Aspnäs 271

Älandsbro / Härnösand

TYP Fritidshus
UPPLÅTELSEFORM Friköpt
Boarea 25 m2
TOMTAREA 1 125 m2
Accepterat pris 175 000 kr

Stuga alldeles intill Stor-Vegsjön!

Varmt välkommen till den här fastigheten belägen alldeles intill Stor-Vegsjön i Aspnäs strax utanför Härnösand! OBS ACCEPTERAT PRIS 175 000 Här har brukande av jord och skog i generationer format dalgången till en enastående idyll. Hit kommer många sommargäster för att njuta av lugnet, bada, fiska, plocka bär eller göra turer ut till Höga kustens alla sevärdheter. Marken är naturligt väldränerad med naturtypisk växtlighet av hägg, lönn, björk, barrträd och blåbär. Fastigheten är på 1125 m2 och har officialservitut på väg och vattenledning till borrad brunn som är i bruk. Stugan är på ca 25 m2 med ett allrum samt en mindre del med kokvrå och två fasta sängplatser. Kyl med frysfack, spis med ugn. Eluttag är installerat i byggnaden och ansluts till mindre elverk eller annan anslutning. Stugan står mycket stadigt med plintar på berg. Gränserna är tydligt markerade med fem positionerade rör i mark. Inom tomten finns gott om utrymme för ytterligare byggnader. Elledning från HEMAB går endast några meter utanför tomtgränsen vilket bör göra en fast anslutning enkel om så önskas. Vattenledningen är i dagsläget inte ansluten. Med en endast en kort promenad från stugan finns badplats med sandstrand vid Aspnäs lägergård. Med båt tar man sig ut till valfritt utflyktsmål i den 7 km långa Stor-Vegsjön. Naturligtvis går det också bra att pröva fiskelyckan från båten, Stor-Vegsjön är ett erkänt bra fiskevatten för bland annat gädda. Ädelfisk till kvällsmaten finns i Däldtjärn som ligger en bit upp i skogen ovanför byn (fiskekort).

Accepterat pris

175 000 kr

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?


Mäklarbild

Byggnad

Byggnadstyp 1-plansvilla
Upplåtelseform Friköpt
Boarea 25 m2
Areakälla Säljarens information

Byggnadssätt

Grundläggning Plintar
Stomme Trä
Bjälklag Trä
Fasad Trä
Tak Plåt
Fönster 2-glas

Tomt

Tomtarea 1 125 m2

Fastighet

Fastighetsbeteckning Aspnäs 2:32
Upplåtelseform Friköpt
Adress Aspnäs 271, 87195 Älandsbro
Område Älandsbro
Kommun Härnösand
Vatten/Avlopp Vatten är ej anslutet. Avlopp saknas
Servitut m.m. Förmån: Officialservitut Vattenledning, 2280-85/13.1 Förmån: Officialservitut Väg, 2280-85/13.2

Ekonomi

Accepterat pris 175 000 kr

Taxeringskod 210, Småhusenhet, tomtmark

Fastighetsavgift/skatt 390 kr/år

Älandsbro

Älandsbro är ett område intill kusten, ca 8 km norr om Härnösand och ligger i Härnösands kommun. I området finns villor, gårdar och lägenheter samt mycket närservice.

Kommunikation Busshållplats "Älandsbro centrum" ligger centralt i Älandsbro och dit promenerar man på ca 3 min. Härifrån går linjerna 518, 516, 90 och 50 som tar dig både söderut, norrut samt inåt Älandsbro.
Närservice I Älandsbro centrum finns matbutik, bensinmack, snabbmatskök, skola, förskola, loppis, pizzeria m.m.
Övrigt För den som behöver en samlingslokal kan Aspnäs skola som numera är bygdegård hyras med plats upp till 80 personer. ICA Supermarket och bemannad OKQ8 finns vid E4 i Älandsbro 12km från stugan. I Härnösand finns ICA maxi, Stora Coop, Willys, Lidl, Hemköp. Till Härnösands golfklubb (Vägnön) är det 19 km.

Är du intresserad att veta mera, vill du lägga bud, gå på visning eller bara ställa en fråga?