Ådalsvägen 21B

Bondsjöstaden / HÄRNÖSAND

Typ Lägenhet
UPPLÅTELSEFORM Bostadsrätt
Antal rum 1 rok
Boarea 43 m2
Våning 2 av 2
Balkong Ja
BYGGNADSÅR 1973
Månadsavgift 3 053 kr
Utgångspris 145 000 kr eller bud

Stor 1:a med rymlig balkong!

Välkomna till en rymlig 1:a belägen högst upp på våning 2 av 2. Ett perfekt första boende som även har bra med utrymme och där även hushållselen utöver värme och vatten ingår i avgiften. Köket är fullstort med plats för matbord och har gott om skåp och arbetsyta. I hemmet finns även ett en rymlig balkong och ett stort förråd/klädkammare samt finns ett ytterligare förråd i källaren. Bekvämlighet som tvättmaskin finns även det i lägenheten. Här bor ni nära busshållplats som finns endast ca 80 m från porten och även nära handelsområdet Ankaret med bl.a ICA maxi, Kappahl, Intersport, Coop Forum, MAX hamburgare m.m. Dit promenerar du på ca 10 minuter från hemmet. Varmt välkommen på visning!

Budgivning pågår
Hur budgivningen visas på vår webb bestäms av säljaren i överenskommelse med mäklaren. Läs mer om budgivning här.

Högsta bud

130 000 kr

Utgångspris: 145 000 kr
Bud Inkom Budgivare
130 000 kr 11/5 11:03 1

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?Beskrivning

HALL En ordentlig och rymlig entré/hall med golv av plastmatta. Här finns gott om plats för avhängning samt även en klädkammare/förråd i direkt anslutning.
KÖK Även köket är rymligt och har golv av plastmatta. Många köksskåp och gott om arbetsyta samt även plats för matbord. Maskinell utrustning i köket består av spis, spisfläkt, kombinerad kyl/frys samt tvättmaskin.
DUSCH/WC Väggar och golv av våtrumsmatta. Här finns WC, handfat och dusch.
RUM Ett välplanerat rum med mycket väggyta som gör rummet lättmöblerat. Från rummet finns även utgång till rymlig balkong. Golvet är av parkett.

Lägenhet

Boarea 43 m2
Antal rum 1 rok
Våning 2 av 2
Hiss Nej

Adress Ådalsvägen 21B, 87152 HÄRNÖSAND
Område Bondsjöstaden
Kommun Härnösand

Andel i föreningen 2,23742 %
Andel av årsavgift 2,2379 %

Förening

HSB Brf Boken är en HSB förening. Byggnaderna uppfördes 1973 och föreningen äger fastigheten Boken 17. Vid köp av bostadsrätt krävs och förbinder sig köparen att ansöka om medlemskap hos HSB. För medlemskapet utgår en engångskostnad i samband med att man blir medlem. Kostnaden avser medlemsavgift ca 500kr samt årsavgift ca 300kr, och båda är engångsavgifter. Vid utträde ur HSB återfås medlemsavgiften på ca 500 kr.

Namn HSB Brf Boken
ORG.NUMMER 7880001925
FÖRENINGSFORM Äkta Bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER 32 st
EKONOMI & FÖRÄNDRING Avgifterna höjdes 2021 med 1,6%. I dagsläget finns inga beslutade kommande höjningar. Uppgift lämnad av Johannes Ehinger, förvaltare HSB, 2021-04-26.

Renoveringar Utförda renoveringar: 2016 - Torkrumsutrustning har bytts. Ny uteplats har byggts och gräsytor har lagts om. Rensning av imkanaler i kök. 2017 - Nya linjer på parkeringsplatserna. Uteplatsen är kompletterad med räcke och trapp. 2018 - Infarten vid Rönngatan 3 har rustats upp. Underjordsbehållare för sopsortering har placerats vid infarten till parkering. De gamla soprummen har målats och hyrs ut som extra förråd. Väggar i källarkorridorer har målats. 2019 - Läggning av klinker i källarkorridorer. 2020 - Nya linjer har målats på parkeringsplatserna. En skada i golvet vid entrén Rönngatan 3 har åtgjärdats. Kommande renoveringar: 2021 - OVK besiktning. Byte av motorvärmare. 2024 - Omläggning tak. 2025 - Målning trapphus. Byte tvättmaskiner.

Parkering Det finns totalt 17 garage och 12 parkeringsplatser med elstolpe. I dagsläget finns ingen kö till parkeringsplats samt 1 ledig. Kostnad parkeringsplats 180kr/mån. Till garage är det 2 st i kö. Kostnad garageplats 350 kr/mån. Uppgifter lämnade av HSB kundtjänst 2021-04-28.

JURIDISK PERSON Föreningen tillåter inte juridisk person som köpare

MARK Föreningen äger marken.

BYGGNAD

Byggnadstyp Flerfamiljshus
Byggnadsår 1973
Uppvärmning Fjärrvärme

Energideklaration

Energideklaration Energideklaration är utförd 2018-10-28.
Energiförbrukning 128 kWh per m2 (Atemp) och år

Ekonomi

Utgångspris 145 000 kr eller bud

MÅNADSAVGIFT 3 053 kr Inkl värme, vatten, hushållsel och bostadsrättstillägg.

PANTSÄTTNING Bostadsrätten är pantsatt

Pansättningsavgift 476 kr
Överlåtelseavgift 1 190 kr

REPARATIONSFOND 876 kr

Kommentar driftkostnad All hushållsel ingår i angiven månadsavgift.

Bondsjöstaden

Historia och framtid Från Bondsjöstaden är det en kort promenad till Friluftsmuseet Murberget och Länsmuseet Västernorrland, ett av Härnösands populäraste besöksmål. Här samsas vår lokala historia, serverad på ett smakfullt sätt, med aktuella och spännande utställningar. Här arrangeras också populära tillställningar som julmarknad, allsångskvällar och Internationella festen. Du har också närheten till Centrum för shopping och restauranger . Gillar du friluftsliv ligger Bondjöhöjdens friluftsområde på behagligt avstånd.

Kommunikation Goda bussförbindelser, nära resecentrum
Närservice Nära affär och skola Nära till handelsområdet Ankaret som är Härnösands nyaste affärsområde. På nära håll ligger också Ängets förskola, grundskolan Murbergsskolan och Härnösand Central med bussar och tåg till omvärlden.

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?