Brunnevägen 31

Brunne / Kramfors

TYP 1½-plansvilla
UPPLÅTELSEFORM Friköpt
Antal rum 4 varav 2-3 sovrum
Boarea 86 m2
TOMTAREA 1 203 m2
BYGGNADSÅR 1928
Driftkostnad ca 2 740 kr/mån
utgångspris 350 000 kr eller bud

Fint hus där mycket av det yttre underhållet är gjort på senare år!

Charmigt 20-tals hus där mycket av det yttre underhållet är gjort på senare år - nytt tak, nya fönster, ny ytterdörr och 3 av 4 av husets sidor är ommålade. Övervåningen har gott om förvaringsutrymmen och goda möjligheter till ytterligare sovrum eller badrum genom ombyggnation. Plats för att göra uppfart, carport eller garage finns till höger på tomten (bygglov ansöks och beslutas av kommunen för carport eller garage). Här bor du med närhet till både Kramfors stad och skog, vatten och natur. Från bostaden kan du både promenera eller ta bussen enkelt in till stan, där busshållplatsen ligger endast ca 70 m från bostaden. Med bussen tar det ca 10 min in till stan och tar du en promenad så promenerar du på ca 20-25 min in till stan. Närmaste förskola är Brunne förskola som ligger ca 550 meter från bostaden. Närmaste skola med klass F-3 är den nybyggda Skarpåkersskolan som ligger promenadväg ca 1,2 km från bostaden. I Kramfors stad finns sedan skolor för de större barnen. Varmt välkommen på visning av detta trevligt belägna hus med mycket potential!

utgångspris

350 000 kr

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?


Välkomna till Brunnevägen 31!
Möjlighet för t.ex uppfart, garage eller carport direkt till höger
Rymligt förråd på gården
Utgång till trädäckad uteplats
Fastighetskarta

Beskrivning

-ENTRÉPLAN-
FARSTU Renoverad farstukvist med nya dörrar såväl in till huset samt själva ytterdörren. Här är golvet av laminat och väggarna är tapetserade.
HALL Hallen är även den renoverad och har golv av laminat samt vitmålad panel på väggar.
KÖK Köket har bröstpanel och tapetserade väggar och golvet är av laminat. Här inryms enkelt en matgrupp med sex stolar. Den maskinella utrustningen består av spis med spisfläkt, separat kyl och frys i full höjd samt en bevarad vedspis.
VARDAGSRUM Stort och rymligt vardagsrum med utgång till den trädäckade uteplatsen. Här är golvet av plastmatta och väggarna är tapetserade.
ALLRUM Även detta rum är stort och rymligt. Perfekt som ett ytterligare sovrum eller som matrum för din finare matgrupp. Golvet är av plastmatta och väggarna är tapetserade.
DUSCH/WC Fräsch dusch/toalett med väggar och golv av våtrumsmatta. Här finns dusch och wc, handfat och tvättmaskin.
-ÖVRE PLAN-
HALL Väggar med vitmålad panel och golv av laminat. I anslutning till hallen finns en stort och praktiskt förråd/kattvind. Detta förråd skulle kunna göras om till ett ytterligare sovrum eller varför inte ett badrum?
SOVRUM 1 Stort sovrum med golv av laminat och tapetserade väggar. Här finns en äldre vedspis under kåpa (om den är i bruk är ej känt). I detta sovrum finns bra med förvaringsmöjligheter i ett förråd samt en garderob.
SOVRUM 2 Ett ytterligare rymligt sovrum med golv av laminat och tapetserade väggar. Även här finns gott om förvaringmöjligheter i anslutande förråd/alkov samt finns här inne även en garderob.
Parkering Det har tidigare funnits en uppfart till höger om huset som sedan gjorts om till uteplats/trädgård. Här kan enkelt göras en ny uppfart, eller varför inte en carport eller ett garage? (Bygglov ansöks och beslutas av kommunen).

Byggnad

Byggnadstyp 1½-plansvilla
Upplåtelseform Friköpt
Boarea 86 m2
Areakälla taxeringsinformation
Antal rum 4 varav 2-3 sovrum
Byggnadsår 1928

Byggnadssätt

Grundläggning Krypgrund
Stomme Trä
Fasad Trä
Tak Plåt
Fönster 3-glas
Uppvärmning Vattenburet system (el) + luftvärmepump
Ventilation Självdrag
Renoveringar Tre av fyra sidor av fasaden är ommålade ca 2015 Helt nya 3-glas fönster på båda våningarna ca 2014 (ej de mindre fönstren på övre plan). Renoverad farstukvist ca 2014 Hall och trappa till övre plan ca 2014 Nytt tak ca 2012 Trappa utomhus och altan ca 2014 Uppgifterna om årtal på när renoveringarna är gjorda kommer från gamla fakturor från föregående ägare. Exakt årtal för utförande vet ej nuvarande ägare.
Övriga byggnader Utvändigt förråd.

Tomt

Tomttyp Trädgård och naturtomt
Tomtarea 1 203 m2

Fastighet

Fastighetsbeteckning Brunne 8:78
Upplåtelseform Friköpt
Adress Brunnevägen 31, 87232 Kramfors
Område Brunne
Kommun Kramfors
Vatten/Avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Energideklaration

Energideklaration Energideklaration är utförd 2011-03-16.
Energiförbrukning 144 kWh per m2 (Atemp) och år

Ekonomi

utgångspris 350 000 kr eller bud

Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 2018 290 000 kr, varav byggnad 218 000 kr
Värdeår 1929

Pantbrev 2 st, totalt 144 500 kr

Driftkostnad 32 937 kr/år fördelat enligt:
Elkostnad 25 387 kr/år
Vatten & avlopp 5 861 kr/år
Renhållning 1 689 kr/år
Kommentar driftkostnad Elkostnaden är fördelad på 14031 kr till EON och 11356 kr till Vattenfall. Avser året 2019 från föregående ägare. Uppgifterna ska ses som en ungefärlig fingervisning då driftskostnader är individuella efter behov och förbrukning.

Nätbolag EON
Elleverantör Vattenfall
Elförbrukning 12 383 kWh/år
Försäkring Fullvärdesförsäkrat i Folksam

Fastighetsavgift/skatt 2 175 kr/år

Övrigt

Fastigheten säljes med friskrivningsklausul med anledning av att det är ett förvärv av nuvarande ägare genom dödsbo/testamente.

Brunne

Fint och omtyckt villaområde nära Kramfors stad. Här bor man både med närhet till stan samt till skog, vatten och natur.

Kommunikation Busshållplats Krammgatan finns ca 70 m från bostaden. Med linje 219 härifrån åker till Kramfors torget på ca 10 min.

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?