Ludvigsbergsvägen 14

Alliero / SUNDSVALL

Typ Lägenhet
UPPLÅTELSEFORM Bostadsrätt
Antal rum 2 rok
Boarea 59 m2
Våning 2 av 3
Balkong Ja
Månadsavgift 3 495 kr
Utgångspris 1 495 000 kr eller bud

Utsikt över vår vackra stad

Parkerar bilen och tar trapporna upp till andra våningen. Möts av säljaren som visar mig runt. I det ljusa vardagsrummet möts jag av en balkong i söderläge med sol från morgon till kväll, vidsträckt utsikt över stan, havet och nya bron! Hemmet känns ljust och en känsla av rymd finns i samtliga rum. Köket har en öppen planlösning med en praktisk köksö som rymmer bra med förvaring. På baksidan ser man rådjur och man blir påmind om närheten till skog och natur. När man går in i sovrummet så finns en stor del till era kläder som dessutom rymmer mycket förvaring. Badrummet är stambytt med kakel och klinkers. Fina golv och ytskikt. Föreningen har ett lugnt läge med stor trädgård och gångavstånd till Norra Bergets friluftsområde. I månadsavgiften ingår bredband. Välkommen hem till Ludvigsbergsvägen 14.

Budgivning pågår
Hur budgivningen visas på vår webb bestäms av säljaren i överenskommelse med mäklaren. Läs mer om budgivning här.

Högsta bud

1 430 000 kr

Utgångspris: 1 495 000 kr
BUD INKOM BUDGIVARE
1 430 000 kr 8/7 20:26 2
1 410 000 kr 8/7 18:55 1
1 400 000 kr 8/7 18:43 2
1 300 000 kr 8/7 14:45 1

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?Beskrivning

Mysig 2:a med en ny planlösning som maximerar ytorna.

Hall En öppen hall som binder ihop de olika rummen i hemmet. Mörkt golv och ljusa väggar.
Vardagsrum Ljust golv och ljusa väggar med fondvägg. Utgång till balkong med en vacker utsikt över stenstaden.
Duschrum Fint klinkers och ljust kakel, stor glasad dusch. Handfat med spegelskåp, WC.
Sovrum Fint golv och ljusa väggar med fondvägg. Myket bra förvaringsutrymmen i stora garderober.
Kök Ett kök med mörkt golv och ljusa väggar, Vitt kakel ovan arbetsytor. Köksö. Naturfärgad stilren inredning, kyl/frys, spishäll, inbyggnadsugn. Diskmaskin.

Lägenhet

Boarea 59 m2
Antal rum 2 rok
Våning 2 av 3
Hiss Nej

Adress Ludvigsbergsvägen 14, 85234 SUNDSVALL
Område Alliero
Kommun Sundsvall

Andel i föreningen 2,5078 %
Andel av årsavgift 2,5078 %

Förening

Föreningens fastighet, Aramis 4, bebyggdes 1960. Föreningen registrerades 1955-12-28. De senaste stadgarna registrerades hos Bolagsverket 2009-05-25. Fastigheten är belägen på Ludvigsbergsvägen 12-20, Sundsvall. På fastigheten finns ett bostadshus innehållande 36 lägenheter och ett uthyrningsrum. Renoverad tvättstuga med tre tvättmaskiner, tumlare, torkskåp och separat torkrum. Tvättstugan ligger i port 14, men nås via entréplan från port 12. Cykelförråd bredvid garagen. Förråd och matkällare, belägen i entrévåningen. Övernattningsrum finns att hyra för föreningens medlemmar, 100 kr/tillfälle. Samtliga lägenhetsdörrar är Daloc säkerhetsdörrar. Brevlådor finns i entréplan vid varje trappuppgång och´tidningsfack finns bredvid varje lägenhetsdörr. På fastigheten finns även 22 garage och 15 parkeringsplatser. Föreningens fastigheter har under året varit fullvärdeförsäkrad i Trygg-Hansa Försäkrings AB. I försäkringen ingår även tilläggsförsäkring för bostadsrättsinnehavaren. Den ekonomiska förvaltningen har under räkenskapsåret skötts av Förvaltnings AB Castor i Sundsvall.

Namn BRF Sundsvallshus Nr 4
ORG.NUMMER 789200-4131
FÖRENINGSFORM Äkta Bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER 36 st
Renoveringar 2014-2015 Renovering garagefasad 2010 Fasad- och balkongrenovering 2009 Ombyggnad och omfördelning av källarförråd 2007 Renovering av cykelboden, el-värme i stentrappan 2005 Renovering av tvättstugan, takmålning södra sidan 2004 Byte till Daloc säkerhetsdörrar och renovering av trapphus 2003 Fönsterbyte 2001 Renovering av garagedäck 1998 Stambyte och badrumsrenovering.

Parkering Garageplats 300:-/månad enligt kölista Motorvärmarplats 200 kr/månad enligt kölista

JURIDISK PERSON Föreningen tillåter inte juridisk person som köpare

Ekonomi

Utgångspris 1 495 000 kr eller bud

MÅNADSAVGIFT 3 495 kr inkl. VA, värme, internet, kabel-tv.

Pansättningsavgift 473 kr
Överlåtelseavgift 1 183 kr

Driftkostnad ca 167 kr/mån med 1 person i hushållet, fördelat enligt:
Elkostnad ca 167 kr/mån

Alliero

Vid foten av Norra Berget ligger Alliero - nära både stadskärnan och Mittuniversitetet. Är du intresserad av fotboll och evenemang i största allmänhet har du stadens fotbollsarena runt knuten - där Sundsvalls stolthet "Giffarna" spelar sina hemmamatcher. Är du mer av en friluftsmänniska – tar du trapporna upp till Norra bergets grönområden. Alliero karakteriseras av flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 50-talet och 70-talet. Femtiotalshusen går att känna igen på enkelheten i arkitekturen där inspiration hämtats från 30-talets funkisstil. Sjuttiotalet är det årtionde då det byggdes flest hus i Sverige. En del hus är inspirerade av dansk arkitektur.

Kommunikation Härifrån tar det cirka 5 minuter att promenera in till Sundsvalls centrum.
Närservice Här är du i direkt anslutning till centrum med allt vad det innebär med restauranger, afärer och olika service inrättningar
Övrigt Skolor: Sundsvalls gymnasium och Mittuniversitetet. Fristående grund- och gymnasieskolor är Internationella Engelska Skolan, John Bauer, Mikael Elias teoretiska gymnasium och NTI gymnasiet. Förskolor: Klockans- och Solgläntans förskolor och Kryddans öppna förskola, alla är kommunala förskolor. Vårdcentral och tandläkare: Vårdcentralen Centrum och Folktandvården Centrum Sundsvall. Äldreomsorg: Äldreboendena Lingården och Solhaga samt servicehuset Tomtegränd på Haga eller Servicehuset Allégården på Södermalm. Kultur, idrott och fritid: Här finns fritidsgården Domsaga. med Club Mysak, fotbollsplaner, fitnessanläggningar. Här finns Stadsbiblioteket, Kulturmagasinet med museum, café och aktiviteter, Gustav Adolfs kyrka, Sporthalls- samt Himlabadet, GIF Sundsvalls hemmaarena Norrporten arena och Sundsvalls Dragons hemmaarena på Sporthallen, där båda arenorna också erbjuder många andra aktiviteter. Närmsta grönområde Norra Bergets friluftsområde alldeles ovanför Alliero. Lockas man av restaurangbesök finns Arena Restaurangen och Folkets Park i närheten, Restaurang Grankotten med vacker utsikt från Norra Berget och självklart alla restauranger i Sundsvalls centrum Roligt att veta I området låg förr en repslagarbana. Den hade uppförts 1890 och var 123 meter lång. Banan revs i början av 1956 för att ge plats åt den nya bebyggelsen. Gatan där repslagarbanan låg ”Namnlösa gatan” heter idag Repslagarevägen. I Alliero fanns även ett epidemisjukhus byggt 1909. Gatan som sjukhuset låg på hette då Epidemigatan – idag heter samma gata Ludvigsbergsvägen.

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?