kaffebryggare. Toalett. Lokal finns Färjevägen 37 i källaren, där finns det porslin för mindre tillställningar. Det finns diskho, kylskåp, spis och kaffebryggare. Finns bord och stolar. Bokning och nyckel kan man erhålla av styrelsen.

Namn BRF Wii
ORG.NUMMER 7892002671
FÖRENINGSFORM Äkta Bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER 108 st
ANTAL LOKALER 10 st

Renoveringar 2019 Byte utrustning i tvättstugor, översyn av asfaltering, byte källardörrar, 2018 Relining av bottenstammar. 2017 Tvättstugeutrustning. Ovk besiktning. 2016 Genomgång filmning av bottenstammar. 2015 Renovering övernattningsrum. Renovering fjärrvärmekulvert.

Parkering 72 P-Platser 125 Sek/Månad, separat kösystem

TV & INTERNET Comhem och Telenor

JURIDISK PERSON Föreningen tillåter inte juridisk person som köpare

BYGGNAD

Byggnadstyp Flerbostadshus
Byggnadsår 1962
Fönster 3-glas
Uppvärmning Fjärrvärme

Energideklaration

Energideklaration Energideklaration är utförd 2018-11-16.
Energiprestanda 110 kWh per m2 och år

Ekonomi

MÅNADSAVGIFT 2 761 kr

Pansättningsavgift 476 kr
Överlåtelseavgift 1 190 kr

REPARATIONSFOND 18 706 kr

Alnö

Alnön är en 65 km² stor ö utanför Sundsvall. Ön, som är Sveriges 16:e största, är 15 km lång och 6 km bred på bredaste stället. I Alnö centrum finns all tänkbar service och på framför allt södra Alnön finns gott om fritidshus. Att befolkningen på ön ökar kraftigt på sommaren talar för att Alnön är det typiska sommarparadiset och många väljer att besöka de många badvikarna eller Spikarnas fiskeläge. Denna vulkanö bildades för 570 miljoner år sedan och här finns många intressanta geologiska lokaler och fornlämningar. Här finns barnvänligt boende nära hav och salta bad, natur och friluftsliv.

Kommunikation Avstånd till Sundsvalls centrum 10-15 km och restiden cirka 20 minuter.
Närservice Service Här finns bland annat livsmedelsbutik, pizzeria, kiosk, frisör, restauranger, café och konditori.
Övrigt Förskolor, grundskola, vårdcentral finns i området. Äppelunda fotbollsplan, simhall, bågskytte, fallskärmshoppning, golf-range, Vindhem seglarhamn med båtklubb, Alnö race team -racercykel och triathlonklubb. Många fina stränder där bla Tranviken är ett populärt mål.